- Konu Sahibi kahvetelvesi
Biliyorum seneye bazı sorunları daha kolay hallediyor olacağız, 1 sene önce çok daha zordu, 1 sene sonrası icin de ümitliyim.Kiyamam,yorgunsun haliyle sinirlerin yipranmis.Fakat o bir bebek kabul ediyorum biraz zor bir bebek.Ama bùyùyecek emin ol bir yil sonra bile cok sey degisecek.Lùtfen sabirli ol,gerildigin ortamlara girme,bebege de kendine de eziyet etme.
Teşekkür ederim :)
İleri boyutta mıydı acaba?Merhaba. Öncelikle söyliyim anne degilim.ama şahit oldugum bi konu var.doktor raporu sebebiyle psikiyatri bölümünde sıra bekliyodum.iki kişinin aralarındaki konuşma. Sürekli tutturmaları ağlamaları.bazı giyimlerde takıntıları varmış bu çocuklarin.biri bişey diyo öbürü ekliyo velilerin.garip geldi.ablamın 2 oğlu var.ona anlattım.bizim çocuklarda böyle bu bi hastalıkmı onlar niye ordalar dedim.varmış.tedavi için çocuklarını psikiyatra göturuyolarmıs. Nacizane bi olayı paylaşmak istedim
Kıyafet takıntısı çok çocukta oluyor çünkü, tedavi etmek gerekir mi bilemedim.
Terlikleri sakladım yağmurda terlikle çıkmasın diyeBu yaşlarda oluyor demekkı kızım 15aylık sımdıden basladı yalandan ağlamalar TV konusunda ben rahatım bılmıyorum eger birşeyler öğreniyor boş bakmıyorsa inatlaşmamak lazım hiç TV sorunumuz olmadı şükür küçük bir örnek vereyim mesela bir büyük birde küçük montu var her dışarı çıkışta buyuk montu uzatıyorum ııı ıııı dıye kacmaya başlıyor dıgerını gösteriyorum koşa koşa gelip cici diyerek giyor zor kapatıyorum önünü bunu gördükten sonra ben ne yapsam boş dedim bu dönemi kafaya takmadan atlatmak en iyisi

O küçük mont giyme bizimkinde de var, kar yağana kadar ses çıkarmıyorum sonra onu da kaldıracağım.