• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nerde bulacağım ben bunu :(

Beklediğimden iyiydi, ama süper de değildi. Orta yani :1:
Tarihi çok zor sormuşlar, ben bilmediğimi boş bıraktım nerden baksan 13-15 boşum vardır. Diğerlerinde sıkıntı yok şükür :32:

Sevindim canım ya inşallah iyi sonuç alırsın:)))

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Bulamadım ya sorma, takıntı oldu :KK1:
Eşimle görmüştük, aldırmadı. Sonra alırsın dedi. Bi daha onun lafını hayatta dinlemem, bulduğunda alıcaksın arkadaş :KK53:

aynen once acele ederler aldirmazlar sonrada bulamiyor insan. sonra aynisini bulmak icin dukkan dukkan gezdirdikmide kizarlar. Benimde basima geldi boyle birsey ama esim benim uzuldugmu gorunce ozel rica edip siparis vermislerdi bir urunu. Ayni renkleri tutturamamislardi ama istedigime cok yakindi geleni almistim. bir sor istersen bir kac tane onlardan siparis verirler belki o onceki gordugun yerde

walla cnm bn yeni gittigidiyordan aldm 12 kişilk aynı bu renk fransız dantelli ve inciili 100 tl ye aldm gören herkes bayıldı :)
canim ben gittigidiyordan hic alisveris yapmadim tam o siteyi anlamista degilim. urunler yeni kaliteli oluyor mu. ve guvenilir mi. Bende cok istiyorum boyle birsey. Uygunda almissin. ben sadece masa ortusnu istiyorum pecetelik kullanmiyorum cunku

canim ben gittigidiyordan hic alisveris yapmadim tam o siteyi anlamista degilim. urunler yeni kaliteli oluyor mu. ve guvenilir mi. Bende cok istiyorum boyle birsey. Uygunda almissin. ben sadece masa ortusnu istiyorum pecetelik kullanmiyorum cunku
ben surekli alışveriş yapıyorum ordan cnm cok hızlı ve güvenilir peçetelik istemiyorsan tek masa örtülerine bak ozamn daha uyguna bile alabilrsn ;)

ben surekli alışveriş yapıyorum ordan cnm cok hızlı ve güvenilir peçetelik istemiyorsan tek masa örtülerine bak ozamn daha uyguna bile alabilrsn :KK66:

peki orda satanlar kisi mi yoksa firma mi anlamiyorum. bazi resimler cok amator gorunuyor cunku. ve kalitelerinden emin olabiliyor mu insan.

Back
X