Nerde o eski kk .. :)

Clar- akşamları unutuyorum burayı yahu
Tanışsak mı

Eski İstanbul'lulardanım. 7 ay evveline kadar... :)

27 yaşındayım,
7 aylık evliyim ^^ eh, haliyle bebiş yok.
Göze batan kusur mu, özellik mi doğru kelime ne olur bilmem, kitapla yapışık gezerim :)

Şampiyon benim, ikinciye başarılar dilerim .)))))))))))

Bende aynen senin durumundayım 3 kere şarja takar oldum artık
Gerçekten miiiiii..
Çok severim kitap.annemin bana hayatımda kazandırdığı en güzel alışkanlık diyebilirim
Fuar var kasımda.sabırsızlığın doruklarındayım
Memnun oldum canım

Kasim ayinda beylikduzunun mudavimi olup, yillik tum birikimi yatirmaya gelecegim yine, her sene oldugu gibi... :) kitap okuyab insandan zarar gelmez zaar ^^ bende coook memnun oldum tatlim :3

Kasim ayinda beylikduzunun mudavimi olup, yillik tum birikimi yatirmaya gelecegim yine, her sene oldugu gibi... :) kitap okuyab insandan zarar gelmez zaar ^^ bende coook memnun oldum tatlim :3
Gelmez elbette
Kitap okuyan insanlarla tanışınca çok mutlu oluyorum

Günaydın kuzucuk .)))

Nasıldı baba hasreti giderme serüvenin? :)

Günaydınnn , nasılsın bakalım. Hasret giderdin mi babanla

Günaydınlarrr...

Akşam şahaneydi ya, çok özlemişim...
Eve girdiğimde oğlum koridordan koşarak "anneeeee bak dede geldi" demesi beni bitirdi zaten.
O benden çok sevinçliydi, ağzı kulaklarında...

Allah bir daha ayırmasın diyelim...

Siz de durumlar nasıl? Nasılsınız bakalım bugün?

Sohbetin doyumu ve verimi buna bagli olarak keyif veriyor di mi? Bir suru kalpkalpkalp
Evet , özelliklede seninle sıkılmadan kitapçıları gezecek bir arkadaş en mühimi. Bir arkadaşım var , ayda bir buluşuruz max. 15 dk dan sonra bir bakıyoruz o yayınevi senin bu yayınevi benim
Kitaplarıma da çok kıymet veririm. Bazen veriyordum sırf okusunlar diye geri getirmiyorlar sinir oluyorum

Babam sağolsun bir de iphone se getirmiş ama işletecek pasaport bulamadım...
O sıkıntı canım ya.eşim anneme getirdi anneminkinş benim pasaporta işledik , sonra ben aldım benimkinide eşimin pasaporta . Şimdi o kaldı ortada 1 sene kadar idare ediyor. Kapandığında bir süre başka hat tak sonra kendi hattını. 6/7 ayda öyle idare ediyor. Havalanlarında bazen yapıyorlar ama , yaşlı kimselerden rica edince . Hadi tekrar gözünaydın.

İsmim madonna
Daha yeni 25 yaaşıma girdim
3,5 senelik evliyim
a
Çalışıyorum da
Befabeğim yfok
İstanbulda yaşıyorum
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
aynen ben bir türlü android telefon ile yazı rahat yazamıyorum sürekli eski akılsız telefonuma dönüş yapıyorum tuşlu olana benim halim ne olacak bilmiyorum , birde bu android telefonlar interneti acaip hemen bitiriyor ama akılsız ve tuşlu telefonum gıdım gıdım kullanıyor
ve bu android dokunmatik telefonlar acaip sinirime dokunuyor ş yazmak ğ yazmak işkence yok mu bunun bir çözümü ektra bir klavye takılmaz mı öyle olsa daha rahat kullanırım yani android telefonda yazı yazmak işkence

Bazı telefonlara olabiliyor canım.Markası modeline bağlı. Araştır istersen

Eski kavgalarda yok ortalık sakin birde eskiden sistem ,görüntü değişirde sanırım kavga edenler ya evlendi yada çocuğu oldu biri kocayla diğeride çocuğuyla uğraşmaktam kk uğramaz oldu

Eski kavgalarda yok ortalık sakin birde eskiden sistem ,görüntü değişirde sanırım kavga edenler ya evlendi yada çocuğu oldu biri kocayla diğeride çocuğuyla uğraşmaktam kk uğramaz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…