Nerede bu cicim ayı?

Herseyguzelolsundh

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2019
415
12
28
11 aylık evliyim yeni evli sayılır mıyım artık bilmiyorum. Bu sürede eşimle kavgamız bitmedi hala daha bitmiyor. 2 gün iyiyse 5 gün kötü. Kırgınlıklarım öfkem neden geçmiyor sürekli ağlıyorum yapı olarak hassasım biriyim zaten üstüne de eşim sinirli olduğunda daha da kırıcı konuşur daha çok hata yapar benimde hatalarım var elbet özellikle tepkilerim yönünden bağırırım ondan vazgeçtim ağlarım ağlamamı da hiç sevmez sessiz kalırım konuşmam o da sinirlendirir kırıldığımda ne tepki vereceğimi şaşırdım içimdeki kırgınlığı nasıl dindiricem özür dinlese bile içimdeki ateş daha çok harlanıyor. Çünkü baz en çok ağır geliyor söyledikleri hataları. Boşunamı ağladım diyorum bir özür halleder mi? Kimseyle paylaşamıyorum durumumu. Ne aileme ne başkasına ne olur bana akıl verin özellikle evli olanlar. Ona nasıl davranmalıyım.?

En iyisi kirginliklari unutup gecmisi gecmiste birakmak ve an da kalmak esinizi de kendinizi e oldugunuz gibi kabullenmek eger bosanmak istemiyorsaniz en iyisi boyle. Eskilere kafa yormayin olan oluyor kirginlik baki kaliyor ama ayni evdesin ne yapabilirsin kavgayi harlandirmaktan bska bir ise yaramaz birbirinizin sevdigi seyleri takip edin o yapmiyorsa sen yap onun ilgi alanlariyla ilgili sohbet kur gerisi gelir

Aynı durumdayız

üç yıl sevgililik üç yıl da evliyiz anca birbirimizi tanıdık ve hiç yaşamadığımız cicim aylarını şimdi yaşıyoruz.
anlıyorum dinliyorum.
o da beni dinliyor ve anlamaya çalışıyor artık.
sabır sadece...
ilk yıl belki beş yüz kere boşanmayı düşündüm ama şimdi diyorum ki iyi ki zorlayıp devam etmişiz.
tek tavsiyem asla bu konuma gelene kadar çocuk düşünmeyin.
önce birbirinizi iyice anlayın.

Bende 10 aylık evliyim arkadaşla durum aynı sen onun sevdiği şeyleri yaparken bu seferde ztn herşeyi hosgoruyo izlenimi oluyo hatalarından vazgecmiyo ve kırdığını anlamiyo bi türlü kizsanda ağlasana degismiyo burda hatalisin deyip devam etsen düzelir diyerek yüzüne gulsen demekki kırılmamış oluyo gecmiyo kalp kırıklığı bilmiyorum nasıl davranicaz

Bravo bu durumu asanlardansiniz insallah bizde aşabiliriz ama nasil

Cicim ayı diye birşey yok emin olabilirsin :) evliliklerin çoğu, ilk 1 senesi çok kötü geçer:) 2. Senesi orta. 3. Senesi herşey rayına oturur :) evliliğin 1. Senesinde 10 kez boşanmayı düşündüm :) şimdiyse saçmalık geliyor :)).... geçicek sabret birazda zaman

Evliliğin ilk 1 senesinde kaç kez boşanmayı düşünmüştüm kediyle köpek gibiydik :)))) şuan birbirinizi tanıyorsunız huylarınıza anca alışcaksınız... evliliğimin 3. Senesindeyim leyla ile mecnun olduk :) biraz sabredin

Beni anlatmıssın resmen :)) aynılarını yaşadım :)

Bravo bu durumu asanlardansiniz insallah bizde aşabiliriz ama nasil
her zaman sorunun onda olduğunu düşünürdüm mesela. ben li cümleler kurardım beni anlamıyor beni sevmiyor beni kullanıyor gibi. sonra bir arkadaşımın vasıtasıyla gözüm açıldı ? ben uyumlu muydum acaba veya ben onu anlıyor muydum? bn ona sevgi gösteriyor muydum bn konuşuyor muydum?
empati kurmaya başladım
gördüm ki ben neşeliyken o da gayet uyumlu ve neşeli bir insan. hep neşeli olmaya çalıştım aramamaya yapışık ikiz gibi gezmemeye başladım. onsuz planlar yapmaya onu zorla bir yerlere götürmemeye onun da yorgun olabileceğine inanmaya başladım. asla hakaret etmemeye avazım çıktığı kadar bağırmamaya hemen barışmaya başladım ve gördüm ki aaa gerçekten iyi bir insanmış

ruh ikizimmisin acaba :))) aynı şeyleri arkadasım söylemişti bana da :)) bende uygulayınca herşey çözülmüştü

Sen iyi olduğunda iyi bak mesela bir şeyda kırmış umrunda değil adamın insanın çok zoruna gidiyo hep ben iyi olursam tabi iyi oluyo amaç ben kotuyken benim yanimda olduğunu göstermesi ben uzuldugumde sarılması severek evlendik çok zor bi süreçti 3 yıllık sevgililikten sonra insan bunun kıymetini bari bilir çok doluyum ya

Bizde 1nci sene bir kavgalı bir barışıktık, sonraki 6ay hepten kedi köpek gibi olduk. Ama son 1senedir de, cicim ayı değil, cicim yılı yaşıyoruz.. Sevgililik ten çok daha güzel günlerimiz var.. Evlilik zamanla oturuyor.
Ki önceden 4,5 sene sevgililik + nişanlılık yaşamamıza rağmen..

Valla canim ne yap biliyor musun baktin tartisma cikacak ortadan kaybol sahsen ben oyle yapiyorum ve ise yariyor ikimizde sinirliysek odadan cikarim mutfaga gecer biseyler yaparım yada gider is cikaririm 1 saate yakin o taraflara ugramam hakliysam ceye haksizsam hic farketmez hep boyle yaparim onun yanina gittigim de hic bisey olmamis gibi askim cay koyimmi derim koyda icek dedikodu yapak der tabi her insanin huyu farkli belki sizin esinizin siniri kolay yatismiyordur yada inatci ve kindaf bir insandir bilemedim

Çok sevindim adınıza inşallah bizde görürüz o günleri. Ve bu süreçte sığındığım tek şey sabır. Ama bazen kırgınlıklarım umuduma göre ağır basıyor. Eşim evde yokken onu anlıyorum anlamaya çalışıyorum ama eve geldiğinde öfkem devam ediyor. Ve bu durumda tepki vermeme sebep oluyor sürekli tersliyorum laf sokuyorum yanlış belki biliyorum bunu ama kızgınlığım beni kontrol ediyor. Çocuk ise çok istiyorum ama mutsuz Bi bebeğim olsun istemiyorum sabretmeye çalışıyorum

Aslına bakarsanız ikimizde sinirliyiz fakat onun siniri benimkine göre çabuk geçer ama ben kendimi durduramıyorum bu bağırıp çağırmak değil susuyorum küsüyorum ağlıyorum beni bu hale de getiren eşim. Özür diliyor hataları için fakat ben yumuşak davranmaya boynuna atlamaya cesaret edemiyorum

Sizin icij kötü olur bu. Fakat yinede bir anda insan bütün huylarini birakamiyor

Sizin icij kötü olur bu. Fakat yinede bir anda insan bütün huylarini birakamiyor
Evet kötü oluyor bazen sbredemiyor hatta bugün sinir krizi geçirdi resmen bıktım v.s gibi sözler söyledi haklıydım kendimce ama o an üzüldüm ona sonrada dedimki kendime bende tam bunu yaşadım bende ağladım aynı böyle bende sinir krizleri geçirdim bunu düşünerek hatalıyım belki biliyorum ama içimdeki zehri kusacak Bi yol arıyorum gitsin aksın tüm yaşananlar kırgınlıklar tertemiz olsun zihnim kalbim. Eski ben eski o olsun. Yanlız gerçekten bilmiyorum nasıl davranacağımı nasıl affedeceğimi

2.5 aylık evliyim Cicim ayı bekledim ama balayından gelince herşey normal hayata döndü aynı evin içinde yaşamak cidden zor heleke çalışan biriysen cidden zor . Ben şunu öğrendim hep onu överek anlatıyorum bazı şeyleri eşime kendisini överek yanlışlarını göstermeye çalışıyorum mesela ailesine çok düşkün sen ne güzel ailene çok düşkünsün hep yanlarında olmak istiyosun ama benmde aileme vakit ayırmam gerek gibi senn ailenn yanında ben çok mutluyum gibi onu överek güzellikle tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…