Nekadar körmüşüm

esashef

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
13
3
1
34
Napıcamı ne söyleyeceğimi nasıl bir iğrençlik olduğunu anlatamam sadece yok olmak istiyorum ama 3 tane kızım var 8 yıllık evliliğim insan olduğunu düşündüğüm varlığın yani koca bile diyemiyorum nasıl körmüşüm ya ben daha ne yaşıcam ayrılmaya karar verdiğim varlık gerçekte kardeşime aşıkmış nasıl bişey ya aklım almıyor midem almıyor ben nasıl körmüşüm

eski konularına da bi baktım da çok üzüldüm
peki kardeşine aşık olduğunu nerden öğrendin ?

eski konularına da bi baktım da çok üzüldüm
peki kardeşine aşık olduğunu nerden öğrendin ?
Kardeşim söyledi hissediyorum ama olmaz diyordum bide biz evlendiğimde kardeşim 13 yaşındaydı kardeşim abi derdi enişte bile demezdi şoktayım

Seni artık kardeş olarak görmüyorum demiş
yook artık
iğrenç
daha önceki konularını da okudum
ayrılmaya karar vermişsin ama emin değilmişsin gibi anladım
ama aklım almıyo ananın babanın evine girip onlara anne baba deyip kardeşine nasıl ya aklım almıyo kardeşi gibi görmesi gerekirken. Çok doğru bi karar vermişsin. bu dünyanın çivisi çıktı. Kardeşin iyi saklamamış söylemiş sana . uzak dur o adamdan kardeşine yan gözle bakan herşeyi yapar manyağın tekiymiş zaten okuduklarıma göre

Napıcamı ne söyleyeceğimi nasıl bir iğrençlik olduğunu anlatamam sadece yok olmak istiyorum ama 3 tane kızım var 8 yıllık evliliğim insan olduğunu düşündüğüm varlığın yani koca bile diyemiyorum nasıl körmüşüm ya ben daha ne yaşıcam ayrılmaya karar verdiğim varlık gerçekte kardeşime aşıkmış nasıl bişey ya aklım almıyor midem almıyor ben nasıl körmüşüm
Kişiliksiz adamlar herşeyi yapar kısacası bu napmayı düşünüyorsunuz bu iğrençlik karşısında boşanın biran önce onun kendi ayıbı çalışmıyorsanız bir işe girin mutlaka ,çok kötü bir durum en büyük düşman yataktaki düşman diye bir laf var onun şahsiyetsizliği fazla yıpratmayın biran önce kurtulun bu şerefsizden

Kişiliksiz adamlar herşeyi yapar kısacası bu napmayı düşünüyorsunuz bu iğrençlik karşısında boşanın biran önce onun kendi ayıbı çalışmıyorsanız bir işe girin mutlaka ,çok kötü bir durum en büyük düşman yataktaki düşman diye bir laf var onun şahsiyetsizliği fazla yıpratmayın biran önce kurtulun bu şerefsizden
Yarın boşanma davası açıcam sesini bile duymak istemiyorum kızlarım hep baba diyor özlüyor Rabbim büyük

Yarın boşanma davası açıcam sesini bile duymak istemiyorum kızlarım hep baba diyor özlüyor Rabbim büyük
Çocuklar özler tabiki neticede baba zamanla sizinde desteğinizle atlatırlar bu durumu olmadı bir pedagog yardımı alırsınız onlar için geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun

Bunu diyen bir adam kardeşinize her şeyi yapabilir her şeyi. O yüzden göz yummayın asla. Direk boşanın terettüdt etmeden.

Yok artık - çok zor bir durum ama böyle bir adam ile devam da edemezsiniz. Aileniz ne düşünür? Kardeşiniizn tepkisi ne idi? Anneniz babanız biliyor mu?
Eşiniz ile konuştunuz mu?

Ben ne diyim ne yazayım bilemedim ablacım çok zor çok kötü bir durum , Allah yardımcın olsun , kocan olacak şahsiyetsiz ölse bundan iyiydi , hiç değilse öldü diye ağlardın Allah kahretsin .

Valla ne diyeyim pislik adi biriymiş
Daha neler duyucaz yaa
Neler oluyor vallahi nasıl bir zamanda yaşıyoruz bilmiyorum
Allah Yardmciniz olsun
İns tek celse de bosanirsiniz

Allahımm ..sen büyüksün..bu nasıl bir iğrençlik..beynim durdu resmen..kelimeleri bile toparlayamıyorum..

Rabbim yardımcın olsun kardeş. :( bunu kardeşinle paylaşma cesareti bile göstermiş, iğrenç herif!
Rabbim çocuklarını, seni ve kardeşini, aileni korusun bu pislikten.

Back
X