- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
- #1.961
Öyle olmuyor işte :) o bir hafta kara zindanlardaydim :) yandım tutuştum. Kontrollerde doktorla pazarlık yapıyorum .o bana bitane iç dedi ben yarım paket gömüyorumBen 1 hafta ağzıma sürmesem içmem herhalde.
Gerçi bademcik ameliyatından sonra 17 gün içmemiştim, sonra neden başladıysam
Bilmem karar vermedim sende ne vArSahurda ne var
Canım sklyoTweety, ne asmissin muncurlarini kız
Afern böyle devam etÖyle olmuyor işte :) o bir hafta kara zindanlardaydim :) yandım tutuştum. Kontrollerde doktorla pazarlık yapıyorum .o bana bitane iç dedi ben yarım paket gömüyorum
Kahvaltılık tabiiiiBilmem karar vermedim sende ne vAr
Canım sklyo
2 hafta sonra sigaraya start ver ama yavaş yavaş diyoAfern böyle devam et
Ne zamana tam iyileşirmişsin?
Tam da adamına demiş2 hafta sonra sigaraya start ver ama yavaş yavaş diyo
merhaba
Amaaannn doktoru takan kimTam da adamına demiş
Az kaldı
Aslında onlar kv den bir tık gorgululerdir yemek konusunda tek destek olan onlardı bize neyse geldiler gidiyorlar zaten en çok surda 3 yada 4 ay daha varAaa aaa o ne ya ? Senin kayınvalide aklını uçurmuş ..kardeşleri de çok farklı sayılmaz ..
Allah kurtarsın sibel ,ne diyeyim ..işin zor !Aslında onlar kv den bir tık gorgululerdir yemek konusunda tek destek olan onlardı bize neyse geldiler gidiyorlar zaten en çok surda 3 yada 4 ay daha var
Bu akşamdan sonra sadece aminnn diyebiliyorum sağol canımAllah kurtarsın sibel ,ne diyeyim ..işin zor !
Nerdedir bu kürksüzBu akşamdan sonra sadece aminnn diyebiliyorum sağol canım
Hiç girmedim bugün evde değildim zaten bilmiyorum şimdi senden duydum canım ne olmuş ki
Ben de hiç girmedim bugün .haberim yok :/Hiç girmedim bugün evde değildim zaten bilmiyorum şimdi senden duydum canım ne olmuş ki
Hay senin o yaladigin dondurmayı. ..seveyim
Hay senin o yaladigin dondurmayı. ..seveyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?