- 4 Ocak 2008
- 528
- 212
- 303
- Konu Sahibi Evreka1800
-
Tabi tabi bekar. Neden öyle dediniz?Bekar olduğuna eminsiniz bu kişinin değil mi?
Ben adım atsam mı yoksa kendimi biraz geri mi çeksem diye düşündüm. Çünkü normalde utangaç biri değil. Diğer kızlara da çok rahat çünkü onlar evli, yaşları uygun değil. Ama ben ona evlilik açısından en uygun kişiyim. Benimle dedikodusunun çıkmaması için özen gösteriyor sanki.Yazdıklarınızdan utangaç ve çekingen biri olduğunu sezdim. Madem öyle siz mi adım atsanız acaba?
Yani işyerinde laf söz olmasın diye öyle yaptığını düşündüm ben. Sevgilisi yok çünkü her akşam saat 7-8 lere kadar işyerinde çalışıyor. Yani sevgilisi olan adam öyle ypar mı? Ayrıca olsa duyardık.Hayatında biri olabilir mi? Ozellikle yalnız kaldığınızda sizi kibarca sepetlemesi bunu düşündürdü.
Bnce kendini geri çek ondan uzak dur ve onun sana gelmesini konusmasini falan bekle taktikÖnceden de yazmıştım. İşyerimizde birinden hoşlanıyorum. Nerdeyse 4 ay oldu sürekli yanındayım, işlerinde yardım ediyorum, sürekli bilgisayar başı çalışmasını izliyorum. Onun bana tepkileri ise şöyle. Bir kere ona olan ilgimden kesinlikle hoşlanıyor. Yanına gidince keyfi yerine geliyor. Bazen saçmalıyor, salak salak espriler ypmaya başlıyorçenesi düşüyor. Çalışırken bana sık sık yanlışlıkla da olsa dokunuyor. Ona iltifat ediyorum saçlarını, gömleğini beğendiğimi söylüyorum. Hoşuna gidiyor, utangaç bir şekilde gülümsüyor. Sabahın 7sinde arkadaşlarla toplu çektiğimiz fotomuzu yolluyor. Amaaaaaa eve gittiğimde bir araması sorması yok. Mesaj atıyor bazen ama utana sıkıla. Attığı zaman kusura bakma rahatsız ettim filan. Bir de kesinlikle benimle ylnız kalmamaya özen gösteriyor. İş çıkışı bir kere yalnız kaldık. Beni çok nazik bir şekilde sepetledi. Ve hala bir adım atmıyor. Ne yapayım sizce. Nedir yani durum. Sizce bana karşı bir şey hissediyor da çekiniyor mu yoksa hissetmiyor mu?
Anladım. Öyleyse sizden utanıyor gibi.. Nasıl davranilabilir kestiremedim.Yani işyerinde laf söz olmasın diye öyle yaptığını düşündüm ben. Sevgilisi yok çünkü her akşam saat 7-8 lere kadar işyerinde çalışıyor. Yani sevgilisi olan adam öyle ypar mı? Ayrıca olsa duyardık.
Aynen öyle. Onun da ilgisi varsa dayanamaz gelir zaten.Bnce kendini geri çek ondan uzak dur ve onun sana gelmesini konusmasini falan bekle taktik
Sanki bir şeylerden çekiniyor gibi geldi bana. acaba hayatında birinin olup olmadığına mı emin olsanız önce?Tabi tabi bekar. Neden öyle dediniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?