bende sabah kontroldan geldim 10 12 8 mm ler daha 20 kadar var yine dediler ama yavas buyutuyorlarmis o yuzden bakalim gelecek gunler neler olacak yani benim opu gunum falan belli degil henuz
ama agirlasmaya basladim ve az biraz sisligimde oldu
allahtan hayirlisini diliyorum
asicim hoşgeldin canım dozun aynen devam mı?
iyiymiş yumurtalaraın büyüklükleri dengeli
asicim tedavin hayırlı olsun...bende toparlanmaya çalışıyorum...benim 2 tane dondurulmuşum var eylül ekim gibi düşünyoruz..artık son şansım olduğundan dolayı doktorum yapay rahim bunda yapalım diyo şansı biraz çoğaltıyormuş bu konuda ne düşünüyorsun....tekrar kimyasal olurum diyede korkuyorum...canım inşallah olumlu sonuç alırsın bizde peşinden geliyoruz
Asiciğim hayırlısı olsun inşallah süreç başladı mı çarçabuk geçiyor.... Yumoşlarında inşallah büyüyecekler hepsi bir boy olacaklar... kendine dikkat et canımmm çokkk öpüyorum opuyorumnanaktan
asıcım guzel gıdıyo masallah canımmmmmmmmmmm
Ya arkadaşlar moralim okadar bozukki.Bebeğimin olmadığını biliyorlar ve benim yanımda insanlar o kadar çok çocuklarını övüyorlar ki.Anlatamam övmek ne kelime her fırsatta çocuklarını ispatlamaya çalışıyorlar. O kadar ciğerim yanıyoki.Psikolojim okadar bozulduki.Ve bu insanlar benim sürekli görüştüğüm kişiler.Çok canım yanıyor çok.
canım elektırkcım ......çok haklısın ama ınsanlar dıuşuncelı değılkı malesef.............oyle yaparak sanıyolarkı sen sevke gelecen bebek yapacan..............anlayış eksık malesef acıyı bılmeyende anlamz bunu...........benım bı arkadaşım var artık umudunu kestı olmuyo bebeğı yaşı ılerledı yum hıç yok..............başka arkadaşımın ıkı tane var oyurduğumuzda kızından oğplundan bahseder anlatuır ben hıç konuşmam dığer arkadaşımın kırılması uzuyo benı..........ama malesef ıkı çocıugu olan arkadaşım kızına kızdığında ay canım ıanankı sen çook rahatsın şikayet etme ooh cuocuk derdın yoooo dıye bı ustune gıder benım ıçım burulıur....bı gun bole yapma dedım nıye dedı....dedımkı sen çocuğun olmasa ne yapardın ayy olurdum................ölürdün dımı..........bak ne kadar zor konuşma o zaman ve bılıkı bu ımtıhan senı bulmadı ama evlatlarını bulabuılır ay o zamnan delı oldu ..kızımn ya oğlumun olmasa ben ne yaparım dedı.................ve sustu.................rabbım anlayış versın .........canım takmamaya çalış zor ama çok yıpranırsın yada ölekışılerle çok ırtıbat kurma rahat ettıklerıne gıt....................
canım elektırkcım ......çok haklısın ama ınsanlar dıuşuncelı değılkı malesef.............oyle yaparak sanıyolarkı sen sevke gelecen bebek yapacan..............anlayış eksık malesef acıyı bılmeyende anlamz bunu...........benım bı arkadaşım var artık umudunu kestı olmuyo bebeğı yaşı ılerledı yum hıç yok..............başka arkadaşımın ıkı tane var oyurduğumuzda kızından oğplundan bahseder anlatuır ben hıç konuşmam dığer arkadaşımın kırılması uzuyo benı..........ama malesef ıkı çocıugu olan arkadaşım kızına kızdığında ay canım ıanankı sen çook rahatsın şikayet etme ooh cuocuk derdın yoooo dıye bı ustune gıder benım ıçım burulıur....bı gun bole yapma dedım nıye dedı....dedımkı sen çocuğun olmasa ne yapardın ayy olurdum................ölürdün dımı..........bak ne kadar zor konuşma o zaman ve bılıkı bu ımtıhan senı bulmadı ama evlatlarını bulabuılır ay o zamnan delı oldu ..kızımn ya oğlumun olmasa ben ne yaparım dedı.................ve sustu.................rabbım anlayış versın .........canım takmamaya çalış zor ama çok yıpranırsın yada ölekışılerle çok ırtıbat kurma rahat ettıklerıne gıt....................
sacma sapan insanlardansa yalnızlık daha iyiy bizim varda noluyorgaliba benim guzel gunum gelmeyecek sinir benim umudumu yitirmeme neden oluyor
ufffffffffffffff hayat ne zoooooooooorrrrr yaaaa
cok yalnizim kimseyede derdimi acamiyorum
allahim sabir ver
eklektik canim ben seni hatirliyorum sen bizi hatirliyormusun erkek inf yokmuydu sizde canim
elektırık canım bunu ona sole...............anlat kırıldığını sen anlatmayınca o senın hoşıuna gıttıgını sanıyoo söyle canım.......arkadaşlık bu değıl benım arkadasım var çokkk samımıyız benım oğlum oldu onunbendeb yedı sene sonra oldu onun yanında asla sevmedım oğlumu ....asla sarılmadım....hala beraberız çok samımıyız ...arkadaş arkadaşını bılır anlar.............sen çok hasasalaşmışsın...bunu anlat ona anlamazsa ara ver bıraz canım kendını yıpratma..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?