- 19 Ekim 2016
- 384
- 288
- 53
- 43
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
Bende bir kaç gün önce bir girdim bir daha da çıkamadım :)Yıkılıyor bazen sormaaa :)
Canlandıralım işte hep beraber... :)Bende bir kaç gün önce bir girdim bir daha da çıkamadım :)
Onun derdine bak, bunun derdine bak oku oku... başıma ağrılar giriyor ama takip etmekten de kendimi alıkoyamıyorum.
Böule sohbet topikleri de çok iyi oluyor.Ama anlaşılan çok sık kimse uğramıyor herhalde...
Heeey topiğini yerim ben seninnnn.
Bu kızın hiç konusu yokmu diye açtığın konulara baktımda, hakkat hiç derdin yok senin haa :)))
Maşallahhh tu tu tu.
Bitek bu sohbeti buldum.
E buda iyiymiş
Yeni uyanmıştım , ne sandığımı ben de hatırlamıyorum :))Senin kafadan biri daha konu açtı sandın heral :))
Tipimi görmen lazım, battaniye altında tv karşısında elimde sigara kumanda, tüm günü böyle geçirmeyi planlıyorumOğlan geldi okuldan onu doyurup geri göndercem yerimden kalkabikirsem :)
Bide taziye ziyareti yapmam lazim, hava yağmurlu canım evden cikmak istemiyo bugun.
Bakalim napcaz ? :)
Ohhhh hayat sana guzel desene..Tipimi görmen lazım, battaniye altında tv karşısında elimde sigara kumanda, tüm günü böyle geçirmeyi planlıyorum
Ah şu havalarda olmasa bahanemiz ne olacak acaba
Yok yapmam , önce şu sınavı bir kazanayım , ondan sonraOhhhh hayat sana guzel desene..
Bence sen bian önce çocuk yap artik :) Bu rahatliğindan seni kurtaracak en mantikli çözüm
Yoksa ben hırsımdan çatlıcam burda :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?