ben biraz imkan meselesi olarak bakmaya çalıştım. biyerlerden başlayalım olsun dedim. ilerde borcumuz biter satar ederiz. paramıza göre olsun. birazda kaynanamlarla yasamaktan kaçtım. birlikte çok ev baktım. ben hepsine olur dedim. evim olsun istedim. kiralarda oturmayalım. biryerden başlayalım gerisi nasılsa gelir dedim. ama hata yapmısım demekki suanda daha çok iyi anlıyorum bunu :'(
az önce başka bir arkadaşa daha aynı açıklamayı yaptımÇok dik kafalı herhalde o evde eşinizden çok siz zaman geçiriyorsunuz.
Eşinizinde görüşünü alırsınız gerekirse ama en azından sizin zevkiniz biraz daha öne çıkabilir.
Ama bazı kadınlarda hele ki Yen'i dönem gelinleri bunu abartıp heryeri evcilik oyunu gibi pespembe yapıyorlar ya o da ayrı bir konu.
çözüm öneriniz var mı bu konudaSizin onay vereceginizi bilsede danismadan gostermeden almamaliydi. Imkan meselesi tamamda ucuz seyler bi tane degil veya bi tane magazada degil, ucuz tek ev degildir. Herseyi olsunda nasil olursa olsun kafasiyla yapmissiniz adamda sallamiyor sizi.
bu kadar tamam demek bunyeye zararöncelikle mrb, 7 yıllık evliyim evlenirken çok zor şartlarda evlendik eşimle 12 yıldır da beraberiz. hiçbişeyimiz yoktu ve ailelerden tek kuruş yardım almadık. mobilya alırken dediki bu magazadan alcaz başka yerden alamayız dedi tamam dedim. çok secenek yoktu. ne varsa onu tamam dedim hep ucuzları aldık. altınları düğünden gelenle ödedik hep hediyelik aldım. ele güne karsı mahcup olunmasın dedim. sözü vardı bigün ev alırsak herşey istediğin gibi olcak dedi tamam dedim. vel hasıl 1 yıl kirada oturduk sonra kaynanamlarla bir süre yasamak zorunda kaldık ona da tamam dedim. en sonunda bir ev aldık. evi hiç görmedim. 1 oda olsun benim olsun dedim yine sesimi çıkarmadım. nihayetinde ev alındı ben herşey olup bittikten sonra gördüm evi. heryeri duvar görüyor güneş almıyor. 2. bodrum kat. salonun ortasından kolon geçiyor. yinede tamam dedim yuvam burası. konum olarak hastaneye vs vs yakın die iyi bir yerde aradan 5 yıl geçti maddi olarak baya da toparladık kendimizi. bende istiyorum ki tamam dışarsı görünmesin bari evim içi güzel olsun bişeyler yapalım eve herseferinde kavga kıyamet. kendimce bişeyler yapmaya çalışıyorum her yaptıgımda yine begenmiyor dalga geçiyor sonra yine kavga kıyamet. dün akşam yine aynı şeyden tartıştık bide bana küsüyor bu yüzden. sonra bugün yine aynı şekilde devam ediyor. kavga kıyamet bişey deyince de cevap ya paramız yok yada o öyle olurmu saçmalama. yanlış bişeymi istiyorum allah aşkına. ünite istemiyorum diorum ben masa kullanmak istiyorum diorum. gidiyor kücücük eve kocamannn ünite yapıyor getiriyor. yıllardır diorum ki bu gardolabı değiştirelim razıyım bunu da kullan alternatifler yap. olmaz. ama kendi istediği herşeyi yapıyorum. diorum ki bu mutfak böyle hoşuma gitmiyor bari şu 4 kapagı değiştir. millet para verip yaptırıyor sen begenmiyorsun dior. ve inanın evde 1 tek şey ya 1 tek şey koltuktan tut halıya kadar hiçbiri benim istediğim deil. kendi isterse alıyor benim zevkim düzenim hiç önemli değil zaten benim fikrimi hiç sormuyor. beğenmedim diorum suçlu oluyorum. hevesimi kaçırma birdaha almıcam dior. beğenmem için bile beni zorluyor. sürekli kafasına göre dolap yapıyor saçma sapan yerlere koyuyor söylüyorum bunu istemiyorum diorum anlamıyor. en sonda bana evde canın sıkılıyor bana sarıyorsun dedi bide kavga kıyamet yine. bu arada kendi işyerim vardı. mal sahibiyle tartıştıgı için dükkanı boşalttım daha 10 gün oldu. ben nerde yanlış yapıyorum. bişey diyince de suçlu benim demeyince de yaranamıyorum bir türlü
bazı şeyleri çekmeden bilmiyorum. baba evindede kötü evlerde oturdum kiralarda süründüm. fakirdik yani. ilk doğalgazı kocamın evinde gördüm. o yüzden anlamaya anlayışlı olmaya imkanlarını zorlamamaya çalıştım sadecehep iyi niyetli olmanızdan
bazı şeyleri çekmeden bilmiyorum. baba evindede kötü evlerde oturdum kiralarda süründüm. fakirdik yani. ilk doğalgazı kocamın evinde gördüm. o yüzden anlamaya anlayışlı olmaya imkanlarını zorlamamaya çalıştım sadece
Mobilyacı mı eşiniz ?az önce başka bir arkadaşa daha aynı açıklamayı yaptım
gerçekten öyle bişey istemiyorum. mesela ben kahverengi sevmiyorum. eşime diorum ki aşkım kahverengi istemiyorum diorum evin her yanı kahverengi. mutfak dolaplarım üstler beyaz altta 4 kapak kahverengi. dolap yenile demiyorum üstüne basa basa şu 4 kapağı değiştir diorum. o bile değişmiyor. banyom siyah beyaz mesela. istediğim sadece duvara bir kaç raftı. çok zor bişey değil. hele bir mobilyacı için hiç değil. kalan parçadan yapar yine yapar. ona bile gitti kahverengi kocaman saçma sapan bir dolap koydu. bu derece yani
çözüm öneriniz var mı bu konuda
fikri bile onu rahatsız ediyor emin ol onuda denedimBir kaç küçük eşya değiştirin, eşinize söylemeden, değiştirdikden sonra söyleyin.. davranışı nasıl olacak..
nie böyle bir kanıya vardınız. merak ettim dogrusu. evlilik biraz sans işidir. ne kadar zaman geçirirseniz geçirin aynı evde olunca hersey baskalaşır. ve benim eşimde nasılsa herşey evlenince benim dediğim gibi olur diyenlerden hatta bunu açıkca yüzüme de söylemişti evlendikten sonra. ben sadece kocamın gücünü aşan şeyler istememeye özen gösterdim. bişeyler sahibi olmak için. ben anlayışlı olmaya çalışırken geldiğimiz noktayı kastettim. nasıl bu kanıya vardınız nie kocamı seçerken bu gözle bakmış olabilirim ?????Aman tek göz evim olsun benim olsun şeklindeki düşünce biçiminizi, kocanızı seçerken de kullanmış olmanız olabilir. Aman kocam olsun da.
evet haklısın belkide herşey iletişim probleminden kaynaklanıyorKarsilikli konusmayi cok beceremedigimizden ben esime msj atarim ev benim alanim senden fazla ben zaman geciriyorum icime sinmesi lazim diye esya benim istedigim gibi aliyo ama tadilat benim istedigim gibi degil hala
ne yapmalı siz olsanız napardınızbu kadar tamam demek bunyeye zarar
nie böyle bir kanıya vardınız. merak ettim dogrusu. evlilik biraz sans işidir. ne kadar zaman geçirirseniz geçirin aynı evde olunca hersey baskalaşır. ve benim eşimde nasılsa herşey evlenince benim dediğim gibi olur diyenlerden hatta bunu açıkca yüzüme de söylemişti evlendikten sonra. ben sadece kocamın gücünü aşan şeyler istememeye özen gösterdim. bişeyler sahibi olmak için. ben anlayışlı olmaya çalışırken geldiğimiz noktayı kastettim. nasıl bu kanıya vardınız nie kocamı seçerken bu gözle bakmış olabilirim ?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?