Nerde o eski kk .. :)

Ayyy aklımdan geciyordunuz eve gidince mesaj atacaktım sizlere kizlarr naparsiniz beeee vallahi özledik yanii konu tasindigindan belli hiç giresim gelmedi vallahi siZ olmadan iyi oldu burada görüşürüz artık

Pek bi sessiz oralar herkesin başı ağrıyor sanırım

Pek bi sessiz oralar herkesin başı ağrıyor sanırım
Merhabalar canım nasılsın evet biraz öyle bugün pazar ya herkes bir program yaptı yorgun argın belki anca geldiler eve zaten cumartesi pazar pek bi sakın oluyor buralar

Merhabalar canım nasılsın evet biraz öyle bugün pazar ya herkes bir program yaptı yorgun argın belki anca geldiler eve zaten cumartesi pazar pek bi sakın oluyor buralar
İyiyim tatlım çok şükür sen nasılsın :)
Hafta sonları böyle oluyor genelde ben pek gezmeyi sevmediğim için planımda olmuyor

Hafta sonları böyle oluyor genelde ben pek gezmeyi sevmediğim için planımda olmuyor
naber şef
Ayyy aklımdan geciyordunuz eve gidince mesaj atacaktım sizlere kizlarr naparsiniz beeee vallahi özledik yanii konu tasindigindan belli hiç giresim gelmedi vallahi siZ olmadan iyi oldu burada görüşürüz artık
Aynen aynen
Tahminleri alalım :)
Verdim koordinatları

Bende iyiyim vallahi sizleri gördüm daha iyi oldum gezmekten geldim uzandım koltuğuma keyif yapıyorum bende niye gezmiyorsun kız gez dolaş ayol evde hayat geçmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…