Kardeşim söyledi hissediyorum ama olmaz diyordum bide biz evlendiğimde kardeşim 13 yaşındaydı kardeşim abi derdi enişte bile demezdi şoktayımeski konularına da bi baktım da çok üzüldüm
peki kardeşine aşık olduğunu nerden öğrendin ?
nasıl yani kardeşinize gidip onu sevdiğini mi söylemiş eşinizKardeşim söyledi hissediyorum ama olmaz diyordum bide biz evlendiğimde kardeşim 13 yaşındaydı kardeşim abi derdi enişte bile demezdi şoktayım
Seni artık kardeş olarak görmüyorum demişnasıl yani kardeşinize gidip onu sevdiğini mi söylemiş eşiniz
yook artıkSeni artık kardeş olarak görmüyorum demiş
Kişiliksiz adamlar herşeyi yapar kısacası bu napmayı düşünüyorsunuz bu iğrençlik karşısında boşanın biran önce onun kendi ayıbı çalışmıyorsanız bir işe girin mutlaka ,çok kötü bir durum en büyük düşman yataktaki düşman diye bir laf var onun şahsiyetsizliği fazla yıpratmayın biran önce kurtulun bu şerefsizdenNapıcamı ne söyleyeceğimi nasıl bir iğrençlik olduğunu anlatamam sadece yok olmak istiyorum ama 3 tane kızım var 8 yıllık evliliğim insan olduğunu düşündüğüm varlığın yani koca bile diyemiyorum nasıl körmüşüm ya ben daha ne yaşıcam ayrılmaya karar verdiğim varlık gerçekte kardeşime aşıkmış nasıl bişey ya aklım almıyor midem almıyor ben nasıl körmüşüm
Yarın boşanma davası açıcam sesini bile duymak istemiyorum kızlarım hep baba diyor özlüyor Rabbim büyükKişiliksiz adamlar herşeyi yapar kısacası bu napmayı düşünüyorsunuz bu iğrençlik karşısında boşanın biran önce onun kendi ayıbı çalışmıyorsanız bir işe girin mutlaka ,çok kötü bir durum en büyük düşman yataktaki düşman diye bir laf var onun şahsiyetsizliği fazla yıpratmayın biran önce kurtulun bu şerefsizden
Çocuklar özler tabiki neticede baba zamanla sizinde desteğinizle atlatırlar bu durumu olmadı bir pedagog yardımı alırsınız onlar için geçmiş olsun Allah yardımcınız olsunYarın boşanma davası açıcam sesini bile duymak istemiyorum kızlarım hep baba diyor özlüyor Rabbim büyük
Amin inşallah tek düşündüğüm çocuklarÇocuklar özler tabiki neticede baba zamanla sizinde desteğinizle atlatırlar bu durumu olmadı bir pedagog yardımı alırsınız onlar için geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun
Napıcamı ne söyleyeceğimi nasıl bir iğrençlik olduğunu anlatamam sadece yok olmak istiyorum ama 3 tane kızım var 8 yıllık evliliğim insan olduğunu düşündüğüm varlığın yani koca bile diyemiyorum nasıl körmüşüm ya ben daha ne yaşıcam ayrılmaya karar verdiğim varlık gerçekte kardeşime aşıkmış nasıl bişey ya aklım almıyor midem almıyor ben nasıl körmüşüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?