• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nerede doğum yapacağım?

CeYz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
9.964
14.476
498
Selam kızlar, şimdi doğum yapacağım hastaneyle ilgili bir şey öğrendim. Doğruysa fetö soruşturmalarından sonra el değiştirmiş, kapanacakmış (Central Kozyatağı) Sizin bilginiz var mıdır? Zaten Hisar Continental ve ilk doğumumu gerçekleştiren doktorun çalıştığı Medicana Çamlıca arasında %100 emin olamıyordum. Bir de bunu duyunca iyice kafam karıştı. Siz olsanız bu üç hastaneden hangisini tercih edersiniz?
Hisar hastanesinden 2 hafta sonraya Ayşe Kara'dan randevu aldım,ilk defa gideceğim belki bir fikrim oluşur
Medicana bana basık,eski bir hastane imajı veriyor nedense, eski doktoruma tekrar gidip gitmemekte de emin değilim.
Centraldaki doktorumdansa memnunum ama dediğim gibi kafam karıştı.Bu hastanelerde doğum yapanlar varsa bir el atıverin hayrına.

ben anlamadım ceyz

senin bir doktorun yok mu

o nerede doğum yaptırıyorsa orada olmuyor mu doğum

ne bileyim bir doktorum vardı o hastanede doğurdum

bizim burada özel muayenehanesi olan doktorun da anlaşmalı hastanesi var orada doğurtuyor

doktor nereye ise gebe de oraya

ben anlamadım ceyz

senin bir doktorun yok mu

o nerede doğum yaptırıyorsa orada olmuyor mu doğum

ne bileyim bir doktorum vardı o hastanede doğurdum

bizim burada özel muayenehanesi olan doktorun da anlaşmalı hastanesi var orada doğurtuyor

doktor nereye ise gebe de oraya
Canım sanırım aceleden karışık yazdım. Centralda gittiğim bir doktor var, Medicanadaki 2013te doğumumu gerçekleştiren doktor, Hisardakiyse ilk defa gideceğim bir doktor. Yani ben hem doktora hem hastaneye karar vereceğim,doktor dışarıdan gelmeyecek.

İstanbul da değilim o yüzden hastahaneler ve doktorlar hakkında bilgim yok.
ama tavsiyem hastanenin tipine bakıp seçim yapmayın. doğum sırasında size güç verecek, sizin isteklerinizi, mahremiyetinizi önemseyecek, yenidoğan yoğun bakımı olan, olağan dışı problemi çabucak normale dönüştürebilecek bir doktor ve hastane tercih etmelisiniz. benim hastanem bence berbattı ama doktorum herşeyi örtbas etti. isterse, afedersin ahır gibi bir hastane olsun ama doktorum olduktan sonra tamamım ben. hayırlı doğumlar.

Ben olsam kapanacak bilmem ne kısmına kulak tıkardım. Kolay değil o işler, hele ki hastane dev yatırım sanmam kapanacapını.
Gerçekten bir sorun yoksa da 32. Haftada doktor değiştirmezdim.
Şimdiye kadar hangisine gittiysen oraya git diyorum.

Canım sanırım aceleden karışık yazdım. Centralda gittiğim bir doktor var, Medicanadaki 2013te doğumumu gerçekleştiren doktor, Hisardakiyse ilk defa gideceğim bir doktor. Yani ben hem doktora hem hastaneye karar vereceğim,doktor dışarıdan gelmeyecek.

işte doktorun var zaten

niye başka hastaneden başka doktordan randevu aldın ki

o hastane kapandı ise doktor da bir yere gider

haa doktor da tutuklu vs ise ya da ortada yoksa da ben olsam eski doktoruma giderdim en azından iyi bir deneyimim var kendisi ile

Ben olsam kapanacak bilmem ne kısmına kulak tıkardım. Kolay değil o işler, hele ki hastane dev yatırım sanmam kapanacapını.
Gerçekten bir sorun yoksa da 32. Haftada doktor değiştirmezdim.
Şimdiye kadar hangisine gittiysen oraya git diyorum.

bir gecede kapanan çok hastane var pattis

hepsi kapandı yerlerine başka hastaneler bile açıldı

Ataşehirdeki kadıköy şifa yı tek geçerim. Birgül Hanım da doktorumdu. Hastane de çok güzel tam bir doğum hastanesi.

Canım fetö soruşturması kapsamında kapanacak yerler zaten kapandı böyle büyük hastaneler falan zaten direkt kapanmadı el değiştirdi. Bizim Eskişehir'de de bir hastaneyi başka bir hastane aldı kadrosu adı hiçbirşeyi değişmedi ama. Olacak olsaydı da şimdiye kadar olurdu diye düşünüyorum. 32. haftaya gelmişsin zaten başlarında olsa neyse. Öbür hastaneyi de sevmiyormuşsun zaten.

Eğer ola ki böyle bir şey olursa hastalarını zaten mağdur bırakmazlar ya hastaneyi başka biri alır hastalar devam eder, ya doktorun başka yere gider. Tabii doktor kadar hastaneye de güvenmek önemli ama seni şu ana kada takip eden doktorda kalman daha iyi bence.

bir gecede kapanan çok hastane var pattis

hepsi kapandı yerlerine başka hastaneler bile açıldı

Alman hastanesi bile kapandı sahi... Haklısın.

Ne bileyim ya fetö muhabbetinden artık bir şey çıkacağını düşünmüyorum pek. Belki ondandır.

Benim doktor da fatih üniversitesinde hocaymış eskiden, kocası da hala oradaydı hatta kapanana kadar. Alıcaklar mı diye bekledim bir ara. tam koyun kasap hikayesi :D

doktorunla konuş böyle böyle duydum doğrumu doğru ise hangi hastaneye geçeceksiniz de

Selam kızlar, şimdi doğum yapacağım hastaneyle ilgili bir şey öğrendim. Doğruysa fetö soruşturmalarından sonra el değiştirmiş, kapanacakmış (Central Kozyatağı) Sizin bilginiz var mıdır? Zaten Hisar Continental ve ilk doğumumu gerçekleştiren doktorun çalıştığı Medicana Çamlıca arasında %100 emin olamıyordum. Bir de bunu duyunca iyice kafam karıştı. Siz olsanız bu üç hastaneden hangisini tercih edersiniz?
Hisar hastanesinden 2 hafta sonraya Ayşe Kara'dan randevu aldım,ilk defa gideceğim belki bir fikrim oluşur
Medicana bana basık,eski bir hastane imajı veriyor nedense, eski doktoruma tekrar gidip gitmemekte de emin değilim.
Centraldaki doktorumdansa memnunum ama dediğim gibi kafam karıştı.Bu hastanelerde doğum yapanlar varsa bir el atıverin hayrına.
Medicana diyorum. Herseyde ordayim doktorlari iyi. Dr Bahar Besen.

Nprmal mi olucak ?

Öyle ise yakın biyer bakman gerekmez mi ?
Doktorun hastane kapansada sana doğum için seçenek sunabilir şu şu yerlerde yapabiliriz ücrette bu olur şeklinde. .

Bence önce drunla görüş

Birgül hanım yüzünden bir kadın göre öldü. Bebeklerin karışmasıda cabası

Bidaha düşünün
Birgül hanım yüzünden ölmedi. o kadıncağız vefat ettiği dönem ben hamileydim ve Birgül hanıma sordum. o da hastasının beyin kanaması riski taşıdığını ve kendi hastanelerinde yapılamayacak bir işlem için başka hastahaneye yönlendirdiğini söyledi. Hastası gitmemiş ve vefat etmiş.

Bir daha doğum yapsam yine ona giderim. Lütfen konuyu tam bilmeden insanları karalamayalım...

Nprmal mi olucak ?

Öyle ise yakın biyer bakman gerekmez mi ?
Doktorun hastane kapansada sana doğum için seçenek sunabilir şu şu yerlerde yapabiliriz ücrette bu olur şeklinde. .

Bence önce drunla görüş
Sezeryan olacak,bana en uzak mesafede olan hastaneye gidiyorum ne yazık ki. Hisarın hem iyi olduğunu duymuştum hem de daha yakın diye orayı da denemek istedim.

Ben 2012 senesinde centralda yaptım doğumumu doktorum başak hanımdı hem hastaneden hem doktorumdan çok memnun kaldım sezeryanla doğum yaptım 2300 ödedim

Hisar Intercontınental Hospital kesinlikle iyi bir hastane.Akrabam orada doğumunu yaptı ve inanılmaz memnun kaldı.Doktorunu hatırlamıyorum ama bayandı.Bence doktorunla tanısdıktan sonraki hissiyatına bağlı biraz.

Birgül hanım yüzünden ölmedi. o kadıncağız vefat ettiği dönem ben hamileydim ve Birgül hanıma sordum. o da hastasının beyin kanaması riski taşıdığını ve kendi hastanelerinde yapılamayacak bir işlem için başka hastahaneye yönlendirdiğini söyledi. Hastası gitmemiş ve vefat etmiş.

Bir daha doğum yapsam yine ona giderim. Lütfen konuyu tam bilmeden insanları karalamayalım...

Olayı takip ettiniz mi ?
Başka hastaneye değil eve sevk edildi sonra hastaneye geldi hematoloji uzmanını beklettiler halbuki durumu acil ve enbaşından beri durumu kritikti ( hamilelikte ) sorun yok denildi hep dru bekletirlerkende öldü .

Arvişden araştırabilirsiniz çok etkilenmiştim hiç unutmuyorum oyüzden.

Back
X