Nerde hata var ?

Tarif mi
Gaç yumurta lazım terbiyesi için

Kesinllikle validem.
Seninle aynı fikirdeyim.
Şimdi arkdaşlarım bu konulardan dert yanınca KK hatunlarına bir danışayım dedim ama farklı algılandım sanırım :)

Yazdıklarınızı doğru buluyorum evet.
Biraz fedakarlık ve ılımlı olmak gerekiyor o zaman.
Diretici olup hep kendimden taviz vermem denildiği noktada sıkıntı oluyor demek ki

Kesinllikle validem.
Seninle aynı fikirdeyim.
Şimdi arkdaşlarım bu konulardan dert yanınca KK hatunlarına bir danışayım dedim ama farklı algılandım sanırım :)
Kendinize değil yalnız olmayanlara çuvaldızı sokmuş gibi oldun.
Aslında bi formülü yok işte elektrik tutacak.

Tarif bekliyoruz :)

Yazdıklarınızı doğru buluyorum evet.
Biraz fedakarlık ve ılımlı olmak gerekiyor o zaman.
Diretici olup hep kendimden taviz vermem denildiği noktada sıkıntı oluyor demek ki
Karşındakinin verdiğinden fazla taviz verirsen işte o her şeye boyun eğen konumuna düşüverirsin.

bazı seyleri alttan alman lazım ama bazı yerlerdede hop demen lazım.yinede cogu erkek dediğin gibi sana ihtiyacım yok mesajı veren kadın sevmez cünkü kendi kral olmak ister

Güçlüyüm diye fake atan kadınlardır onlar.

"Güçlü kadın ağlamaz", "güçlü kadın duygularını göstermez", "güçlü kadın her şeyi içine atar", "güçlü kadın gık etmez", "güçlü kadın serttir" gibi absürd tanımlamaların olduğu bir toplumda hissizleşmiş, normal çizgiden çıkmış, içine atarak kendisini ezmekte & özgüvenini yok ederek kendisini duygusal bunalıma sokan kadınların güçlü sanılması normaldir.

Canim nasil ki bizler binbir cesit erkek tipleri arasindan nedense kendi zevkimize gore erkekleri begeniyorsak (mesela ben duygusal kibar romantik erkek severim maço kiskanc erkek sevmem)
Onlarinda tercihleri farkli...

BENCE erkekler kadinin kendinden guclu olmasini genelde tasiyamaz cunku her zaman bir cekip gitme cesareti olur boyle kadinlarda kanayan parmagina opte gecsin diyen kadinlara bayilirlar digerleride kanini bosa gitmesin diye kendi emer isine bakar muhtac degildir erkekler icin boyle kadinlar hep korkutucudur ama kimiside boyle sever ozellikle kendinde cesaret olmayan erkekler

Canim nasil ki bizler binbir cesit erkek tipleri arasindan nedense kendi zevkimize gore erkekleri begeniyorsak (mesela ben duygusal kibar romantik erkek severim maço kiskanc erkek sevmem)
Onlarinda tercihleri farkli...

Doğru kişileri seçemedikleri için yaşanıyor bu durum o halde

Bende bunu düşündüm aslında.
Kangren olmaya müsait durumlarda gözü kara davranırlar diye uzak duruyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…