Nerede bu cicim ayı?

Bu yöntemi denedim aslında yani mesela eşimin babası çok baskın biri hala eşime bile saçma sapan davranır eve geldiğimizde derim ben seni bişey başarıp gördüğümde seninle gurur duyuyorum diyorum babana karşı sessiz kalman sana göre değil demiştim buna benzer bir sürü örnek ama insan yoruluyor sürekli gaza getirmekten bir ilerleme olmayınca üstelik. Bir kavgada yapılan tüm güzellikler unutuluyor. İstiyorum ki kendi farkına varsın bişeylerin artık. Çocuk gibi eğitmek gibi geliyor artık

Hayatımız boyunca erkekleri eylemekten başka çağremiz yok gibi görünüyor . Hayattan keyif almaya bakıcaz bende senn gibi sinirlerime hakim olamayanlardanım ama kendimi yıpratmaktan bşka bi işe yaramıyormuş yeni yeni anlıyorum bazı şeyleri sabret biraz erkekler gibi vurdum duymaz olmak gerek heralde

Umarım başarırım başarırız gerçekten yıprandım şimdiden. Çok teşekkür ederim ilginiz için

Canim bende 9 aylik evliyim bizimde tartismalarimiz kavgalarimiz oluyo ama 1 gun bile küs kalamiyoruz ya o gelir yada ben giderim altan almaya calis kavga ettinizde sen odayi terk et siniri gecene kadar gelirsin oyle knusursunz sakincene halledersiniz hic bir zaman ofkeyle kalkma zararla oturursun. Erkekler cocuk gibidir sevgiye cok muhtaclar her zaman kocana sefkatle git sevgini goster op saril iste ama birbirinize sayginiz hic eksik olmasin cnm

Haklısınız gerçekten çocuk gibiler bu hem iyi hem kötü. Kadın olarak hep fedakar olmamız lazım bu çok yorucu karamsarlık oluyo çoğu zaman. Seviyorum ama hatalarını unutamıyorum Bi affedebilsem Bi normale dönsek herşey çok güzel olucak biliyorum umarım bigün affederim

Hatasi buyuk herhaldr paylasmak istermisin belki bi fikir veririm cnm

Hatalar aslında güvenim sarsıldı aldatma benzeri şeyler olmadı tabi ama ağır cümleler duydum çoğu kez yanlıx kaldım hatalar hataları doğurdu. En son kini söyliyim Big0na arkadaşlarıyla plan yaptık öncesinde ufak Bi sebepten tartıştık ve hevesim kaçtı gitmedik. arkadaşı da mesaj atmış geliyomusunuz diye eşimde bizimkinin ay hali ruh halini değiştiriyor gelemiyoruz demiş benim beynimden kaynar sular döküldü özür diledi utandı ama içimden bişey sarsıldı önemli olan arkadaşının benim regli olduğumu öğrenmesi değil kocamın karısı olarak mahremimi söylemesi ilk kez oldu böyle bişey ama güvenim sarsıldı. Daha çok şey var tabi en son olan bu

Ya YaNi esinizinde iyle yapmasi ayip olmus ama sen sikma canini otur onunla uzun uzun knus dedigim gibi erkekler cocuk gibidir sen ona dogru yolu gostererek nasihatler ver cnm

Ya
YaNi esinizinde iyle yapmasi ayip olmus ama sen sikma canini otur onunla uzun uzun knus dedigim gibi erkekler cocuk gibidir sen ona dogru yolu gostererek nasihatler ver cnm
Konuştum bu konuyu utandı özür diledi yapmamam gerekiyordu dedi normalde çok göründüğü rahat biri değildir boşboğaz hiç değildir arkadaş ortamında ama böyle yapması çok büyük Bi hayal kırıklığı benim için. Bana unutursun bu ve diğer hatalarını istiyorum ama Bi türlü düze çıkamadık sürekli bişeeyine kızıyorum laf sokuyorum surat yapıyorum kırgınlığım öfkeme dönüştü kurtulmak için ne yapmalıyım bu durumdan bilmiiyorum

Arkadaşım selam, ben de 3 aylık evliyim. Dün gece çöpten tartışma çıktı inanır mısın? Bir kağıt parçasından. Görece kindar bi eşim var benimde ve dili sivridir. Bazen kullandığı cümleler ardından yatağıma gömülüp, ağlayarak uyumak istiyorum ki ne mümkün! Ağlamaya karşı erkeklerin hoşlanmadığı birşey var, sevmiyorlar veya anlamlandıramıyorlar bende yengeç burcu, oldum olası hastalıkta sağlıkta , en mutlu anımda bile belki ağlayarak tepki veren insanım. Bir nebze olsun bunu kırdım, ağlama hissi geldiğinde derin derin nefes almak olayın seninle alakası olmadığını telkin etmek işe yarıyor. Ben cicim ayı yaşamıyoruz diyemem. Pozitif bakış açımdan kaynaklıdır belki, sende evlenmeden önceki zamanlarınızı hatırla ve evlenmek için verdiğiniz emekleri. Hepsi bugünler içindi. Ağlamak çözüm değil inan, kendini bilinç altını yönlendirmek için biraz ilgini eşinin üzerinden alıp farklı bi alana yönlendirebilirsin belki. Daha az batar hareketleri ve negatif davrandıkça negatiflik alırsın onun yerine açık bir şekilde konuşman daha faydalı olur. Kendi anlasın diye beklersen , yer bitirirsin ilişkinizi. Konuşun, konuyu tatlıya bağlayın ve eski meseleleri açmayın. Başka türlüsünü ben bilmiyorum henüz..

Merhaba canim bende yengec burcuyum ama kendimi cok yerim yani yalan yok asla.unutmam bir kas göz hareketinden tutta soyledigi bir söze kadar
Hafizamin güçlü olmasi iyi birseymis gibi gözükse de kin duygumu körüklüyor 100 sene gecse unutmam .Dilim cok sivri ağzımdan çıkanı kulağım duymuyor
Pozitif bakis acısı bende de var ama kırılan yerler tamir edilince malesef.eskisi gibi olmuyor,keske olsa herkes cok mutlu olurdu zaten ,hatasiz kul yok ama evlilikleri son zamanda bitiren en buyuk sebeplerden birisi ego. Esin sivri dilliyse niyeti kotu degildir kendimden biliyorum. Aglama huyunu torpulemen de guzel olmus bence. Mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…