- Konu Sahibi sahtehayat
Merhaba kızlar benim sorunum kayınvalidem... Kendisinden pek hoşlanmasam da yüzüne karşı en ufak kötü söz söylemişliğim yoktur evime gelir herşeyi önüne sererim hepte güleryüzlü olmuşumdur... Her geldiğinde beni iğnelese de yinede ben gülerim kalbini kırmak istemem eşimin annesi diye... Gelelim konumuza eşim işinden ayrıldı abisiyle ortaktı kavga gürültü şeklinde bıraktı işini... Bu arada kavga etmesinin nedeni kayınpederimin astımı tuttuğunda. Nefes alamıyordu. Kayınpederim evden cıkamaz bir adım bile atarken dolu dolu nefes alan biriydi.. Kaynpederim yine fenalaştı kızları falan hep ordaydık.. Hepimizin ambulans cagıralım adam olcek dedik.. İşte kavga nedeni bu eşim ambulans cagırdı hastaneye götürdük onu heycan yaptı ve vefat etti dedi babasını eşim öldürmüş her ne kadar saçma gelsede kulağa abisi bu yüzden kinli eşime.. Adamın ciğerleri bitmiş ama cahil insana anlatmak zordur... Birde bunun üstüne babanın vasiyeti ev eşimin üstüne kalınca daha çok nefret arttı tabi.. Abisinin evi var o yüzden kayınvalidemin oturdugu evde kayınvalidemin ustune yapıldı.. O kadar kız vardı en azından onların basına bırsey gelırse gitcekleri ev olsun diye düşünüldü. Eşim işten ayrıldı tabi morali çok bozuk haliyle napıyım diye düşünüyor.. Bir yandan sinirinden ağlıyor.. Ama konuşmuyor benimle düzelir diyorum ben senin hep arkandayım üzülme gün doğmadan neler doğar diyorum sarılıyorum öpüyorum.. Ama yok hala üzgün ikimizde konuşmuyoruz üstüne gitmek istemiyorum haliyle tlvz acık bakıyoruz öyle onun üzgün olmasına dayanamıyorum cehennem gibi bir gün... Kapı çalıyor gelen kaynanam herşeyden haberı var.. Anne hoşgeldın diyorum kadında cıt yok anlıyorum bırseyler var... Ama konusmuyorum hıcbırsekılde oglu uzgun oda konusmuyor destek olmuyor ogluna... Sonra baktı oğluda konuşmuyor çekip gidiyor.. Anne otur nereye gidiyorsun diyorum hiç sesini çıkarmadan gidiyor.. Eşim donup kalıyor tabi çocuk gibi kaçıp giden kayınvalideme anlam veremiyor.. Bu ne trip diye diyor ah vah çekiyor...Eşime diyorum sen git ardından gitmedi tabi bıktım diyor herkesin tiribini çekmekten.. İyi günde gülelim eğlenelim makara kukara olunca herkes atlar benim moralim bozuk olunca surat yaparlar çeker giderler gitmiyorum kimsenin peşinden ne hali varsa gör diyor... Eşim ki annesine bu kadar düşkün anlıyorum birşeyler var ama eşim anlatmadı neyse... Bu olay olmadan once kı gun kaynanam bizdeki olan konusmalarıda soyle Düşündüğü tek şey buyuk oglu dukkanda tek kaldıgı işte sen destek ol abıne oluyor bunlar oncekı konusmalarımız Benim kaynanam zamanında esımı okutmayıp gıt oğlum abine destek ol dıyen bırı bu arada esım kuafor.. Eşımde o zamanlar ıyı para kazanıyor cocuk aklı tabı hep bu alanda buyudu... Zar zor lıseyı bıtırdı oda dısardan kımse kolundanda tutupta senın yerın okul demedi... Ama şimdi kaynanam keşke polis olsaydın keşke öğretmen olsaydın der hep eşime... Eşimde susar bakar annesine anlamlı şekilde ama anlamaz kaynanam tabi... Eşim hep kafasına vurmuştu bunun için ama yapcak birşey yok... eşimin abisi kpss girer sürekli memur olsa ılk ıs bırakıp kurtulmak meslegınden... Eşimede babam zabıta işi için başvurmuş tanıdık vasıtasıyla işini yapcak... En azından bir pazarı olacak eşimin olsa işi kurban kescek falan o kadar mutlu olacak yani... Kaynanamın tek dusundugu oglum abın tekmı kalcak orda bır tartısma olur kımsesızmı kalsın orda dıye... Eşim sinirlendi tabi anne ben napıyım dedı kimi düşüniyim bir sigortam bile yok.. Benim cocugum olsa oglunmu destek olacak (bu arada abısı nkahımıza bıle gelmemıstır) bende tutamadım kendımı anne dedım bu zamanda herkes kendıne abisi kpss giriyo memur olsa esımı dusunecekmi falan diye arkasına bakmadan gider..Sonra kaynanam baktı oğlu sinirlendi oo oğlum olsun olsun ne güzel diye kıvırdı nasıl şaşırdım anlatamam... Bu olay olduğu için kaynanam benim yüzümden abisiyle kavga etti sanmş bana tavrı o yüzdenmiş.. Benim ne haddime abisine karşı doldurayım.. Yeter ki eşim üzülmesin ben herşeye razıydım... Evet abisiyle kavgası benim diye düşünüyor kaynanam gelince onunla konuşmamışız... Ben gelince ona surat yapıyormuşum suratımın şekli değişiyormuş... Onu arayıp sormuyormuşuz... Gitmiyormuşuz çağırmıyormuşuz... o evde tek uyuyormuş ama eşim benim koynumda uyuyormuş... Ben çok rahatmışım el kızıyım ondan daha cok keyfım yerındeymışş... Aynen kaynanam bunları eşime söylemiş... Eşimi doldurmuş yani... Söyliyecek tek birşey bulamadım evet o günden sonrada görmedim hiç görmekte istemiyorum onun inadına bu evde sesim dahi yükselmiycek eşimle kavga etmiyeceğim... Evet ben eşimle kavga etsem bu nedenden mutlu olcak bir insan oğlun ne diye doldurur ki böyle... Eşimin söylediği tek şey ben herşeyin farkındayım annem seni kıskanıyor oldu... Mağdem kıskanıyor catlasın... Ben oğluyla mutlu oldugumda sevınecegı yerde oğlunu dolduruyorsa o insan anne lafını bile haketmiyor... Ama neyseki eşim herşeyin farkında ve artık kaynanamı tutmuyor cunku ben esıme kaynanam ıcın en ufak kotu laf demiyorum ama o diyor... Ve planı ters tepiyor napabilirim bu kadınla hiç bilmiyorum.. Ya huzurumuzu bozarsa uff eşimi ya doldurup birgün üstüme salarsa canım cok sıkkın
Son düzenleme: