- 7 Kasım 2014
- 303
- 57
- 32
- Konu Sahibi xx_pitircik_xx
Yaklaşık 1 yıldır evliyiz ama evlendiğimiz günden beri maddi açıdan sıkıntımız bitmedi...Kv yaşıyoruz şimdilik evimiz kirada...Düğün borçları hala bitmek bilmedi eşim çalışıyo ama 2 yada 3 ay sonra birşey oluyo ve işten ayrılmak zorunda kalıyo.. Yani ya çalıştığı işyeri kapanıyo ya firma değişiyo ya onun yerine başkası alınıyor vs vs...Kredi kartı borçları evin masrafları falan derken... Elimizde hiçbirşey kalmıyo...Çok şükür eşim hiç bir zaman çalışmamazlık etmedi ne iş olursa çekinmeden yapan biri namazında niyazında ama gelin görün i ben onu her böyle üzgün görüşüm de içim parçalanıyo geceleri uyuyamıyorum şu an hamileyim ve çalışamıyorum ona destek olamıyorum çocuk düşünmüyorduk ama korunmama rağmen hamile kaldım allahıma şükürler olsun ki şu an o var...Yani bu durumda hep bir stres stres bunalıyorum elimden birşey gelmiyo ama yine de size danışmak istedim böyle bir durumda eşime nasıl destek olabilirim...Biraz içimi dökmek istedim çünkü gerçekten kafamda binlerce soru düşünce dert offff çok kötüyüm((((