- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
- #1.181
Çok kal bari gitmişkenCok sagol canim. Insallah valla cok özledim
16.07 Allah nasip ederse 6 haftaliginaoh ne zaman peki tarih❤♡❥ღ❣
tamam tatlım öyle yapalım,sağol canım.Çok geçmiş olsun canım bilmiyordum
Ay mümkünse ramazandan sonra olsun Havalr gitgide ısınıyor çünkü
Geçmiş olsun inşalla h tez zamanda şifa bulur hastanizsağol canım :/
maşallah ❤♡❥ღ❣ iyi gezersin canım benim16.07 Allah nasip ederse 6 haftaligina
oyle olmuyor işteÇok kal bari gitmişken
Allah yardımcı olsun canım,umudumuz yok malesefGeçmiş olsun inşalla h tez zamanda şifa bulur hastaniz
Gecmis olsun Sabinecim. Allah şifa versin.tamam tatlım öyle yapalım,sağol canım.
Kaç gun kalacagimiza da devletler karar veriyor demiyor anne bana gerçi yabancılarda aile işi pek yok herkes bizim gibimioyle olmuyor işte
Ayyy tühhAllah yardımcı olsun canım,umudumuz yok malesef
Kaç gun kalacagimiza da devletler karar veriyor demiyor anne bana gerçi yabancılarda aile işi pek yok herkes bizim gibimi
Hımmmm olmadi o zaman neyse 6 haftaymış doya doya yat artık anaciginin kucağındaUzun sure kalabilirim ama okullar aciliyor geri. Esim gelemiyor haliyle onuda düsunmem gerek
Dört gozle bekliyor annem ve kardeslerim. Acaba diyorum soylemesemmi varacagim tarihimaşallah ❤♡❥ღ❣ iyi gezersin canım benim
Ben onlari özledimde, onlar daha cok benim kizlari ozledi gibi geliyor. kiskaniyorum vallaHımmmm olmadi o zaman neyse 6 haftaymış doya doya yat artık anaciginin kucağında
sürpriz olur düşünsene kapıyı bi açıyorlar senDört gozle bekliyor annem ve kardeslerim. Acaba diyorum soylemesemmi varacagim tarihi
yüreklerine inersürpriz olur düşünsene kapıyı bi açıyorlar sen
Madonnammm çok özledim güzeller güzelimPeriiiiii nerelerdesinnnn
Tanıyacakmı bakalım
çok güzel olur ama ❤♡❥ღ❣❤♡❥ღ❣yüreklerine iner
gelirdim tabiki deAnkaraya ucagimiz. Eger aktarmali gitseydim,ne yalan söyleyim gelmeni rica edecektim. Tabi gelirmisin o ayri mesele
Farkettim üç mesajdan ikisi aha bu smile
Eee torun canım kendi çocuğun olunca geçim.derdi onun derdi bunu derdi tam çıkaramıyorsun tadını torun olunca başka diyorlar hep kıskanmakta haklisin vallahi bi kucağında sen oturBen onlari özledimde, onlar daha cok benim kizlari ozledi gibi geliyor. kiskaniyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?