- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.246
- 198
Değiştirdim canım.Joker abla sende mi isim değişikliği
Şuan üstüme ladım bu mesajı
ya o mutluluklar 2 günlük .Güçlü kadın kendi gibi güçlü bir karakter bulur. Sen öyle karşına çıkan herkesle mutlu olmayı deniyor musun ? Yalnız ve güçlü bir karakter olduğunu düşünen birisi olarak herkesi o konuma getiremem . Bu yüzden yalnızım . Bide niçin ben seçileyim kızlar ben seçerim
Ona kök söktüren fıtratım olmasaydı ...bence eşim benimle evlenmezdi ... Hayatındaki biten ilişkilerinden biri olurdum .
Ben ağlak , zırlak ... metanetsiz kadınların saygı gördüğüne inanmıyorum tam aksine . Aman ne halt edersem edeyim hatun ses etmez diye , yok sayılıyorlar .
Evlilerin ve sevgilisi olanların hepsi ezik, ben çok klas bir kadınım niye yalnızım alt metni çok hoşmuş
İki türlü de genellenemez.
Ne bahsettiğiniz kadınların tamamı yalnız,ne de bahsettiğiniz diğer kadınların tamamı seviliyor,sayılıyor.
Karşıdaki insana bağlı.Kimisi daha baskın kişiliklerden hoşlanır kimisi daha pasif.Bu biz kadınlarda da var.Kimilerinin erkek arkadaşı/kocası son söz sahibiyken ve kadın bundan rahatsızlık duymuyorken kimisinde durum tam tersi.Yani bu tamamen 2 kişinin kararı sadece erkeklerin değil.
Bazı erkek cinsleri işine geldiği gibi davranabileceği yönetebileceği ürkek kadın istiyor.
Güçlü, kendine yetebilen, erkeksiz de yolunda yürüyebilen kadınları her erkek taşıyamaz. Yüreği yeten erkek sayısı çok az.
Baya guzel bi yorum olmus.Yazan ellerine saglik.ben denk geldiklerimle genelleme yaparsam şerefli tek erkek yok hepsi namussuz derim :) o yüzden yapmamak lazim
Bu yazılandan bunu çıkarmanız çokhoş olmuş.
Sizin görünüze de saygım var.
Eziklemek amaçlı yazılmış bir konu değil
Beklentiye göre hareket eden kadın, o adamı tavlar. Yani her erkek farklı şeyler bekler. Beklediği şeyi sezip, ona göre davranırsan avantajlı olursun.
Naif, kırılgan bir kızdan mı hoşlanıyor, yoksa erkek gibi, höt deyince oturtandan mı ona göre değişir.
Son flörtümdeki erkek kişisi, çok kibar, sorumluluk sahibi ama bir yandan da sıcak, ilgi gösteren, konuşmasıyla bile etkileyebilen, iç geçirten kadın tipinden hoşlanıyordu zannımca. Bunu sezebilmek önemli, fakat olmadığın kimliğe bürünmek hoş değil. Çok zıt beklentileri olsaydı uğraşmazdım şahsen.
Sözün özü nabza göre şerbet kuzum.
Tercih edilmeme sebebi de buna bağlıdır, beklentiye uymuyordur işte.
Ben yalnız değilim bu kadar da kendime aşık değilim mesela yok şöyle güçlüyüm böyle mikemmelim falan kafası yoktur bende. Evet 'ben mikemmelim, ideal gadınım'cılar biraz yalnız olabiliyor.
Yeri gelecek narin kırılgan görüneceksin , yeri gelecek bi bakışınla eşini/ sevgilini hizaya getireceksin. Ne mıy mıy ne dominant..
Sana öyleleri denk gelmiş. :) kimseye eyvllahı olmayan iki arkadaşımın uzun yıllardır ilişkileri var. pasif sessiz sakin iki arkadaşım hep yalnız. Dışa dönük ama sevdi mi boyun eğlebilecek bir arkadaşım genelde yalnız. Kendisini çok beğenen bir arkadaşım ilişkileri oluyor ama ciddiye dönemiyor. Kısaca her türlü durumla karşılaşabilirsin.Tabi ki mutlu olanlar da var.
Bu konuyu açma nedenim çevremde de çok duyuyorum bu yazdıklarımı.
Mutluluklar size de ayrıca
İşte şu nabza şerbet olayını bir çözemedim
Çok sakat bir genelleme bu. Herkes ruh eşini bulamayabilir, buna bir oran verilebilir, ama erkeklerin hep güçsüz ya da sessiz sakin kadınları tercih ettikleri çok yanlış bir önerme.
Tanıştığım bütün erkekler ağlayan kadınlardan nefret eden, erkeğe dayanmanın artık değişmesi gerektiğine inanan kişilerdi.
Denginizi bulduğunuzda bu düşüncenizi ne yönde değiştirirsiniz merak ettim açıkçası.
Bilemiyceeeeğmm
Ne olmuuuuuuuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?