Nerde o eski kk .. :)

Disipline Girmis BirKadin de güzel yaratici fikirler oluyor
seninki daha iyiydi

Bu tavsiyeler iyi oluyor bak ara sıra aklına gelince madde madde buradan yazabilirsin canım Deneyimli baağğyanlar mesaccc atsın toy kardeşiniz alwayse her mesaj bir yardım.
:))) aklina estikce yaz beybii, ceyiz isine basladin mi

Kulaklıkları taktım yüksek volüm mehmet erdem dinliyorum .Burdayım bakıyorum öyle ..
ya cikar misin su ruh halinden ..
Bak annecigini de gormussun , yarin birdaha goruceksin. Kizdirma beni sana o yunurtlardan yollarim heeee anladin sen onu

Agliyor mu guluyor mu? yoksa gulmekten mi agliyor
anlayamadim

Yunurt ne kız, hep sizin yüzünüzden bu hâle geldim beynimi yaktınız benim :)
seninki daha iyiydi

Bak annecigini de gormussun , yarin birdaha goruceksin. Kizdirma beni sana o yunurtlardan yollarim heeee anladin sen onu

anlayamadim

Yunurt ne kız, hep sizin yüzünüzden bu hâle geldim beynimi yaktınız benim :)
seninki daha iyiydi

anlayamadim

Evet canımcığım ama eksiğim var okulla uğraşmaktan ona fırsat çok bulamadım şimdi yavaştan havalar da çok ısınmamışken tamamlayalım diyorum izne gelecek bu ayın 20'si gibi. Ama biz yaş ve jenerasyon olarak fazla bu işlere akıl erdiremiyoruz bize kalsa hiç olmayacaktı. Kv ile annem baskıcı taraf olsun da olsun diye. Çoğu da gereksiz bir kaldıracağım sandığa bir daha çıkarmayacağım boşuna yük.

Aman diyim sakin , ben yaptirmadigim halde hala sandiktan hic cikarmadigim seyler var. Vallahi yazik gunah ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…