Canım sanırım aceleden karışık yazdım. Centralda gittiğim bir doktor var, Medicanadaki 2013te doğumumu gerçekleştiren doktor, Hisardakiyse ilk defa gideceğim bir doktor. Yani ben hem doktora hem hastaneye karar vereceğim,doktor dışarıdan gelmeyecek.ben anlamadım ceyz
senin bir doktorun yok mu
o nerede doğum yaptırıyorsa orada olmuyor mu doğum
ne bileyim bir doktorum vardı o hastanede doğurdum
bizim burada özel muayenehanesi olan doktorun da anlaşmalı hastanesi var orada doğurtuyor
doktor nereye ise gebe de oraya
Canım sanırım aceleden karışık yazdım. Centralda gittiğim bir doktor var, Medicanadaki 2013te doğumumu gerçekleştiren doktor, Hisardakiyse ilk defa gideceğim bir doktor. Yani ben hem doktora hem hastaneye karar vereceğim,doktor dışarıdan gelmeyecek.
Ben olsam kapanacak bilmem ne kısmına kulak tıkardım. Kolay değil o işler, hele ki hastane dev yatırım sanmam kapanacapını.
Gerçekten bir sorun yoksa da 32. Haftada doktor değiştirmezdim.
Şimdiye kadar hangisine gittiysen oraya git diyorum.
bir gecede kapanan çok hastane var pattis
hepsi kapandı yerlerine başka hastaneler bile açıldı
Medicana diyorum. Herseyde ordayim doktorlari iyi. Dr Bahar Besen.Selam kızlar, şimdi doğum yapacağım hastaneyle ilgili bir şey öğrendim. Doğruysa fetö soruşturmalarından sonra el değiştirmiş, kapanacakmış (Central Kozyatağı) Sizin bilginiz var mıdır? Zaten Hisar Continental ve ilk doğumumu gerçekleştiren doktorun çalıştığı Medicana Çamlıca arasında %100 emin olamıyordum. Bir de bunu duyunca iyice kafam karıştı. Siz olsanız bu üç hastaneden hangisini tercih edersiniz?
Hisar hastanesinden 2 hafta sonraya Ayşe Kara'dan randevu aldım,ilk defa gideceğim belki bir fikrim oluşur
Medicana bana basık,eski bir hastane imajı veriyor nedense, eski doktoruma tekrar gidip gitmemekte de emin değilim.
Centraldaki doktorumdansa memnunum ama dediğim gibi kafam karıştı.Bu hastanelerde doğum yapanlar varsa bir el atıverin hayrına.
Ataşehirdeki kadıköy şifa yı tek geçerim. Birgül Hanım da doktorumdu. Hastane de çok güzel tam bir doğum hastanesi.
Selam kızlar, şimdi doğum yapacağım hastaneyle ilgili bir şey öğrendim. Doğruysa fetö soruşturmalarından sonra el değiştirmiş, kapanacakmış (Central Kozyatağı) Sizin bilginiz var mıdır? Zaten Hisar Continental ve ilk doğumumu gerçekleştiren doktorun çalıştığı Medicana Çamlıca arasında %100 emin olamıyordum. Bir de bunu duyunca iyice kafam karıştı. Siz olsanız bu üç hastaneden hangisini tercih edersiniz?
Hisar hastanesinden 2 hafta sonraya Ayşe Kara'dan randevu aldım,ilk defa gideceğim belki bir fikrim oluşur
Medicana bana basık,eski bir hastane imajı veriyor nedense, eski doktoruma tekrar gidip gitmemekte de emin değilim.
Centraldaki doktorumdansa memnunum ama dediğim gibi kafam karıştı.Bu hastanelerde doğum yapanlar varsa bir el atıverin hayrına.
Birgül hanım yüzünden ölmedi. o kadıncağız vefat ettiği dönem ben hamileydim ve Birgül hanıma sordum. o da hastasının beyin kanaması riski taşıdığını ve kendi hastanelerinde yapılamayacak bir işlem için başka hastahaneye yönlendirdiğini söyledi. Hastası gitmemiş ve vefat etmiş.Birgül hanım yüzünden bir kadın göre öldü. Bebeklerin karışmasıda cabası
Bidaha düşünün
Sezeryan olacak,bana en uzak mesafede olan hastaneye gidiyorum ne yazık ki. Hisarın hem iyi olduğunu duymuştum hem de daha yakın diye orayı da denemek istedim.Nprmal mi olucak ?
Öyle ise yakın biyer bakman gerekmez mi ?
Doktorun hastane kapansada sana doğum için seçenek sunabilir şu şu yerlerde yapabiliriz ücrette bu olur şeklinde. .
Bence önce drunla görüş
Birgül hanım yüzünden ölmedi. o kadıncağız vefat ettiği dönem ben hamileydim ve Birgül hanıma sordum. o da hastasının beyin kanaması riski taşıdığını ve kendi hastanelerinde yapılamayacak bir işlem için başka hastahaneye yönlendirdiğini söyledi. Hastası gitmemiş ve vefat etmiş.
Bir daha doğum yapsam yine ona giderim. Lütfen konuyu tam bilmeden insanları karalamayalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?