- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
- #1.721
Deniyim bitvnin ışığı yeter önünu görmene. Ben genelde öyle yaparım
Yok yaa ondan degil normalde corekotu yagi iciyorum benim.kronik bi kabizlk olaym var ona cok iyi gelmişti. Ramazan dolayisi ile biraktm mide daha hassas oluyor bu donemde diye ee biraknca halim harap oldu bi kasik iceyim dedim icmez olaydimmm dokundu normalde ac.tuketilmesi lazim ben yemegin.uzerine.ictim sivri zekam yuzunden hepsiBende iyim canım. Cok mu yedin, ne ettin?
Kız ne MASALLAH 8 saat bile deelMaşallah sizi tweety hanım
Güzellik uykusu diyoruz biz ona.Bende çok severim.bu ara öğlen uykusuna dadandim
Nerdesin senCaniiiiiimmmmmmmmmmm
Maraba canım
hadi benim naptığım belli siz napıyonuz iki gündürMerabana meraba kardeş
Gece uyu sana nöbet tut diyenmi var 15 saat uyuduğun günlerin acısı oKız ne MASALLAH 8 saat bile deel
Gelse nımıssız gelmiyoGece uyu sana nöbet tut diyenmi var 15 saat uyuduğun günlerin acısı o
Gecmisss olsun mideye dokunuyormu çörek otu yağı acaba benim mide biraz hassas daYok yaa ondan degil normalde corekotu yagi iciyorum benim.kronik bi kabizlk olaym var ona cok iyi gelmişti. Ramazan dolayisi ile biraktm mide daha hassas oluyor bu donemde diye ee biraknca halim harap oldu bi kasik iceyim dedim icmez olaydimmm dokundu normalde ac.tuketilmesi lazim ben yemegin.uzerine.ictim sivri zekam yuzunden hepsi
Gecmis olsun canim. Papatya cayin varsa ic. Midene iyi gelir. Seninki biraz farkliymis ama ne zaman midemden rahatsizlansam en iyi çözüm yolu oluyor.Yok yaa ondan degil normalde corekotu yagi iciyorum benim.kronik bi kabizlk olaym var ona cok iyi gelmişti. Ramazan dolayisi ile biraktm mide daha hassas oluyor bu donemde diye ee biraknca halim harap oldu bi kasik iceyim dedim icmez olaydimmm dokundu normalde ac.tuketilmesi lazim ben yemegin.uzerine.ictim sivri zekam yuzunden hepsi
Bızımde bellihadi benim naptığım belli siz napıyonuz iki gündür
Iy içilmio kiGecmis olsun canim. Papatya cayin varsa ic. Midene iyi gelir. Seninki biraz farkliymis ama ne zaman midemden rahatsizlansam en iyi çözüm yolu oluyor.
Buradayım turkcell den hediyeyi kaptım soluğu burda aldımNerdesin sen
Temizlik yaptim. Yemekle ugrastim. Biraz uyudum. Sanki bunu daha önce soylemistimhadi benim naptığım belli siz napıyonuz iki gündür
Aha annem 2 vallahi benim.annem de böyle yada sabaha nöbette ben gece uyumazsam kesin ölürümGelse nımıssız gelmiyo
Hııı tabiBızımde belli
ay napim çok yorgunum gözümden uyku akıyor sibelummmBuradayım turkcell den hediyeyi kaptım soluğu burda aldımkaç gündür giremedim napiysen bakam
Sagol canim :) benimde midem hassastir ama ramazan disinda sabahlari kac karnina 1tk iciyordum.uzerine de bir bardak.su.hic.rahatsizlik.vermiyordu ama.simdi yemek uzerine ictigimden midir nedir midemi yaktiGecmisss olsun mideye dokunuyormu çörek otu yağı acaba benim mide biraz hassas da
Olmasi lazim bi bakiyim korem olmadi yesil cay falan icerim.belki sicak iyi gelir .Gecmis olsun canim. Papatya cayin varsa ic. Midene iyi gelir. Seninki biraz farkliymis ama ne zaman midemden rahatsizlansam en iyi çözüm yolu oluyor.
Aha annem 2 vallahi benim.annem de böyle yada sabaha nöbette ben gece uyumazsam kesin ölürüm
Ihlamur da iyi gelir mideye birde biberiye cayiGecmis olsun canim. Papatya cayin varsa ic. Midene iyi gelir. Seninki biraz farkliymis ama ne zaman midemden rahatsizlansam en iyi çözüm yolu oluyor.
sankiTemizlik yaptim. Yemekle ugrastim. Biraz uyudum. Sanki bunu daha önce soylemistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?