Nerede doğum yapacağım?

Sezeryan olacak,bana en uzak mesafede olan hastaneye gidiyorum ne yazık ki. Hisarın hem iyi olduğunu duymuştum hem de daha yakın diye orayı da denemek istedim.

Çağıneri önerebilirim fiyatları hem uygun hemde drları ilgili.
Eğer sistem değişmediyse ilk aylarda bebeğin kontrollleride ücretsizdi.
Hasanpaşada burası

Ben Koşuyolu medipolde yaptım 2 doğumuda ve prensesler gibi muamele gördüm ..çok memnun kaldım tavsiye ederim

Ben Koşuyolu medipolde yaptım 2 doğumuda ve prensesler gibi muamele gördüm ..çok memnun kaldım tavsiye ederim
Medipol de hangi doktor ? Bende birdahakine orayı düşünüyorum

Central kapanacakmıymışş, üzüldüm çok iyiydi halbuki central hospitalde doğum bölümü konusunda çok iyi şeyler duymuştum, hatta ben de düşünmüştüm.. Ama doktorum dışarıdan geleceği için onun yönlendirmesi ile koşuyolu medipolde doğumumu yapmıştım. Diğer ismi geçen hastaneler hakkında bilgim yok ama central olmayacaksa koşuyolu medipolü önerebilirim. Doğum ekibi çok sıcak ve ilgiliydi ki ben gece 12de hastaneye yatıp sabah 10da doğum yapmıştım ve tüm süreçte moral de verdiler, sorularımı da özenle cevapladılar, doktorumla iletişimi de sağladılar. Doğum sonrasında da çok ilgililerdi. Kısacası ben çok memnun kaldım, allah nasip eder de tekrar doğum yapacak olursam gene medipolü seçerim diye düşünüyorum.

Yaşadığın yerdeki hastaneleri bilmiyorum fakat şunu söyleyebilirim
Özel hastanede Doğum yap devlette yapma bence
Çok güzel ilgileniyorlar
Devlet hastanesinde Doğum yapan arkadaşlarım hiç memnun kalmadılar

Ben Central'da doğum yaptım, ve doğum servisinden inanılmaz memnun kaldım. Eğer tekrar hamile kalırsam yine aynı hastaneye ve doktoruma giderim, tereddütsüz.

Sezeryan olacak,bana en uzak mesafede olan hastaneye gidiyorum ne yazık ki. Hisarın hem iyi olduğunu duymuştum hem de daha yakın diye orayı da denemek istedim.
Central fetonun mu bilmem ama hisar da süleymancıların. İçi güzel hemşireler ilgili. Yeri sanayinin ortası.

Doktorundan memnunsan hastane değiştirmemelisin bence, hastane olarak iyidir aslında, birde pek diğer konulara girmezsen iyi olur konu siyasete dönüp kapanmasın.
Centralın hep neden birşeylere adı karışıyor ki, talihsiz hastane, başka bir olaydan adı değişmişti zaten, o hastaneyle alakalı rengimi kireç gibi yapan bir anım var ama yine de iyi bir yerdir, 2000'lerin başında orada çalışan çocuk doktorundan Allah razı olsun, kızımın hayatını kurtarmıştı.

Doktordan memnunum,evime uzak olmasına rağmen bir şekilde gidip geliyorum ama bazen şeytan mı dürtüyor nedir "özel sigortan var doğuma ödeme yapmayacaksın,git Hisara evine de yakın.Doğumunu orada yap" diyor.Kalite açısından en kaliteli hastanenin burası olduğunu duymuştum ama hiç deneme şansım olmadı,doktorla da tanışmadım.
Bugün Centralla ilgili duyduğum bir bu konu var,bir de eşimin patronu bir bomba patlatmış. Biz bu sabah doktordaydık,hangi hastaneye gittiğimizi sormuş. "Orada geçen senelerde böbrek çalınması durumları oldu,o hastane mimli" filan demiş. Bu duyumlar karalama mı gerçek mi bilmiyorum.

Ceyz hisar iyi br hastane,k.validem orada ameliyat olmuştu ilgide çok iyiydi..
Birde odası büyüktü,kağıdan girince yine büyük bir oturma odası gibi yer vardı tv flanda vardı,yemekler çok iyiydi..

Merhaba,

Ben de hamileliğimin 32.haftasındayım ve Central'a gidiyorum. Ancak söylediğiniz konuyla ilgili hiç bir duyum almadım İnternette falan da araştırdım biraz ama konuyla ilgili bir habere rastlamadım. Acaba siz nerden öğrendiniz? Bir kaynak varsa paylaşabilirseniz sevinirim, özellikle kapanma gibi bir durum varsa şimdiden değiştirmek için yeni hastane aramak gerekecektir

Selam canım, bir arkadaşımdan duydum. Onun tanıdığı bir abi orada hizmetlilerin olduğu kısımda çalışıyormuş.Yalnız akşama doğru aynı kızla tekrar görüştüm kapanma değil de el değiştirmiş. Ne gibi bir son olur bilemiyorum,ben de kararsız kaldım.Sanırım gitmeye devam edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…