Nem'in nişan kıyafeti nsl sizce:)

En güzelini yapmissin.. ama arada sirada bir bak elbiseye.. yoksa bunu mu secmistim deme bir gün önce kaydirigubbakcemile3 1ay kaldi ya,.. 2haftada bir bak sen bence kaydirigubbakcemile3

he kıssssss bakcam arada çatlarım yoksa zatenn ramazan ayı olunca oruçtan dolayı az zayıflayabilirimm kontrol etcemkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

çok güzelmiş elbisen canm zemuszemus içindeki güzel olunca...yakışmış tatlım,sen begendiysen sorun yok

delikafadulden çooook güzelmiş canım...ben çok beğendim....:lepi: sana da çok yakışmış...içindeki de güzel olunca ortaya böyle şahane şeyler çıkıyor işte...Allah mutluluğunu daim etsin canım...:1hug:a.s.

çok güzelmiş elbisen canm zemuszemus içindeki güzel olunca...yakışmış tatlım,sen begendiysen sorun yok

:kedi:ayyy utandırdın cnm yaaa:)ben begendimm cnmm ama sizleirnde fikri önemli vallaaaa.s.hemen giyer giymes elbisei resim çekindim buraya koyayım diee sırf merak ediom yvalla yorumlarınızı:kedi:

ay fıstıgım ya valla utanıyom haa böle yorumlarda:)çok sevindim cnmm begenmeneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesositosositoa.s.

canım çok güzelmiş renginede bayıldım,ALLAHım hayırlı,uğurlu mutlu etsin:)))

çok hoş olmuşsunuz...rengi çok güzel allah tamamına erdirsin... bu arada saçlarınızda çok güzel gözüküyor... boyuycam demişsiniz ama bu halide pek güzel

Çok güzelmiş canım elbisen çok beğendim..
Ama saçlarının rengi bence çok güzel, hiç değiştirme derim..
Elbiseylede ayrıca bir uymuş.

ben de çok beğendim rahatlıkla herkeslere havanı atabilirsinzemuszemus
saçlarını da boyarsan çok güzel istersen araya çok az kızıl balyaj da attırabilirsin..

Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin mutluluklar a.s.

aaaaaaaa sen nişanlanıyo musun :1shok:
evtt cnmmmm iki senelik bi ilişkim var sonunda nişanlancammm zaten evde kalmıştım o olmasa kimsede almasdı ya benikaydirigubbakcemile3

harıka bayıldım sanada cok yakısmıs gercekten canım masallah allah tamamına erdırsınopuyorumnanaktan

cnmm çok sglll allah herkesin gönlüne göre versin:)
canım çok güzelmiş renginede bayıldım,ALLAHım hayırlı,uğurlu mutlu etsin:)))
begenmene sevindim fıstıgımmm allah herkesi mutlu etsin inş:)

rengi harika bence cok yakismis cnm mutluluklarra.s.
teşkür cnmm rengiiii biras daha koyu makinadan dolayı açık çıkmış:)

modeli süper canım
rengine bittim zaten
hayırlı olsun şimdiden
sgl cnmmm..siz begendikçe nişanda herkeste begencekk umarımm:)

Çok güzelmiş canım elbisen çok beğendim..
Ama saçlarının rengi bence çok güzel, hiç değiştirme derim..
Elbiseylede ayrıca bir uymuş.
of cnm ya sorma saçlar deli etcek beniii çok kararsız kaldımmm aslında resimde koyu çıkmışş saç rengim daha açıkkk sanırım açık kahveye boyasam ozaman kdr akar gölgeler yine çıkar diyorum ama kararsızım vallaa...elbiseyi üzerimde görenler hep koyulaştır saçını dediler

ayy cnmm hava atcamm özellikle bi kaç dedikoducu sinir oldugum yakın akrabalar gelcekkaydirigubbakcemile3çok fena gördüüm kendimi şimdii ama neyapim ya görseniz sizde hak verirdiniz banakaydirigubbakcemile3

elbisen çooook güzelllsositososito
cnmmm benmmm begendigine çok sevindim:):)

ooooooooooo kankiiii bronz teninede yakışmış bebeğim çok güzelmiş rengide çok hoş önündeki toka ve sarkan tülde çok hoşmuş

ooooooooooo kankiiii bronz teninede yakışmış bebeğim çok güzelmiş rengide çok hoş önündeki toka ve sarkan tülde çok hoşmuş

oyy bebişim bnmmmmmmmmmmmmm senin nişanlıgında pek bi hoştu vallaa kırmızılar içinde afettin sende:smiley-cool:begenmene sevindim şekerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmma.s.

güzel tatlım güle güle giy,alyansın da pek bi güzeldi zaten.Allah mutluluk versin,hayırşı olsun

Nişan için çok uygun ve güzel bir kıyafet seçmişsin, güle güle giy. Ayrıca hayırlı olsun Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…