Nerde o eski kk .. :)

Canım sen ne yazdin ki arada kaynamistir gormemisizdir yoksa tabikisi cevap veririz
Alıntıları yapamadım sanırım , eskiden alıntıya bastıkça bir kaç alıntı yapabiliyorduk.şimdi çoklu alontıya bastığım halde olmuyor

Neden kimse beni takmadı ki

Ay ben de tam sana yazmıstım
Ahahahaah ay tipe bakk sucuk gibi ıslanmış ne itici insan ya

Ne de olsa seda sayanın eski fanfinisi. Anca bu kadar olur

Aşkolsun gaso ne demek
Evet yeni üyeliğim bu , 2013den beri bu siteden kendimi alamadım bi türlü

Aynen ya. Ben de martta dondurmustum uyeliğimi eylulde geri döndüm dayanamadım

Alıntıları yapamadım sanırım , eskiden alıntıya bastıkça bir kaç alıntı yapabiliyorduk.şimdi çoklu alontıya bastığım halde olmuyor

Canım coklu alıntıya bastıktan sonra mesaj yazarken altta alıntıları ekle diyorsun. Öyle ekliyor alıntıları kendi kendine eklemiyor

Ben bu site yüzünden ilk akıllı telefonumu feda ettim be hala daha telefondan girenler için bir program yapamadılar

Mithiş kadının mithiş fanfinisi ayy bide bülent ersoyun gencecik bi sevgilisi vardı bi ara o geldi aklıma

Bende diyorum niye hatuna kılım :)
mıy mıy cins bişey

Ben bu site yüzünden ilk akıllı telefonumu feda ettim be hala daha telefondan girenler için bir program yapamadılar

Bir ara android için yaptık dendi. Sonra noldu geri mi kaldırdılar bilmiyorum. Yapan parayı kırar

Mithiş kadının mithiş fanfinisi ayy bide bülent ersoyun gencecik bi sevgilisi vardı bi ara o geldi aklıma

Kız armağanımı diyorsun popstardaki. O şimdi ben bilmem eşim bilirde yarısıyor karısıyla

Ay bunuda ögrendim iyi oldu sagol canım

Bir ara android için yaptık dendi. Sonra noldu geri mi kaldırdılar bilmiyorum. Yapan parayı kırar

Kız armağanımı diyorsun popstardaki. O şimdi ben bilmem eşim bilirde yarısıyor karısıyla

Ay evet evet o baya olay olmustu zamaninda
Bende baya geride kalmisim he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…