cnmm yaaaaaaaa bakalımm şimdilik herşeyy istedigim gibi oluyor umarım herkesinn bu aşamalarda istedigi olurr..alyansımı istedigim gibi aldımm nişanlıgımıda darısı ev eşyalarına inşkaydirigubbakcemile3güzel tatlım güle güle giy,alyansın da pek bi güzeldi zaten.Allah mutluluk versin,hayırşı olsun
teşekürler cnm bnm..opuyorumnanaktana.s.güle güle giy canım yakısmıs :))
Nişan için çok uygun ve güzel bir kıyafet seçmişsin, güle güle giy. Ayrıca hayırlı olsun Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah.
bitanem şahsen mavi sevmem ama sana çok yakışıcağına eminim saç makyaj vs..ile
askıları ve yaka kısmı biraz canımı sıktı:a015:ama belden aşşası süper:lepi:asil duruyo..çok yakışıcak benim canoma Şenizdediğim gibi yaka ve askısı çok hoşuma gitmedi sadece
severek beğenerek almışsın,allah bir ömür mutlu etsin canım benim
la deli yakışmıcanı kim söledi:mymeka::roflol:bide övmek gibi olmasın dio:)övsen kaç yazar len zaten övüceksin övmessen yuh sana:tomato:nişanın olum bu senin:teytey:dünyanın en güzel kızı benim diyiceksin süperim diyiceksin kendine moral vericeksinhihoyyyt
yavrum ince olmasını kastetmedim askını,ama anlatamadım burdan derdimi:)ben sana bi ara anlatıcam
genel anlamda çok güzel valla bayıldım belden aşşa duruş acayip asil...dediğim gibi örgülü bi model yaptırır bide fiyakalı bi makyaj yaparsan kimse tutmasın seni
cok guzel canım begendım bende...
ogun cok cok guzel olcaksın emınım
çok tatlıymış canım
allah gelinliğinide giymeyi nasip eder inşallah tabi hayırlısıyla
gayet güzel bebem dediğin gibi bide daha yuksek topuklu giydin mi tamamdır..DDDDD
Nisanligin cok hosmus ve sanada cok yakismis canim
Allah tamamina erdirsin mutluluklar dilerim omur boyu
çok şık cıvı cıvıl bir elbise , hayırlı uğurlu olsun..
Güzela.s
süperrr begendim ben mutluluklar...........
süper bence bayıldım..
Allah tamamnıa erdirsin..
mutluluklar dilerim.....
canim cok güzelmis ya inanki bayildim
rengide modelide cok hos
sade ve asil duruyo bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?