- 21 Eylül 2016
- 9.898
- 23.205
- 278
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
- #1.161
Buyur gelBende mi geleyim
Hosgeldin uzun zaman oldu valla.özlemisim seniAhahah...
Geldim kuzum. Valla çok özledim hepinizi ya..
Beni tanıyanlar unutmuştur bile
Evin az işi kaldı. Birde esyalari bekliyoruz. Ondan sonra tasincaz insallah.Sen napıyosun, ev ne alemde?
ooo bitti mi temizlikEvin az işi kaldı. Birde esyalari bekliyoruz. Ondan sonra tasincaz insallah.
Bugun ucak biletlerimizi aldim
Bitti şükür. Tasınmadan önce elden bir daha geciririm ama.ooo bitti mi temizliknere gidiyorsun kız :)❤♡❥ღ❣
ooo ne güzel ❤♡❥ღ❣ nereye geleceksiniz peki :))Bitti şükür. Tasınmadan önce elden bir daha geciririm ama.
Türkiyeye
Ayyy yurtdisindasiniz sanırım kesin dönüşmüBitti şükür. Tasınmadan önce elden bir daha geciririm ama.
Türkiyeye
hı hı tabiiiiNooooo aslaaaaa kat-a nayır nolamaz benimki smile sevgisi
kimle gidiyorsun?Buyur gel
gerçekten miiiii, kız havalanına geleym miEvin az işi kaldı. Birde esyalari bekliyoruz. Ondan sonra tasincaz insallah.
Bugun ucak biletlerimizi aldim
İsmenHangi denişiklik tatlim :)))
Aksaray'a memlekete Allah nasip ederseooo ne güzel ❤♡❥ღ❣ nereye geleceksiniz peki :))
Valla değilim yaaa temizlik kim ben kim aklıma eserse arada bir yapiyom ışte bakma bu kk da en çok sevdiğim smile birhı hı tabiiii
kimle gidiyorsun?
gerçekten miiiii, kız havalanına geleym mi
oh ne zaman peki tarihAksaray'a memlekete Allah nasip ederse
Yok canımcım yaz tatili, annemlerin yanına.:)Ayyy yurtdisindasiniz sanırım kesin dönüşmü
Benim de buValla değilim yaaa temizlik kim ben kim aklıma eserse arada bir yapiyom ışte bakma bu kk da en çok sevdiğim smile birbirde hoşuma gidiyor
Ayyy bende sevindiydim yaaaa o da iyi tatil anne özlemi memleket ne ararsan var iyi tatiller vallahi bol bol gez ye anneciginle özlem giderYok canımcım yaz tatili, annemlerin yanına.:)
Ankaraya ucagimiz. Eger aktarmali gitseydim,ne yalan söyleyim gelmeni rica edecektim. Tabi gelirmisin o ayri meselehı hı tabiiii
kimle gidiyorsun?
gerçekten miiiii, kız havalanına geleym mi
Farkettim üç mesajdan ikisi aha bu smileBenim de bu
Cok sagol canim. Insallah valla cok özledimAyyy bende sevindiydim yaaaa o da iyi tatil anne özlemi memleket ne ararsan var iyi tatiller vallahi bol bol gez ye anneciginle özlem gider
sağol canım :/Allah şifa versin tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?