- 15 Ekim 2016
- 22.719
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.038
- 598
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
- #1.521
Abla haklısın da ya bu kız ne yapsın hıııı..Hem uzak değiliz hem de çok uzağız , yarın yine görcem inşallah , insan doymuyo ki annesine ...
Yok tamda çoktan değil uyumuştu ama ağladı şimdi oda emiyorGözler faltaşı gibi. Uyumaya hic de niyeti yok gibi. Emerek uyuyor. Sen coktan uyuttun anlasilan:)
Belli oluyor şekerimAnaaam eskiden lakabım cimcimeydi içine mi doğdu yoksaaam?
Şafak 102 beybi
Anlat anlatİyi şükür aynı ya :))
Emdikleri icin cok uyaniyorlar işte.Memeden kesemiyorumda üzüluyorum emsin biraz daha diyeYok tamda çoktan değil uyumuştu ama ağladı şimdi oda emiyor
Ay sana birşey siyim mi iyi yapmış. Şurda 2 ay önce çalıştığım konuları hatırlamadım sınavda resmenCalismayi son seneye birakti namıssız.
Belli oluyor şekerimoo birşey kalmamış
Ciddimisin? Bakalim sonucalr nasil gelecek.Ay sana birşey siyim mi iyi yapmış. Şurda 2 ay önce çalıştığım konuları hatırlamadım sınavda resmen
Anlat anlatkestirip atma var sende birşeyler
Ben 21. Ay gibi kescem canım aynen uykuları çok bölünüyorEmdikleri icin cok uyaniyorlar işte.Memeden kesemiyorumda üzüluyorum emsin biraz daha diye
Hosgeldin komando yareniBenim de seni görünce aklıma Kürk Mantolu Madonna kitabı geliyorKışın o nicke geri dön geri dön ne olur geeeriii dööön.
Evet canım az kaldı hayırlısıyla sonra düğün
Sahurda gel abla sıkinti felan birakmayiz biz sendeMustholme ya kafam çok dolu , bi dağıtın beni Korecan , bıktım bu hayattan kendimi atcam çekyattan :)
Kız İnno seni kanım bi çekiyo bi çekiyo dur bakalım akraba mı çıkcaz ne olcak :)
Ben 3 yasina kadar düsunüyorumBen 21. Ay gibi kescem canım aynen uykuları çok bölünüyor
uzgunum caim son hakkimdiBenim de seni görünce aklıma Kürk Mantolu Madonna kitabı geliyorKışın o nicke geri dön geri dön ne olur geeeriii dööön.
Evet canım az kaldı hayırlısıyla sonra düğün
Kız İnno seni kanım bi çekiyo bi çekiyo dur bakalım akraba mı çıkcaz ne olcak :)
Valla ciddiyim deli oldumCiddimisin? Bakalim sonucalr nasil gelecek.
ahahaha sigara kullaniyor musun ? Corbadan sinra sigara yak kesiyoyok gı bugün çok yedim madoşum ya iftardan beri ağzım durmadı tırnaklarıma kadar yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?