Nem'in nişan kıyafeti nsl sizce:)

nem

20♥06♥2010
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2008
7.231
9
156
Diğer
kıslar üzgünüm resim silme gibi bi huyum yoktur normalde..silmek durumunda kaldım..özür diliyorum herkeseeee..zatenn genelde bakıldııı resmeee..

Son düzenleme:
canaım benim çok güzel giy rengide çok güzel ALLAH ım hayırlısıyla giymeyi nasip etsin inşallahopuyorumnanaktan​

çok güzel turkuaz rengini çok severim.
Allah tamamına erdirsin bu arada.

ayyyyyyyyyy sgolunn ksılar ya siz begendikce daha bi heycanlanıyorummm..gerçektennn görür görmes aşık oldum diyebilirim elbiseyee..hem sade hem şık tam istedigim gibiydii.umarım agız tadıyla giyerimmm o anki halinide sizlerle paylaşırım inş..

bitanemmmmmopuyorumnanaktan
çok güzel olmuşssun çok çok tatlı olmuş rengi süper
güle güle giy hayatım bunu giydiğin zamanki ilk heycanını hiç kaybetme olurmu... Şeniz

çok güssssssssssseeeeeeeeeeeeellllllllopuyorumnanaktan allah tamanına erdirsin bi yastıkta kocayın

hepinisiii sefiyommm kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hemen gelsede nişan giysemmm:):):gaza geldim şimdii ya:)

Görümcem ilk dügünde bu elbisenin aynisini almisti, ama koyu bir yesil idi rengi.. ortadaki kisim yürürken onu rahatsiz ettigi icin biraz kesmek zorunda kalmistik o günler geldi birden aklima zemuszemus

Simdiden hayirli olsun canim, allah tamamina erdirsin

ayy cnmm görümcenin rahatsız oldugu o orta kısımda beni sinir etti aslındadiger kısma göre orayı biras uzun bırakmışlar..ayakkabımı alayım ona göreee biras belki bende kesittirimmm:):):)damat tween den aldımm bi bu renk krem ileee bide siyah vardııı..en ggüzelll bu durduuu ....bakalım bi anlık hevesle aldım biir ay içinde inşşş hevesim gitmes:)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yok bence cok hos canim hevesin kesinlikle gitmez zemuszemus

inş cnmm inş:)hemen kaldırdımm zaten elbiseyi yoksa habire giyerimmm sıkılırım :):)::)

En güzelini yapmissin.. ama arada sirada bir bak elbiseye.. yoksa bunu mu secmistim deme bir gün önce kaydirigubbakcemile3 1ay kaldi ya,.. 2haftada bir bak sen bence kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…