- 15 Ekim 2016
- 22.710
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.021
- 598
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
Bende telefondan giriyorum canım.yavaş yavaş alışıyor insanbenim uzaklaşmam hep bu android telefon kullanmayi beceremeyisimden
dolayi yoksa yazacak cok şey var
geldim burdayim
Bende aynen senin durumundayım 3 kere şarja takar oldum artık
Gerçekten miiiiii..
Çok severim kitap.annemin bana hayatımda kazandırdığı en güzel alışkanlık diyebilirim
Fuar var kasımda.sabırsızlığın doruklarındayım
Memnun oldum canım
Gelmez elbetteKasim ayinda beylikduzunun mudavimi olup, yillik tum birikimi yatirmaya gelecegim yine, her sene oldugu gibi... :) kitap okuyab insandan zarar gelmez zaar ^^ bende coook memnun oldum tatlim :3
Günaydın kuzucuk .)))
Nasıldı baba hasreti giderme serüvenin? :)
Günaydınnn , nasılsın bakalım. Hasret giderdin mi babanla
Gelmez elbette
Kitap okuyan insanlarla tanışınca çok mutlu oluyorum
Günaydınlarrr...
Akşam şahaneydi ya, çok özlemişim...
Eve girdiğimde oğlum koridordan koşarak "anneeeee bak dede geldi" demesi beni bitirdi zaten.
O benden çok sevinçliydi, ağzı kulaklarında...
Allah bir daha ayırmasın diyelim...
Siz de durumlar nasıl? Nasılsınız bakalım bugün?
Evet , özelliklede seninle sıkılmadan kitapçıları gezecek bir arkadaş en mühimi. Bir arkadaşım var , ayda bir buluşuruz max. 15 dk dan sonra bir bakıyoruz o yayınevi senin bu yayınevi benim
Sohbetin doyumu ve verimi buna bagli olarak keyif veriyor di mi? Bir suru kalpkalpkalp
O sıkıntı canım ya.eşim anneme getirdi anneminkinş benim pasaporta işledik , sonra ben aldım benimkinide eşimin pasaporta . Şimdi o kaldı ortadaBabam sağolsun bir de iphone se getirmiş ama işletecek pasaport bulamadım...
İsmim madonna
Daha yeni 25 yaaşıma girdim
3,5 senelik evliyim
a
Çalışıyorumda
Befabeğim yfok
İstanbulda yaşıyorum
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
aynen ben bir türlü android telefon ile yazı rahat yazamıyorum sürekli eski akılsız telefonuma dönüş yapıyorum tuşlu olana benim halim ne olacak bilmiyorum , birde bu android telefonlar interneti acaip hemen bitiriyor ama akılsız ve tuşlu telefonum gıdım gıdım kullanıyorHoşgeldin canım, telefondan takip edemeyenlerdenim senin gibi :)
Gerçi android uygulaması var KK'nın.
Bende iphone var, mecbur Google Chrome yollarını tutuyorum her dk. Şarj artık bana küfrediyor, onu bırak anacık bacıcık sövüyor!
Bazı telefonlara olabiliyor canım.Markası modeline bağlı. Araştır istersenaynen ben bir türlü android telefon ile yazı rahat yazamıyorum sürekli eski akılsız telefonuma dönüş yapıyorum tuşlu olana benim halim ne olacak bilmiyorum , birde bu android telefonlar interneti acaip hemen bitiriyor ama akılsız ve tuşlu telefonum gıdım gıdım kullanıyor
ve bu android dokunmatik telefonlar acaip sinirime dokunuyor ş yazmak ğ yazmak işkence yok mu bunun bir çözümü ektra bir klavye takılmaz mı öyle olsa daha rahat kullanırım yani android telefonda yazı yazmak işkence
Var canım merhabaaaaaaa :)Huhuuukimsecikler yok mu?
Geçerken uğradım :) KK ' nın en ekşınlı yeri BDV formu galiba :)Var canım merhabaaaaaaa :)
Yıkılıyor bazen sormaaa :)Geçerken uğradım :) KK ' nın en ekşınlı yeri BDV formu galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?