• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nekonun günlüğü

ben akşam yemeği yemedim uyuyakalmışım uyandım saat 9 dedim yemiyim en iyisi
bi tane nar bide küçük çikilata yedim :D

işkembe çorbasında ne var bilmiyorum ama çorba sonuçta canım öyle çok bi etki yapmamıştır inşallah :31::31:
ay ben bu sabah tartılcaktım vazgeçtim sürpriz olsun istiyorum yarına bugün baya bi dikkat ediyim ve azcık hareket ediyim.
ee malum yarın tartı günü :16::16:

59.8 olsam çok mutlu olurum haha :16::16:
sabah: yarım dilim yumurtalı ekmek
3 dilim kaşar peynir
2 dilim domates.

Son düzenleme:
23 dilim deyince nedendir bilmem bi gülesim geldi :9:
sabah 1 dilim kızarmış ekmek salçalı ve 3 dilim sucuklu
4 siyah 2 yeşil zeytin
3 dilim domates
1 tne biber
göz kararı peynir
bir bardak çay :8:

ne yediğimi yazmak bile istemiorum

çok az pilav kurufasülye
1 kepçe tavuk çorbası
yarım tabak pırasa
5 tane kuru dolma
salata turşu :26::18::18:
sözde yarın tartı günüm :43:

benimde akşam yemeğim çok kötü geçti yaa :18::18:
kuzenler gelmişti onlar illa da bizim burger a gidelim dedi.
koca koca burgerleri yediler patatesler falan filan.
bende patates yedim sadece bide kola içtim.
ordan azcık yırttığımı sanıyodum işte ordan cafeye geçtik milkshake ve tiramüsu yedimm:25::25:

benimde akşam yemeğim çok kötü geçti yaa :18::18:
kuzenler gelmişti onlar illa da bizim burger a gidelim dedi.
koca koca burgerleri yediler patatesler falan filan.
bende patates yedim sadece bide kola içtim.
ordan azcık yırttığımı sanıyodum işte ordan cafeye geçtik milkshake ve tiramüsu yedimm:25::25:

:18: sadece kaçamak bi daha yapmamamlıyız :43:

tartıldım ve tartı tam 60.00 ı gösterdi.
demek ki dün ki kaçamaklar olmasaydın kesin 59 u görürdüm. :5::5:
ama olsun iki kilo vermişim <3
1 nisana kadar en fazla 55 olmalıyım.:16::16:

Kızlar bende 11. sınıfa gidiyorum ve aynı sizin derdinizden var bendedee :43::43: Ve sevdiğim konuştuğum bi çocuk var Haziranda doğum günü var onun yanına zayıflayarak gitmek istiyorum :( 81 kiloyum ve iradem yok.. başlıyorum 1 hafta bırakıyorum.. Lütfen benide alın aranıza belki birbirimize destek oluruz .. :50::50:

Kızlar bende 11. sınıfa gidiyorum ve aynı sizin derdinizden var bendedee :43::43: Ve sevdiğim konuştuğum bi çocuk var Haziranda doğum günü var onun yanına zayıflayarak gitmek istiyorum :( 81 kiloyum ve iradem yok.. başlıyorum 1 hafta bırakıyorum.. Lütfen benide alın aranıza belki birbirimize destek oluruz .. :50::50:

tabiki canım sende katıl aramıza beraber zayıflayalım :8:
emin ol benimde hiç iradem yoktu fakat 17 yaşında olmasına rağmen kilomla dalga geçen herkesin arasında beni yerin dibine sokan sevgili sınıf arkadaşım saolsun artık kocaman bir iradem var :32: ve tam tamına bir kilo verdim :17: tamam az gibi gözükebilir ama artık 71 kiloyum geriye kaldı 21 kilo yaza kadar onuda vericem :8: kendine inan gerisi geliyo

sabah
1 dililm kızarmış ekmek peynirli
1 tane siyah zeytin
öğlen 1 armut
2 buçuk form kepekli bisküvi ve arkadaşım zorla yedirdiği yulaflı bisküvi :9:

bugün benim için rezil bi gündü çok aşşalandım artık kendimden tam olarak eminim sırf cevap olsun diye bile vericem o 21 kiloyu

Back
X