Nerde o eski kk .. :)

Senin yasina zaten dicegim yokta seninkininde yasi cok degil ne evde kalmasi yahu bakin keyfinize

Hahahaha ben 1 hafta evlilik teklifinden sonra düşündüm annemle oturup kritik yaptık Ama 5 senelik ilişkimiz var artık babamdan abimden saklamakta güçlük çekiyordum anlıyorlardı bir şeyler olduğunu hayatımda Artık bir konu olunca bahane bulmadan direk nişanlımlayım diyorum başka avantaj katmadı bana da.

Devam ya leslie 3mil 5 mil ne denk gelirse diyetede devam böyle düzenli olmuyor çok uzun süre aç kalınca şekerim düşüyo Ramanzada :)) Alah kabul etsin hepimizinkini ne diyim
Amin amin.
Yuruyusu birakmamda hareketler icin aynisini soyleyemeyecegim. Bu squat iyi hos ama selulitleri daha cok ortaya cikardi sanki

Anladim. O zaman nisani uzun tut bence. En guzel zamanlar.Ailelerde biliyor en rahat zamanlar valla

Amin amin.
Yuruyusu birakmamda hareketler icin aynisini soyleyemeyecegim. Bu squat iyi hos ama selulitleri daha cok ortaya cikardi sanki
Squat küçük şekilsiz popişleri yuvarlaklaştıran belirginleştiren bi hareket zayıflamaya yönelik değil gibi pek ben pnu en son hedefe ulaşınca yapcam. Plank en iyisi bana :)

Anladim. O zaman nisani uzun tut bence. En guzel zamanlarda. Ailelerde biliyor en rahat zamanlar valla

Ya zaten bir şeyler yetişmedi düğün bir dahaki bahara ya da yaza kalacak gibi duruyor Zor işlermiş bayağı. Nişanlılık güzel evet ama biz nişanladık 2 ay sonra askere gitti. Çok anlayamadık. Babam hala lafını ediyor zaten gizledin onca sene diye. Sanki söylesem "gez kızım" diyecekti.

Squat küçük şekilsiz popişleri yuvarlaklaştıran belirginleştiren bi hareket zayıflamaya yönelik değil gibi pek ben pnu en son hedefe ulaşınca yapcam. Plank en iyisi bana :)
Biliyorun canim hatta faydasini gordum , benim popo duzgun ama az daha sekillensin dediydim. Pismanim

Hohoooh zor tabi ne sandin, sen birde dugun icin son 1 ayi yaşa da gor

Hakkinizda hayirlisi olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…