- 15 Ekim 2016
- 22.719
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.038
- 598
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
- #1.561
Cokta umrumdaBende çok çok memnun olduuumİst mir egal ne demekti yavv? Tanışmışken sorayım hemen
uykusuzluk bezdiriyor evet.Yok sen okula gidene kadar emzir bariuykusuzluktan kafayı yerim ben
Devam ya leslie 3mil 5 mil ne denk gelirse diyetede devam böyle düzenli olmuyor çok uzun süre aç kalınca şekerim düşüyo Ramanzada :)) Alah kabul etsin hepimizinkini ne diyimRamazandan sonra spora devam mi , ben cok kararsizim
Senin yasina zaten dicegim yokta seninkininde yasi cok degil ne evde kalmasi yahu bakin keyfinize
Bende çok çok memnun olduuumİst mir egal ne demekti yavv? Tanışmışken sorayım hemen
Cokta umrumda
Amin amin.Devam ya leslie 3mil 5 mil ne denk gelirse diyetede devam böyle düzenli olmuyor çok uzun süre aç kalınca şekerim düşüyo Ramanzada :)) Alah kabul etsin hepimizinkini ne diyim
El içinde rezilde eder adamıCocuk en son su raddeye gelir
Meme ver lan
Evet, banane, umrumda degil, farketmez anlami tasiyor.
Cokta umrumda
Anladim. O zaman nisani uzun tut bence. En guzel zamanlar.Ailelerde biliyor en rahat zamanlar vallaHahahaha ben 1 hafta evlilik teklifinden sonra düşündüm annemle oturup kritik yaptıkAma 5 senelik ilişkimiz var artık babamdan abimden saklamakta güçlük çekiyordum anlıyorlardı bir şeyler olduğunu hayatımda Artık bir konu olunca bahane bulmadan direk nişanlımlayım diyorum başka avantaj katmadı bana da.
El içinde rezilde eder adamı
Bu kadın varya nerde meme istesem veriyo diye arkadaşlarına anlatır
Yoo yoo 21 ay iyi yeter
O da güzelmiş o zaman inceden laf gömçüren bir nick
Squat küçük şekilsiz popişleri yuvarlaklaştıran belirginleştiren bi hareket zayıflamaya yönelik değil gibi pek ben pnu en son hedefe ulaşınca yapcam. Plank en iyisi bana :)Amin amin.
Yuruyusu birakmamda hareketler icin aynisini soyleyemeyecegim. Bu squat iyi hos ama selulitleri daha cok ortaya cikardi sanki
Anladim. O zaman nisani uzun tut bence. En guzel zamanlarda. Ailelerde biliyor en rahat zamanlar valla
Biliyorun canim hatta faydasini gordum , benim popo duzgun ama az daha sekillensin dediydim. PismanimSquat küçük şekilsiz popişleri yuvarlaklaştıran belirginleştiren bi hareket zayıflamaya yönelik değil gibi pek ben pnu en son hedefe ulaşınca yapcam. Plank en iyisi bana :)
Simdi bile cani istedigi zaman memmee diye ciglik atiyor. Hemen ört bas edip ortami terkediyorumEl içinde rezilde eder adamı
Bu kadın varya nerde meme istesem veriyo diye arkadaşlarına anlatır
Yoo yoo 21 ay iyi yeter
Hohoooh zor tabi ne sandin, sen birde dugun icin son 1 ayi yaşa da gorYa zaten bir şeyler yetişmedi düğün bir dahaki bahara ya da yaza kalacak gibi duruyorZor işlermiş bayağı. Nişanlılık güzel evet ama biz nişanladık 2 ay sonra askere gitti. Çok anlayamadık. Babam hala lafını ediyor zaten gizledin onca sene diye. Sanki söylesem "gez kızım" diyecekti.
Laf gömçürmek?
Ahaha tuttum bu lafı
Benim herif gara çal gara deyip durur ne demekse
Kiz kesmekte zor işmiş he
BegendimHahahahaha güzel dimi? Böyle bazen tam oturuyor yerine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?