- 15 Ekim 2016
- 22.710
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.020
- 598
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
Ahahahaah ay tipe bakkÜzdünüz
Canım sen ne yazdin kiNeden kimse beni takmadı ki
Aşkolsun gasp ne demekDisipline Girmis BirKadin e canım gaspettik konunu sen anlat biraz da. Eski kk dediğine gore bu yeni nickin mi?
Alıntıları yapamadım sanırım , eskiden alıntıya bastıkça bir kaç alıntı yapabiliyorduk.şimdi çoklu alontıya bastığım halde olmuyorCanım sen ne yazdin kiarada kaynamistir gormemisizdir yoksa tabikisi cevap veririz
Tek tek cevapla demen gerekiyor canim bende o coklu alıntı seysini cozemedimAlıntıları yapamadım sanırım , eskiden alıntıya bastıkça bir kaç alıntı yapabiliyorduk.şimdi çoklu alontıya bastığım halde olmuyor
Neden kimse beni takmadı ki
Ahahahaah ay tipe bakksucuk gibi ıslanmış ne itici insan ya
Aşkolsun gaso ne demek
Evet yeni üyeliğim bu , 2013den beri bu siteden kendimi alamadım bi türlü
Alıntıları yapamadım sanırım , eskiden alıntıya bastıkça bir kaç alıntı yapabiliyorduk.şimdi çoklu alontıya bastığım halde olmuyor
Ben bu site yüzünden ilk akıllı telefonumu feda ettim beAy ben de tam sana yazmıstım
Ne de olsa seda sayanın eski fanfinisi. Anca bu kadar olur
Aynen ya. Ben de martta dondurmustum uyeliğimi eylulde geri döndüm dayanamadım
Mithiş kadının mithiş fanfinisiAy ben de tam sana yazmıstım
Ne de olsa seda sayanın eski fanfinisi. Anca bu kadar olur
Aynen ya. Ben de martta dondurmustum uyeliğimi eylulde geri döndüm dayanamadım
Ay bunuda ögrendim iyi oldu sagol canımCanım coklu alıntıya bastıktan sonra mesaj yazarken altta alıntıları ekle diyorsun. Öyle ekliyor alıntıları kendi kendine eklemiyor
Tek tek cevapla demen gerekiyor canim bende o coklu alıntı seysini cozemedimoyuzden kullanmiyorum
Bakayım olmuşmuuuCanım coklu alıntıya bastıktan sonra mesaj yazarken altta alıntıları ekle diyorsun. Öyle ekliyor alıntıları kendi kendine eklemiyor
Bende diyorum niye hatuna kılım :)cokpemniye post: 48493576 .!.:Kızlarr ne diycem hani şu nurselin mutfagındaki nursel yok mu.
Birlikte oldugu adam evliymis. Hemde karısı kanser hastasi ve tedavi goruyormus. Bugun magazinde duydum ve şok oldum ne vicdansiz insanlar var acikcasi. Bir kadin hemcinsine nasil bunu layik gorebilir ki. Birde benden once ayrildi onlar diyormus. Halbuki kadin kocasinin nurselle olan resimlerini gorunce atmis sokaga adamı.
Ben bu site yüzünden ilk akıllı telefonumu feda ettim behala daha telefondan girenler için bir program yapamadılar
Mithiş kadının mithiş fanfinisiayy bide bülent ersoyun gencecik bi sevgilisi vardı bi ara o geldi aklıma
Ay bunuda ögrendim iyi oldu sagol canım
Bakayım olmuşmuuutelden giriyorum bende zor oluyor
Ay evet evet o baya olay olmustu zamanindaBir ara android için yaptık dendi. Sonra noldu geri mi kaldırdılar bilmiyorum. Yapan parayı kırar
Kız armağanımı diyorsun popstardaki. O şimdi ben bilmem eşim bilirde yarısıyor karısıyla
Ay bende indireyim su uygulamayi madem boyle tarayicidan topal karinca gibi ilerliyorum
Hahaha adımı silmissin canım ama tesadufen gordumBende diyorum niye hatuna kılım :)
mıy mıy cins bişey
Vhalla billah ben bişey silmedim suçsuzumHahaha adımı silmissin canım ama tesadufen gordum
Vallahi kadın saman altından su yuruten cinstenmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?