- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
- #2.001
Ahhhh Ahhhh geldi gitti ramazan dimi bugün son gün bir ay nasil geçti gitti yaaa Allah kabul etsin herkesin orucunu ibadetini inşallahBende şaşırdım
Doktorum nerelerdesin kız bir selam vermiyorsun geldiğinde
İyi geceler canım ♡
Çok vaktim olmuyo bu aralar. .sen nerelerdesin?Doktorum nerelerdesin kız bir selam vermiyorsun geldiğinde
Ben aynı bildiğin gibi bayram telaşı var bu ara nasılsınÇok vaktim olmuyo bu aralar. .sen nerelerdesin?
Teşekkür ederim ,sen nasılsın ?Ben aynı bildiğin gibi bayram telaşı var bu ara nasılsın
Bende iyiyim canım hiç birşey malum.bizim yaş küçük olduğundan bize gelen olmaz pek biz yokuz zaten 3 gün evdeDaughter of your father: 51880260 .!.:Teşekkür ederim ,sen nasılsın ?
Neler yaptın ?
Napacaksın zaten evde ..hazır tatil ,değerlendir ..Bende iyiyim canım hiç birşey malum.bizim yaş küçük olduğundan bize gelen olmaz pek biz yokuz zaten 3 gün evde
Kutsal topraklar
Biz genelde tatil kaç günse hiç evde durmayız 9 gün olsaydı keşke bu bayramdaNapacaksın zaten evde ..hazır tatil ,değerlendir ..
Kutsal topraklar
Sevindim adına , değişiklik iyidir ..Biz genelde tatil kaç günse hiç evde durmayız 9 gün olsaydı keşke bu bayramda
Sevindim adına , değişiklik iyidir ..
Teşekkür ederim ,senin de bayramın mübarek olsun :) geçti gitti ama olsun :)Bayramın kutlu olsun canım :*
Muccxukkk olsunTeşekkür ederim ,senin de bayramın mübarek olsun :) geçti gitti ama olsun :)
A.slm Tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?