- 15 Ekim 2016
- 22.710
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.021
- 598
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
- #1.741
Biberye migrene çok iyi geliyor aklınızda bulunsunIhlamur da iyi gelir mideye birde biberiye cayi
Ettim nımıssızHııı tabiakşam arkamdan küfrettin mi doğru söle
ay napim çok yorgunum gözümden uyku akıyor sibelummmsen napıyorsun?
Kız bir ara mide kramlarindan hastanelik oluyordum ben. Hic bir teshis koyamadilar. Kendi tedavimi kendim buldum. Papatya cayini icer icmez agri felan hicbirsey kalmiyor. O agriyi cekmektense papatya cayi icerimIy içilmio ki
Bende izindeyim oruçtan karın ağrısıyla uğraşıyorum napiyimHııı tabiakşam arkamdan küfrettin mi doğru söle
ay napim çok yorgunum gözümden uyku akıyor sibelummmsen napıyorsun?
Dene bence. Rezene vars o da iyi gelir. Bagirsaklari yumusatiyor.Sagol canim :) benimde midem hassastir ama ramazan disinda sabahlari kac karnina 1tk iciyordum.uzerine de bir bardak.su.hic.rahatsizlik.vermiyordu ama.simdi yemek uzerine ictigimden midir nedir midemi yakti
Sen ne icin icmeyi dusunuyosun
Olmasi lazim bi bakiyim korem olmadi yesil cay falan icerim.belki sicak iyi gelir .
Gitmio valla regl agrısı için içecektimKız bir ara mide kramlarindan hastanelik oluyordum ben. Hic bir teshis koyamadilar. Kendi tedavimi kendim buldum. Papatya cayini icer icmez agri felan hicbirsey kalmiyor. O agriyi cekmektense papatya cayi icerim
Sıcak duş alsana kuzu, iyi geliyor banaBende izindeyim oruçtan karın ağrısıyla uğraşıyorum napiyim
Annem içiyor benimde halsizlige falan iyi geliyormuş bencede düşük tansiyon sebebiyle ne ararsan var o yüzden icsemmi dediydimSagol canim :) benimde midem hassastir ama ramazan disinda sabahlari kac karnina 1tk iciyordum.uzerine de bir bardak.su.hic.rahatsizlik.vermiyordu ama.simdi yemek uzerine ictigimden midir nedir midemi yakti
Sen ne icin icmeyi dusunuyosun
Olmasi lazim bi bakiyim korem olmadi yesil cay falan icerim.belki sicak iyi gelir .
Ben şuan içiyorumDene bence. Rezene vars o da iyi gelir. Bagirsaklari yumusatiyor.
Bir ara gördüm nikini değişmişsin sen bu daa iyi dur artık ayu mayu ne öyleBende uyursam ölecem heralde
Burnunu tıka icerkenGitmio valla regl agrısı için içecektim
yeminle ağzım açık uyumuşum. Zaten artık kafamı nereye koysam uyuyorum. Bugün hastaneye giderken benimkide horlamamı kaydetmişEttim nımıssız
O var sanirim emzirme doneminden :)Dene bence. Rezene vars o da iyi gelir. Bagirsaklari yumusatiyor.
Benimde var dusuk tansiyon olayımAnnem içiyor benimde halsizlige falan iyi geliyormuş bencede düşük tansiyon sebebiyle ne ararsan var o yüzden icsemmi dediydim
sanki
Başka şeyler söyle
Yaaaaa bu ay bi acayip zaten cano dünden beri bir ağrı var şişlik olurdu o yok goguslerde hassasiyet hala var miktarda azalma var anlayamadım doğrusuSıcak duş alsana kuzu, iyi geliyor bana
Allahimmmm bende horluyorum yaaaa benimkide ben horlamam deyince kaydettiydiyeminle ağzım açık uyumuşum. Zaten artık kafamı nereye koysam uyuyorum. Bugün hastaneye giderken benimkide horlamamı kaydetmiş
Tansiyonun varsa yesil caya dikkat et.O var sanirim emzirme doneminden :)
Benimde var dusuk tansiyon olayımhastaliklarimiz ortak ne.kadar hos diycem ama diyemiyorummm
Neye bakayim?Ben şuan içiyoruminanmıyorsan şeye bak
Benimkide inkar ettiğim için kaydetmişAllahimmmm bende horluyorum yaaaa benimkide ben horlamam deyince kaydettiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?