- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.796
- 298
- 34
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
- #1.601
Neden agliyorsun
Kimiside saç kılını bantla diyorSalca sür
Bi arkada demisti salca sürünce daha bir istahli emiyor diye
Bağada buluverimi bi nikDisipline Girmis BirKadin de güzel yaratici fikirler oluyor
Disipline Girmis BirKadin de güzel yaratici fikirler oluyor
:))) aklina estikce yaz beybii, ceyiz isine basladin miBu tavsiyeler iyi oluyor bak ara sıra aklına gelince madde madde buradan yazabilirsin canımDeneyimli baağğyanlar mesaccc atsın toy kardeşiniz alwayse her mesaj bir yardım.
ya cikar misin su ruh halinden ..Kulaklıkları taktım yüksek volüm mehmet erdem dinliyorum .Burdayım bakıyorum öyle ..
anlayamadimAgliyor mu guluyor mu? yoksa gulmekten mi agliyor
Deli kizaglamıyom gı ifadelerde konya plakaya ne çıkıyor diye baktım :42 :
seninki daha iyiydi
:))) aklina estikce yaz beybii, ceyiz isine basladin mi
ya cikar misin su ruh halinden ..
Bak annecigini de gormussun , yarin birdaha goruceksin. Kizdirma beni sana o yunurtlardan yollarim heeee anladin sen onu
anlayamadim
seninki daha iyiydi
ya cikar misin su ruh halinden ..
Bak annecigini de gormussun , yarin birdaha goruceksin. Kizdirma beni sana o yunurtlardan yollarim heeee anladin sen onu
anlayamadim
Yumurta dicektimYunurt ne kız, hep sizin yüzünüzden bu hâle geldim beynimi yaktınız benim :)
Bağada buluverimi bi nik
Yok eski değilim benDeli kizben de benimkine bakayim
Sen de eskisin belki nömaralarla smileyler falan
Yapiimmi gı
Nerelisin Haniş sen?Yap yap , belki akraba çıkarız :)
Aman diyim sakin , ben yaptirmadigim halde hala sandiktan hic cikarmadigim seyler var. Vallahi yazik gunah ya..Evet canımcığım ama eksiğim var okulla uğraşmaktan ona fırsat çok bulamadım şimdi yavaştan havalar da çok ısınmamışken tamamlayalım diyorum izne gelecek bu ayın 20'si gibi.Ama biz yaş ve jenerasyon olarak fazla bu işlere akıl erdiremiyoruz bize kalsa hiç olmayacaktı. Kv ile annem baskıcı taraf olsun da olsun diye. Çoğu da gereksiz bir kaldıracağım sandığa bir daha çıkarmayacağım boşuna yük.
Heeee anladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?