- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
naber şef
Aynen aynen
Verdim koordinatları
Adim sayara bir baktım ,20.000 e yaklaşmış. .bir ara üstümde değildi tel ..o vakitleri de sayarsak 20.000 ı aşmıştır gibi geliyor .bu da demek oluyor ki .,daughter odasına sürüne sürüne çıktı ..yorumları okuyor fakat tek gözüyle ..arada o tek göz de diğerine uyuyor ve daughter biraz uyur biraz uyanık ,tam da konsantre olamadan ve arada da uyuyakalarak mesajlarınızı okuyorDaughter of your father kizzz neredesinnn beğenip beğenip gidiyon vallahi sesini duyamadik
Bu akşam sende iş yok anlaşıldıEfenim canım
Tabiki kuzum beklerim yemeyePırasalı istiyorum o zaman
ben çenemi tutsam 1 yıl daha yerdi one balkonu canım balkonun üstünü kapatıp kat attı resmen
Ne yaptın sen bu kadar yahu her yere yuruyerekmi gittinAdim sayara bir baktım ,20.000 e yaklaşmış. .bir ara üstümde değildi tel ..o vakitleri de sayarsak 20.000 ı aşmıştır gibi geliyor .bu da demek oluyor ki .,daughter odasına sürüne sürüne çıktı ..yorumları okuyor fakat tek gözüyle ..arada o tek göz de diğerine uyuyor ve daughter biraz uyur biraz uyanık ,tam da konsantre olamadan ve arada da uyuyakalarak mesajlarınızı okuyor
Her yere yürüyerek gitmiş kadar oldumNe yaptın sen bu kadar yahu her yere yuruyerekmi gittin
Ne yaptın kız pazar pazarHer yere yürüyerek gitmiş kadar oldumyatana kadar totom yer görmedi
Diyemem, pek gizliNe yaptın kız pazar pazar
Ben biliyorumDiyemem, pek gizli
Kendim iş olmuşumBu akşam sende iş yok anlaşıldı
Nerden biliyosunBen biliyorum
Aynadaki yuzunun karsiligi benimNerden biliyosun
O ne leyynnAynadaki yuzunun karsiligi benim
Saklıyorsun bizdennnnn demekkkkDiyemem, pek gizli
Ayyy olur mu öyle şey beee,sizden niye saklayayim? Ama kk dan saklıyorumSaklıyorsun bizdennnnn demekkkk
Yok yok sen benden saklıyorsun kız yaz özelden merak ettim yaaaaaAyyy olur mu öyle şey beee,sizden niye saklayayim? Ama kk dan saklıyorum
Hissi kalbel vuku muydu neydi oyle birsey isteO ne leyynn
Hissi kalbel vuku muydu neydi oyle birsey iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?