nerde yanlış yapıyorum

Sizin onay vereceginizi bilsede danismadan gostermeden almamaliydi. Imkan meselesi tamamda ucuz seyler bi tane degil veya bi tane magazada degil, ucuz tek ev degildir. Herseyi olsunda nasil olursa olsun kafasiyla yapmissiniz adamda sallamiyor sizi.

az önce başka bir arkadaşa daha aynı açıklamayı yaptım

gerçekten öyle bişey istemiyorum. mesela ben kahverengi sevmiyorum. eşime diorum ki aşkım kahverengi istemiyorum diorum evin her yanı kahverengi. mutfak dolaplarım üstler beyaz altta 4 kapak kahverengi. dolap yenile demiyorum üstüne basa basa şu 4 kapağı değiştir diorum. o bile değişmiyor. banyom siyah beyaz mesela. istediğim sadece duvara bir kaç raftı. çok zor bişey değil. hele bir mobilyacı için hiç değil. kalan parçadan yapar yine yapar. ona bile gitti kahverengi kocaman saçma sapan bir dolap koydu. bu derece yani

Sizin onay vereceginizi bilsede danismadan gostermeden almamaliydi. Imkan meselesi tamamda ucuz seyler bi tane degil veya bi tane magazada degil, ucuz tek ev degildir. Herseyi olsunda nasil olursa olsun kafasiyla yapmissiniz adamda sallamiyor sizi.
çözüm öneriniz var mı bu konuda

bu kadar tamam demek bunyeye zarar

Bir kaç küçük eşya değiştirin, eşinize söylemeden, değiştirdikden sonra söyleyin.. davranışı nasıl olacak..

Sen iyi niyetinden üzülüyorsun

Mobilyacı mı eşiniz ?
Terzi kendi söküğünü dikemez derler ya o hesap olmuş.

çözüm öneriniz var mı bu konuda

Bazi seyler oturunca degismesi zor oluyor. Ben olsam esimi karsima alir bana saygi duymasi gerektigi evde 2 kisi oldugumuzu fikirlerimi onemsemesi gerektigini anlatirdim ister kibarca anlamiyorsa tartismayla. Kafama göre bende alisveris yapar ona danismazdim. Begenmemesinide zerre umursamazdim.

Evi disi kus yapar derler yetistirilme tarzimizda boyle yetisiyoruz..
yoksa olanlari degerlendirip elimizden geldigince eslere yardimci olmaya sıkıntısini hafifletmeye çalisiyoruz peki sonuç artik nasil olsa ses etmiyor diye artik bunaltmaya soz hakki vermemeye basliyorlar benzerini yasadim bunalima girdim umrundami evet umrunda ama onun hic sucu oldugunu kabul etmez erkek milletine yaranilmiyo galiba

Karsilikli konusmayi cok beceremedigimizden ben esime msj atarim ev benim alanim senden fazla ben zaman geciriyorum icime sinmesi lazim diye esya benim istedigim gibi aliyo ama tadilat benim istedigim gibi degil hala

Nasıl başlarsa öyle gider,eşinizde suç yok nasılsa aynen devam ediyor adam.
Siz artık bıkmışsınız kullanılmaktan ancak bu hayata böyle katlanmak zorundasınız.
Aşktan kör olan gözleriniz açılmaya başlamış geçmiş olsun.

Aman tek göz evim olsun benim olsun şeklindeki düşünce biçiminizi, kocanızı seçerken de kullanmış olmanız olabilir. Aman kocam olsun da.
nie böyle bir kanıya vardınız. merak ettim dogrusu. evlilik biraz sans işidir. ne kadar zaman geçirirseniz geçirin aynı evde olunca hersey baskalaşır. ve benim eşimde nasılsa herşey evlenince benim dediğim gibi olur diyenlerden hatta bunu açıkca yüzüme de söylemişti evlendikten sonra. ben sadece kocamın gücünü aşan şeyler istememeye özen gösterdim. bişeyler sahibi olmak için. ben anlayışlı olmaya çalışırken geldiğimiz noktayı kastettim. nasıl bu kanıya vardınız nie kocamı seçerken bu gözle bakmış olabilirim ?????

Karsilikli konusmayi cok beceremedigimizden ben esime msj atarim ev benim alanim senden fazla ben zaman geciriyorum icime sinmesi lazim diye esya benim istedigim gibi aliyo ama tadilat benim istedigim gibi degil hala
evet haklısın belkide herşey iletişim probleminden kaynaklanıyor

Bence radikal olun....bir daha istemedigim bir seyi alirsan kapi disari atarim de ve ama yapinda. Kizarsa kizsin, küserse küssün, baska türlü anlamicak galiba.

Olabilir dedim zaten, sizin evde yaşamıyorum ve sizi tanımıyorum :) Ama "eşim evlenince benim dediğim gibi olur diyenlerden" demişsiniz, bunu kabul etmişsiniz ve evlenmişsiniz. Şimdi de illa kendi dediğini yaptırtıyor diye dert yanıyorsunuz?! Kendi ağzınızla benim dediğim şeyi onaylıyorsunuz aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…