Nerde o eski kk .. :)

Yıkılıyor bazen sormaaa :)
Bende bir kaç gün önce bir girdim bir daha da çıkamadım :)
Onun derdine bak, bunun derdine bak oku oku... başıma ağrılar giriyor ama takip etmekten de kendimi alıkoyamıyorum.
Böule sohbet topikleri de çok iyi oluyor.Ama anlaşılan çok sık kimse uğramıyor herhalde...

Canlandıralım işte hep beraber... :)

Ya sorma, BDV müdavimi oluyor insan ister istemez. Girmek serbest çıkmak yasak gibi :)

Ayıp ettin Madonna, hemde çom büyük ayıp ettin

Neyse, ben hala burda da cırcırlanıp konuşuyorum. Gevezeliğin önde bayrak tutanı olarak!

Heeey topiğini yerim ben seninnnn.
Bu kızın hiç konusu yokmu diye açtığın konulara baktımda, hakkat hiç derdin yok senin haa :)))
Maşallahhh tu tu tu.
Bitek bu sohbeti buldum.
E buda iyiymiş
nerde o eski kk yazısını görünce şaşırdım bende dedim ne oluyor :))

Oooffff çok sert geldin sabah sabah abla ya :)
Benim bünyeye müge cok ağır geliyo kaldıramıyom inanki

Son düzenleme:
Oğlan geldi okuldan onu doyurup geri göndercem yerimden kalkabikirsem :)

Bide taziye ziyareti yapmam lazim, hava yağmurlu canım evden cikmak istemiyo bugun.
Bakalim napcaz ? :)

Oğlan geldi okuldan onu doyurup geri göndercem yerimden kalkabikirsem :)

Bide taziye ziyareti yapmam lazim, hava yağmurlu canım evden cikmak istemiyo bugun.
Bakalim napcaz ? :)
Tipimi görmen lazım, battaniye altında tv karşısında elimde sigara kumanda, tüm günü böyle geçirmeyi planlıyorum
Ah şu havalarda olmasa bahanemiz ne olacak acaba

Tipimi görmen lazım, battaniye altında tv karşısında elimde sigara kumanda, tüm günü böyle geçirmeyi planlıyorum
Ah şu havalarda olmasa bahanemiz ne olacak acaba
Ohhhh hayat sana guzel desene..
Bence sen bian önce çocuk yap artik :) Bu rahatliğindan seni kurtaracak en mantikli çözüm
Yoksa ben hırsımdan çatlıcam burda :))

Ohhhh hayat sana guzel desene..
Bence sen bian önce çocuk yap artik :) Bu rahatliğindan seni kurtaracak en mantikli çözüm
Yoksa ben hırsımdan çatlıcam burda :))
Yok yapmam , önce şu sınavı bir kazanayım , ondan sonra

Kk 'nın İnstegramında yokum , fotoraf çekme özürlüsüyüm beni rahatlatan yazı ve sanatsal resim diğerleri hava ,caka gereğide yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…