Nerdeyse 4 ay oldu ilgi gösteriyorum ona. Ama neden bariz bir adım atmıyor?

Evreka1800

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
528
212
303
Önceden de yazmıştım. İşyerimizde birinden hoşlanıyorum. Nerdeyse 4 ay oldu sürekli yanındayım, işlerinde yardım ediyorum, sürekli bilgisayar başı çalışmasını izliyorum. Onun bana tepkileri ise şöyle. Bir kere ona olan ilgimden kesinlikle hoşlanıyor. Yanına gidince keyfi yerine geliyor. Bazen saçmalıyor, salak salak espriler ypmaya başlıyor çenesi düşüyor. Çalışırken bana sık sık yanlışlıkla da olsa dokunuyor. Ona iltifat ediyorum saçlarını, gömleğini beğendiğimi söylüyorum. Hoşuna gidiyor, utangaç bir şekilde gülümsüyor. Sabahın 7sinde arkadaşlarla toplu çektiğimiz fotomuzu yolluyor. Amaaaaaa eve gittiğimde bir araması sorması yok. Mesaj atıyor bazen ama utana sıkıla. Attığı zaman kusura bakma rahatsız ettim filan. Bir de kesinlikle benimle ylnız kalmamaya özen gösteriyor. İş çıkışı bir kere yalnız kaldık. Beni çok nazik bir şekilde sepetledi. Ve hala bir adım atmıyor. Ne yapayım sizce. Nedir yani durum. Sizce bana karşı bir şey hissediyor da çekiniyor mu yoksa hissetmiyor mu?

Yazdıklarınızdan utangaç ve çekingen biri olduğunu sezdim. Madem öyle siz mi adım atsanız acaba?

Yazdıklarınızdan utangaç ve çekingen biri olduğunu sezdim. Madem öyle siz mi adım atsanız acaba?
Ben adım atsam mı yoksa kendimi biraz geri mi çeksem diye düşündüm. Çünkü normalde utangaç biri değil. Diğer kızlara da çok rahat çünkü onlar evli, yaşları uygun değil. Ama ben ona evlilik açısından en uygun kişiyim. Benimle dedikodusunun çıkmaması için özen gösteriyor sanki.

Hayatında biri olabilir mi? Ozellikle yalnız kaldığınızda sizi kibarca sepetlemesi bunu düşündürdü.
Yani işyerinde laf söz olmasın diye öyle yaptığını düşündüm ben. Sevgilisi yok çünkü her akşam saat 7-8 lere kadar işyerinde çalışıyor. Yani sevgilisi olan adam öyle ypar mı? Ayrıca olsa duyardık.

Bnce kendini geri çek ondan uzak dur ve onun sana gelmesini konusmasini falan bekle taktik

Anladım. Öyleyse sizden utanıyor gibi.. Nasıl davranilabilir kestiremedim.

Is zmninda hos vakit gecirdigi biri gibi bakiyor sana sanki!?!?

Sosyal flörtten hoşlanıyor ve bi ilişki yaşamaya niyeti yok gibi geldi,dört ay çok uzun bi süre bişe olacağı varsa sanki su akar yolunu bulurdu. Bence birden kendinizi geri çekin bi afallasın kafası karışsın sebebini sorgulasın,sizi merak ederken düşüne düşüne belki aşık olur ya da hissettiği bişe varsa bunu farketmiş olur

Bence işyerinden biriyle sevgili olmak istemiyor. İlk aklıma gelen bu oldu benim..

Ben buna benzer birşey yaşamıştım :)) baktım çocuk bana açılamıyor bende boşverdim. Bi gün üniden erkek arkadaş aramıştı gel bi çay içelim gelmişken görüşelim demişti. Büronun karşısındaki çay bahçesinde oturduk sohbet vs derken ben kimseyi görmedim. O bizi görmüş. Büroya döndüm bi telefon oradaki abi x kişisi seni istiyor dedi şaşırdım ne alaka dedim telefonda kızgın bi ses hemen yukarı gel dedi telefon yüzüme kapandı :) çıktım resmen sinirli bi şekilde bana hesap sormalar ben şok ne oluyor sen bana neyin hesabını soruyorsun o normal arkadaşım. Ayrıca olmasa bile neyim olarak bana böle hesap soruyorsun deyince sustu :) bi daha konuyu da açmadım tabi bizim konu öyle askıda kaldı ve kapandı. Sizin de böyle olabilir :) utangaç insan zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…