Nerde o eski kk .. :)

Bende iyim canım. Cok mu yedin, ne ettin?
Yok yaa ondan degil normalde corekotu yagi iciyorum benim.kronik bi kabizlk olaym var ona cok iyi gelmişti. Ramazan dolayisi ile biraktm mide daha hassas oluyor bu donemde diye ee biraknca halim harap oldu bi kasik iceyim dedim icmez olaydimmm dokundu normalde ac.tuketilmesi lazim ben yemegin.uzerine.ictim sivri zekam yuzunden hepsi

Gecmisss olsun mideye dokunuyormu çörek otu yağı acaba benim mide biraz hassas da

Gecmis olsun canim. Papatya cayin varsa ic. Midene iyi gelir. Seninki biraz farkliymis ama ne zaman midemden rahatsizlansam en iyi çözüm yolu oluyor.

Gecmisss olsun mideye dokunuyormu çörek otu yağı acaba benim mide biraz hassas da
Sagol canim :) benimde midem hassastir ama ramazan disinda sabahlari kac karnina 1tk iciyordum.uzerine de bir bardak.su.hic.rahatsizlik.vermiyordu ama.simdi yemek uzerine ictigimden midir nedir midemi yakti
Sen ne icin icmeyi dusunuyosun
Gecmis olsun canim. Papatya cayin varsa ic. Midene iyi gelir. Seninki biraz farkliymis ama ne zaman midemden rahatsizlansam en iyi çözüm yolu oluyor.
Olmasi lazim bi bakiyim korem olmadi yesil cay falan icerim.belki sicak iyi gelir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…