- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
- #1.941
Anlamadım doğrusu o malum kv kisiside yemeği ayirdiya yaptı yemek bunların geldiği gün adamlar bahçede oturuyor iftar saati geldi ve hadi kardeşim diyip yemeği evinde yedirmedi kız geldiler bende yediler iki gündür gitti o da tek başına yemek yedi evindeNe istiyo bu malum misafirler habire senden
Aaa aaa o ne ya ? Senin kayınvalide aklını uçurmuş ..kardeşleri de çok farklı sayılmaz ..Anlamadım doğrusu o malum kv kisiside yemeği ayirdiya yaptı yemek bunların geldiği gün adamlar bahçede oturuyor iftar saati geldi ve hadi kardeşim diyip yemeği evinde yedirmedi kız geldiler bende yediler iki gündür gitti o da tek başına yemek yedi evinde
Kutuma gitmek istiyorumNe hissediyosun? Büyük mü küçük mü
Vardır bi sebebi illakı, amin canım sağolasınHayır. Canım ruh halim karışık yoksa olan biten bişey yok senin sınavın varmış inşallah iyidir sonuç emeklerinin karşılığını alırsın
Kutunda büyük hissediyorumKutuma gitmek istiyorum
Öyle mi dersinKutunda büyük hissediyorum
HeaÖyle mi dersin
Görücez bağalım
Ameliyat oldum ciğara yasakGörücez bağalım
Şuan ben 2 köklicem galiba ilkini zıkkımlanıyorumAmeliyat oldum ciğara yasakezana kadar kaç tane köklerim sence
Ne oldu gene
1 hafta dayandım daha da dayanamam, kara sevdama ihanet edememŞuan ben 2 köklicem galiba ilkini zıkkımlanıyorumsenin bi rahat 3 var
Yassah da nie içiyon
Her zamanki halimNe oldu gene
Ben 1 hafta ağzıma sürmesem içmem herhalde.1 hafta dayandım daha da dayanamam, kara sevdama ihanet edemem
İlkini yaktım ,burnum da ne sizliyo hee
Sahurda ne varHer zamanki halim
Tweety, ne asmissin muncurlarini kızHer zamanki halim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?