Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
asicim tedavin hayırlı olsun...bende toparlanmaya çalışıyorum...benim 2 tane dondurulmuşum var eylül ekim gibi düşünyoruz..artık son şansım olduğundan dolayı doktorum yapay rahim bunda yapalım diyo şansı biraz çoğaltıyormuş bu konuda ne düşünüyorsun....tekrar kimyasal olurum diyede korkuyorum...canım inşallah olumlu sonuç alırsın bizde peşinden geliyoruz

Asiciğim hayırlısı olsun inşallah süreç başladı mı çarçabuk geçiyor.... Yumoşlarında inşallah büyüyecekler hepsi bir boy olacaklar... kendine dikkat et canımmm çokkk öpüyorum opuyorumnanaktan

asicim hoşgeldin canım dozun aynen devam mı?
iyiymiş yumurtalaraın büyüklükleri dengeli

evet canim demin aradik devam dediler ayni doza gecenki kontrolda 75 den 112 ye cikmisti simdi 112 deavm dediler pazartesi yine kontrol gelibe o zaman tam olarak belli olur

amin canim tsk ederim
evet ya neden son deneme dedinki
bencede yapay rahim deneyin gercekten sansi artiriyor
insallah senden de cok guzel haberler gelcek allahin izni ile
:lepi:

tsk ederim melekcim
insallah hersey guzel devam edecek yaramazlari bugun goremedim canim acidi
kizlar yumurtaligin yukari cikmis falan dedi varmi boyle birsey o yuzden cok itmis

asıcım guzel gıdıyo masallah canımmmmmmmmmmm

tsk ederim canim arkadandan gelirim ins allahin izniyle
:Saruboceq::Saruboceq:

Ya arkadaşlar moralim okadar bozukki.Bebeğimin olmadığını biliyorlar ve benim yanımda insanlar o kadar çok çocuklarını övüyorlar ki.Anlatamam övmek ne kelime her fırsatta çocuklarını ispatlamaya çalışıyorlar. O kadar ciğerim yanıyoki.Psikolojim okadar bozulduki.Ve bu insanlar benim sürekli görüştüğüm kişiler.Çok canım yanıyor çok.

canım elektırkcım ......çok haklısın ama ınsanlar dıuşuncelı değılkı malesef.............oyle yaparak sanıyolarkı sen sevke gelecen bebek yapacan..............anlayış eksık malesef acıyı bılmeyende anlamz bunu...........benım bı arkadaşım var artık umudunu kestı olmuyo bebeğı yaşı ılerledı yum hıç yok..............başka arkadaşımın ıkı tane var oyurduğumuzda kızından oğplundan bahseder anlatuır ben hıç konuşmam dığer arkadaşımın kırılması uzuyo benı..........ama malesef ıkı çocıugu olan arkadaşım kızına kızdığında ay canım ıanankı sen çook rahatsın şikayet etme ooh cuocuk derdın yoooo dıye bı ustune gıder benım ıçım burulıur....bı gun bole yapma dedım nıye dedı....dedımkı sen çocuğun olmasa ne yapardın ayy olurdum................ölürdün dımı..........bak ne kadar zor konuşma o zaman ve bılıkı bu ımtıhan senı bulmadı ama evlatlarını bulabuılır ay o zamnan delı oldu ..kızımn ya oğlumun olmasa ben ne yaparım dedı.................ve sustu.................rabbım anlayış versın .........canım takmamaya çalış zor ama çok yıpranırsın yada ölekışılerle çok ırtıbat kurma rahat ettıklerıne gıt....................

canim ayni seyleri bizde yasiyoruz belki kimimiz az kimimiz cok
ama lafini bilmeyen o kadar cokki
gecenler de birisi bana diyorki
nasil dogurdum iste gordunmu
lafi bana degil ama insan biraz dusunur demi
belkide banaydi ve cok moralim bozuldu o gunden beri kendimde degilim
allah veriyorki senmi yapiyorsun
bize vermemis biz cuzzamliyiz biz doguramiyoruz
allah goruyor canim bosverrrr

evet aslinda kimseyle gorusmeyecksin belki yanlis ama ben oyle yapiyorum
ufffffff sonunda bende coktum hep guclu olun diyen ben
az kaldi birazdan sigara alip gelcem kendimi cok zor tutuyorum moralim cok bozuk cokkkk
kacga etmiyoruz etmiyoruz tedavi baslayinca birbirimize giriyoruz ya kocisle yine sinirlerim hopladi benim:a015:

Bu insan en samimi görüştüğüm kişi biliyormusunuz.Şu an ağlayarak yazıyorum şu keli,meleri.Aslında hep benden kaynaklanıyor.Ben çok yumuşak başlı bir insanım.olmaması gerekecek kadar müsama gösteriyorum.Hep onu dinliyorum.Sus anlatma desem kırılabilir.Acıyabilir kimsenin acımasını istemiyorum.Ki büyük ihtimalle acıyabilir.Problem eşimde ama bunuda rahat rahat dile getiremiyorum.Herkesin aklına garip garip şeyler geliyor hemen.birkaç kere dile getirdim,ama devam devam artık huyu haline gelmiş.Çok yaralanıyorum.Çocuğunu sevdikçe o iki kat daha anlatmaya kalkıyor..Allah yardımcım olsun.

canım yapma ...........sınırlenme kendınıde eşinide uzme............az kaldı bak..........kımseyle goruşmedende olmaz sınır koymak az goruşmek belkı..........canım uzme kendını az kaldı inş guzel gunler gelecelk...................sabır canım

elektırık canım bunu ona sole...............anlat kırıldığını sen anlatmayınca o senın hoşıuna gıttıgını sanıyoo söyle canım.......arkadaşlık bu değıl benım arkadasım var çokkk samımıyız benım oğlum oldu onunbendeb yedı sene sonra oldu onun yanında asla sevmedım oğlumu ....asla sarılmadım....hala beraberız çok samımıyız ...arkadaş arkadaşını bılır anlar.............sen çok hasasalaşmışsın...bunu anlat ona anlamazsa ara ver bıraz canım kendını yıpratma..........

galiba benim guzel gunum gelmeyecek sinir benim umudumu yitirmeme neden oluyor
ufffffffffffffff hayat ne zoooooooooorrrrr yaaaa
cok yalnizim kimseyede derdimi acamiyorum
allahim sabir ver

muallim guzelim seni uzmek istemem sen okuma bitanem bizim msjlari
bebisini uzmek istemiyorum ok

eklektik canim ben seni hatirliyorum sen bizi hatirliyormusun erkek inf yokmuydu sizde canim

galiba benim guzel gunum gelmeyecek sinir benim umudumu yitirmeme neden oluyor
ufffffffffffffff hayat ne zoooooooooorrrrr yaaaa
cok yalnizim kimseyede derdimi acamiyorum
allahim sabir ver
sacma sapan insanlardansa yalnızlık daha iyiy bizim varda noluyor
yine kimseye anlatamıyorsun
yine kendi kendinesin
en azından daha az sinirin bozulur

eklektik canim ben seni hatirliyorum sen bizi hatirliyormusun erkek inf yokmuydu sizde canim

Evet asicim,erkk infertilites vardı bizde.Bi ara hamile kaldım.Oda düşkle sonuçland.İyice moraller sıfr oldu bende.Allah heimizin yardımcsı olsun.

Canım Allah senden Razı olsun.Benim için çözüm üretiyorsun.Çok teşekkürler birilerinin sizi anlaması çok güzel.Kimselere anlatamıyorum.Dedikodu yapmak istemediğim için açamıyorum kimseye herkes tanır diye.İçime hapsettikçe zor oluyor benim için.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.Sen gerçekten bizim dertlerimizle üzülme.İlgin için çok teşekkürler

eklektik asim yapmayın canım böyle bencede en güzeli görüşmemek ben eskiden bir sürü insanla görüşürdüm gelen giden şimdi kimseyle gitmiyorum akşama kadar netteyim ya kk yada oyun oynarım kimseyi görmek istemiyorum herkesin ne hali varsa görsün beni anlamayanı ben hiç anlamaya çalışmam sizde öyle yapın.............
asi bozma moralini nolur tedavinin içindesin......... yapmaaaaaaaaaa............

Ay kızlaaaaaar HAKKINIZI HELAL EDİN.Ben okumamıştım önceki sayfalardaki msajları ,okdar moralim bozuktuki ağlıyordum ve benim dilimden bu topik anlar dedim ve yazdım hızlı hızlı.Kusura bakmayın düşünemedim.Şu an tedavide olan arkadaşlar sizlerin Caneylomunda söylediği gibi moralinizi düzgün tutmanız gerekiyor.İnşaallah herşey çok güzel olacak hepimiz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…