Neler oluyor bana?

zaman ılerledıkçe dıkkat edememeye başlıyo ınsan ..
belkıde sadece gecıcı bıseydır..

Benim adet döneminde böyle olur.
nedenini okumuştum beyindeki bazı sinirlerle alakalıymış galiba.
sizinki de daimi değilse kaygılanacka birşey yok bence..

annem yapardı eskiden bak böyle:1rolleyes:
Bir kişi hafif bir halsızlık geçirince veya uzun uzun esneyince nazar değdiğine inanılarak tuz çevrilir. Tuz çevirme işlemini genelde yaşlı kadınlar yapar. Tuz çeviren kadın sağ avucunun içine biraz tuz ve çörek otu koyar. Üç defa İhas suresini okuyup, üç defa hastanın başında çevirir. Bu işlemden sonra halsizliğe sebep olan insan yorgunluğunun nazarin geçeceğine inanılır nazar varsa esneme tutar

sonra tuz bi tas suya konur evin her yerine azcık sepilir sonra su dışarı dökülür sokağa yani.
ardından gidip çişini yap tuvalete :kedi: böylece gider derler a.s

nazar nazar...
daha 2 gün önce kafama koca saat iniyodu,durduk yere...

Allah korumuş.

Bir gün ben ders çalışırken - o zaman bekardım - ,avize durduk yere koluma düştü ohaoldumsmile

Olduğum yerde kalakaldım korkudan...Evde de kimse yoktu.

Kolumu boydan boya kesmişti ,korkudan doktora felan da gitmemiştim dikiş atılır diye.

İzi kaldı kolumda hala...

Annem eve gelince çok kızmıştı sen yastık atıp düşürdün diye demediğini bırakmamıştı...

Of anne of senin beni sevmediğin ta o zamanlar belliymiş de ben körmüşüm senağlama

yeni evlendiğim ilk 2 ayda bende çok kırıyordum
insanın eli ayağı tutmuyor.
şimdi birazz düzeldim:)
artık eşim dalga geçmeye başlamıştı ynii

Ben sinirliysem veya çok yorgunsam lanet olsun diye o işi yapıyosam ben bile sayısını unuttum kadar bardak kırdım :)

enerji fazlalaığı olabillir inanırımm toprağa bas çıplak ayakk yada elinle dokun süprizzzzz benmde oluyor arada hatta çoğu zamannn şakkıdı

Allah korumuş.

Bir gün ben ders çalışırken - o zaman bekardım - ,avize durduk yere koluma düştü ohaoldumsmile

Olduğum yerde kalakaldım korkudan...Evde de kimse yoktu.

Kolumu boydan boya kesmişti ,korkudan doktora felan da gitmemiştim dikiş atılır diye.

İzi kaldı kolumda hala...

Annem eve gelince çok kızmıştı sen yastık atıp düşürdün diye demediğini bırakmamıştı...

Of anne of senin beni sevmediğin ta o zamanlar belliymiş de ben körmüşüm senağlama

aa,çok geçmiş olsunn senağlama

durduk yere olunca şok oluyo zaten insan benneyaptımki

Back
X