- 24 Ocak 2016
- 5.473
- 39.913
- 468
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
- #1.221
Ayy yeni gördum bu mesajıBen de güzelim.
Nerede Çekik gözlü güzel kız görsem sen geliyorsun aklıma :) :*
Ahahha..
Kuzum ya özlemişim şu yorumlarını
Koremanya , @Margaringo , @Gebere Jackson @Bexy, G Greeneliton
Hepinizi çok özledimmm
Dersler bitti, artık buralardayım kuzum :)Bende seni ozledim tatlım ama arada ugra cok uzun gitme
Tamam cok sevindimDersler bitti, artık buralardayım kuzum :)
Cnmmm :*Ahahha..
Hepinizi çok özledimmm
hahah kadın artık 3. de şaşırmazBen yaptım
Annem böyle kaldı
Hemde iki kere yaptım
tut kızCenemi tutabilirmiyim acaba
ay tatlım çok zor yaevet canım teşhis çok geç koyuldu,allah yardımcısı olsun,çok zor :/
Ay cok zorhahah kadın artık 3. de şaşırmaz
tut kız
Kalır kalır kalmasa da sen aç ayy ben eksik kaldım aç kız yolu bende gelicem kıskandım deBana yer kalirmi acaba
kız 2 gün sonrasını söyle bariAy cok zor
Öyle degil mi?Kalır kalır kalmasa da sen aç ayy ben eksik kaldım aç kız yolu bende gelicem kıskandım deben yakınım bazen gidip annenin kucağına yatarım otururum şapur şupur öperim kime ne annem
amin canım benim❤♡❥ღ❣❤♡❥ღ❣❤♡❥ღ❣Öyle degil mi?
Bende cok mıncıklarım annemi. Allah anne babalarimiza saglik uzun ömurler verip, onlari basimizdan eksik etmesin insallah
Son 1 ay daha ondan sonra zor dolasirsin topiklerdekız 2 gün sonrasını söyle bari
ay geyik topiği gezmekten başım döndü
annem geliyor bu haftasonu ❤♡❥ღ❣ gene bi şekilde gelmeye çalışacamSon 1 ay daha ondan sonra zor dolasirsin topiklerde
Evet cok fena bagimlilik yapiyor gercekten. Dogum aninda senden mesaj bekliyoruzannem geliyor bu haftasonu ❤♡❥ღ❣ gene bi şekilde gelmeye çalışacambağımlılık yaptı burası
anladımBizimkilerle gidicez.
Oğlan cok istiyor, ogün seninle gidecektik olmadıya içinde kaldı söyledi sürekli.
Biz de seni çok özledikkAhahha..
Hepinizi çok özledimmm
Amin :/ zor tabi Allah hepsine şifa versinevet canım teşhis çok geç koyuldu,allah yardımcısı olsun,çok zor :/
hahah valla o an yazabilir miyim bilmiyorum ama giderken kesin yazarımEvet cok fena bagimlilik yapiyor gercekten. Dogum aninda senden mesaj bekliyoruz
yazarsin kiz ne olacakhahah valla o an yazabilir miyim bilmiyorum ama giderken kesin yazarım
anladım
Biz de seni çok özledikk
Amin :/ zor tabi Allah hepsine şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?