Selam kızlar, şimdi doğum yapacağım hastaneyle ilgili bir şey öğrendim. Doğruysa fetö soruşturmalarından sonra el değiştirmiş, kapanacakmış (Central Kozyatağı) Sizin bilginiz var mıdır? Zaten Hisar Continental ve ilk doğumumu gerçekleştiren doktorun çalıştığı Medicana Çamlıca arasında %100 emin olamıyordum. Bir de bunu duyunca iyice kafam karıştı. Siz olsanız bu üç hastaneden hangisini tercih edersiniz?
Hisar hastanesinden 2 hafta sonraya Ayşe Kara'dan randevu aldım,ilk defa gideceğim belki bir fikrim oluşur
Medicana bana basık,eski bir hastane imajı veriyor nedense, eski doktoruma tekrar gidip gitmemekte de emin değilim.
Centraldaki doktorumdansa memnunum ama dediğim gibi kafam karıştı.Bu hastanelerde doğum yapanlar varsa bir el atıverin hayrına.
Hisar hastanesinden 2 hafta sonraya Ayşe Kara'dan randevu aldım,ilk defa gideceğim belki bir fikrim oluşur
Medicana bana basık,eski bir hastane imajı veriyor nedense, eski doktoruma tekrar gidip gitmemekte de emin değilim.
Centraldaki doktorumdansa memnunum ama dediğim gibi kafam karıştı.Bu hastanelerde doğum yapanlar varsa bir el atıverin hayrına.