- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
AkrabadanKimden gizleniyor acep
Kız sen degistinmiAkrabadan
Tahminleri alalım :)Hııı gördüm , ne tarafa gittiğinide anladım eğer yanlış anlamadıysam
Ayyy aklımdan geciyordunuz eve gidince mesaj atacaktım sizlere kizlarr naparsiniz beeee vallahi özledik yanii konu tasindigindan belli hiç giresim gelmedi vallahi siZ olmadan iyi oldu burada görüşürüz artık
Merhabalar canım nasılsın evet biraz öyle bugün pazar ya herkes bir program yaptı yorgun argın belki anca geldiler eve zaten cumartesi pazar pek bi sakın oluyor buralarPek bi sessiz oralar herkesin başı ağrıyor sanırım
İyiyim tatlım çok şükür sen nasılsın :)Merhabalar canım nasılsın evet biraz öyle bugün pazar ya herkes bir program yaptı yorgun argın belki anca geldiler eve zaten cumartesi pazar pek bi sakın oluyor buralar
naber şefİyiyim tatlım çok şükür sen nasılsın :)
Hafta sonları böyle oluyor genelde ben pek gezmeyi sevmediğim için planımda olmuyor
Aynen aynenAyyy aklımdan geciyordunuz eve gidince mesaj atacaktım sizlere kizlarr naparsiniz beeee vallahi özledik yanii konu tasindigindan belli hiç giresim gelmedi vallahi siZ olmadan iyi oldu burada görüşürüz artık
Verdim koordinatlarıTahminleri alalım :)
İyilik seni sormalı kürksüzümnaber şef
Aynen aynen
Verdim koordinatları
Bende iyiyim vallahi sizleri gördüm daha iyi oldum gezmekten geldim uzandım koltuğuma keyif yapıyorum bende niye gezmiyorsun kız gez dolaş ayol evde hayat geçmezİyiyim tatlım çok şükür sen nasılsın :)
Hafta sonları böyle oluyor genelde ben pek gezmeyi sevmediğim için planımda olmuyor
Haydiiiinaber şef
Aynen aynen
Verdim koordinatları
İyiym bende canım teşekkür ederimİyilik seni sormalı kürksüzüm
Haydi derkenHaydiiii
HalayaaHaydi derken
Ne yemeği kizzz ( yemek dedin mi dayanamam bak )İyiym bende canım teşekkür ederim
Bu ay ne yemek yapılacak seni görmüşken sorayım
Bende iyiyim vallahi sizleri gördüm daha iyi oldum gezmekten geldim uzandım koltuğuma keyif yapıyorum bende niye gezmiyorsun kız gez dolaş ayol evde hayat geçmez
İyiym bende canım teşekkür ederim
Bu ay ne yemek yapılacak seni görmüşken sorayım
Kuzum sen bekardın degilmi bir manita yap da gezin beraberEv kuşuyum birazcık
Sen tadını çıkar, gezme aşkı yok bende odunmuyum neyim
Kuzum sen bekardın degilmi bir manita yap da gezin beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?