Nerede-Hangi sorundan Dolayı Tüp Bebek Yaptırdınız?

kızlar bende yumurta rezervinin azlığı, rahimde tutunma probelemi ve tüplerin çıkış noktasının tıkanıklığı (yani kıscası ben hala sebebini bilmiyorum) dolayı 2 kez tüp bebek yaptırdım. asm hastanesinde bu konuda daha ihtisaslı bir hastane biliyor musunuz (örneğin erkek sorunları için hep Ankara Maya diyorlar)

ben böyleyim işte sen nasılsın canım
randevu aldın mı son durum ne?

test sonucun ne oldu yazmadınnnnnnnnnnn ck merak ettım :(
umarım gusel sonuclardır
lekelenme tutunmadır belkı
korkma hemennnnnnn

ayrıca ben yarın ılk doktorlar gorusmemı gerceklestırmıs oluyorum rabbım nasp ederse....

kızlar bende yumurta rezervinin azlığı, rahimde tutunma probelemi ve tüplerin çıkış noktasının tıkanıklığı (yani kıscası ben hala sebebini bilmiyorum) dolayı 2 kez tüp bebek yaptırdım. asm hastanesinde bu konuda daha ihtisaslı bir hastane biliyor musunuz (örneğin erkek sorunları için hep Ankara Maya diyorlar)

cok gecmıs olsun valla merkez konusuna pek takılma derım bence
rabbım ol dedıkten sonra yer falan bosssssss acıkcası
hakkında hayırlısı olsun canım bnım

merhabalar.ben de tüp bebk yaptırdım.memorialde.çok memnun kaldım.iki embriyo transfer edildi.9.gün 62, 12.gün 135, 14.gün 183, 16.gün 204, 19.gün 211sonuç olumsz yani.haftasonu ultrasona giricem.ne olduğunun anlaşılması için

değerleri bu şekilde ilerleyen birini gördünüz mü hiç.bz epey endişelendik ilk başta ama insan her şeye hazırlıyo kendini bi süre sonra.

evet olmayınca olmuyor.hiç beklemediğim halde bi önceki ay kimyasal gebelik yaşadım.ona da sevinmiştik. en azından olduğunu gördük diye.ne zamana kısmet artık bilemem.Allah isteyen herkese hayırlı bi şekilde verir inş.

test sonucun ne oldu yazmadınnnnnnnnnnn ck merak ettım :(
umarım gusel sonuclardır
lekelenme tutunmadır belkı
korkma hemennnnnnn

ayrıca ben yarın ılk doktorlar gorusmemı gerceklestırmıs oluyorum rabbım nasp ederse....

senin için hayırlı olsun canım dilerim herşey yolunda gider...
Benim içinse herşey bitti test sonucum negatif çıktı maalesef mafoldumben
dün çok kötüydüm daha toparlanmış değilim aslında
:çok üzgünüm: ama yapacak bişey yok olmadı işlem bitti...
Neye üzüleceğime şaşırdım
umutlandığıma mı
tedavi sırasındaki çektiğim sıkıntılara mı
zor bela toparlayıp harcadığımız paraya mı
en az 1 sene daha birikim yapıp acaba yine mi olmayacak diye düşünüp kafayı yemeye mi
sonuçta bu 3. düşük oluyo
bi de dr genetik olduğu için şansımızın az olduğunu söylemesine mi
çok kötüyüm be güzelim moralim sıfır yani...
Dilerim ALLAH tan senin şansın bol olsun ve ALLAH sana evlat sahibi olmayı nasip etsin inşaallah opuyorumnanaktan :Saruboceq:
benim kısmetimde yokmuş...
en çokta gücüme giden herkes benden bugün için test sonucu bekliyo
telim bugün hiç susmayacak ve ben insanlarla nasıl konuşup söyleyeceğimi bilmiyorum...

değerleri bu şekilde ilerleyen birini gördünüz mü hiç.bz epey endişelendik ilk başta ama insan her şeye hazırlıyo kendini bi süre sonra.

canım sıkma canını bi aralar aynısını bende yaşamıştım tek fark benim değerler belli bi seviyeden sonra düşüşe geçmişti inş. senin öyle olmaz

bende iki tüp bebk denemsi yaptım.aantalya tüp bebek merkezinde eşimde sperm hareketsizliği var bendede polikistik over.ilk denemem negatifti ikincide pozitif oldu.şimdi 10 aylık bir kızım bir oğlum var.lütfen hep olumlu bakın ve sitresi en az sweiyede tutun.allahım herkesin elini boş çevirmesin

senin için hayırlı olsun canım dilerim herşey yolunda gider...
Benim içinse herşey bitti test sonucum negatif çıktı maalesef mafoldumben
dün çok kötüydüm daha toparlanmış değilim aslında
:çok üzgünüm: ama yapacak bişey yok olmadı işlem bitti...
Neye üzüleceğime şaşırdım
umutlandığıma mı
tedavi sırasındaki çektiğim sıkıntılara mı
zor bela toparlayıp harcadığımız paraya mı
en az 1 sene daha birikim yapıp acaba yine mi olmayacak diye düşünüp kafayı yemeye mi
sonuçta bu 3. düşük oluyo
bi de dr genetik olduğu için şansımızın az olduğunu söylemesine mi
çok kötüyüm be güzelim moralim sıfır yani...
Dilerim ALLAH tan senin şansın bol olsun ve ALLAH sana evlat sahibi olmayı nasip etsin inşaallah opuyorumnanaktan :Saruboceq:
benim kısmetimde yokmuş...
en çokta gücüme giden herkes benden bugün için test sonucu bekliyo
telim bugün hiç susmayacak ve ben insanlarla nasıl konuşup söyleyeceğimi bilmiyorum...

senın gercekten cok merak etmıstım
hakkında hayırlısı böleymıs
uzulmemek elde deıl
burda bırbırımızı tanımadıgımız halde uzulurken senın uzulmemen ımkansızzzzzz
rabbım hayırlısını versın
ınş dogal yollan olur
bende maddı yonde cok zor kosullar altında yaptırıyorum,
allhım kımsenın emeklerını bosa cıkarmasın ınşşşşşşşşşş

bugun gorustuk haftaya olacak olan adetımı beklıorum randevu alıp
2.veya3. gunu gıdıp esımlen bırlıkte tahlıller verecegızzz
protokol nasıl olacak doktor ona karar verecek.....
hayırlısı bakalımmmmm

selam arkadaşlar yazılanların hepsini okudum anca bitti kimi güzel kimi hüzünlü sonuçlar elde etmiş güzel Allahım hamişlerin bebeklerini kucağına almayı nasip etsin ben gibi hamile olmak isteyen arkadaşlarıma da en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip eder inşallah

gelelim benim sorunuma bizde de eşimin sper sayısı hareketliliği had safhada düşük o yüzden drum direk tüp bebek dedi ama benim tsh'ımda dalgalanmalar olduğundan ilaç kullanmaya başladım 1 aylığına ondan sonrasıda Allah kerim inşallah güzel sonuçlar veririz

selam arkadaşlar yazılanların hepsini okudum anca bitti kimi güzel kimi hüzünlü sonuçlar elde etmiş güzel Allahım hamişlerin bebeklerini kucağına almayı nasip etsin ben gibi hamile olmak isteyen arkadaşlarıma da en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip eder inşallah

gelelim benim sorunuma bizde de eşimin sper sayısı hareketliliği had safhada düşük o yüzden drum direk tüp bebek dedi ama benim tsh'ımda dalgalanmalar olduğundan ilaç kullanmaya başladım 1 aylığına ondan sonrasıda Allah kerim inşallah güzel sonuçlar veririz

ay canım benım dılerım rabbım bızede verır
herseyın hayırlısı
bakalım benım tsh falan nasıl cıkacak
umarım bndede sorun cıkmazzzz

ay canım benım dılerım rabbım bızede verır
herseyın hayırlısı
bakalım benım tsh falan nasıl cıkacak
umarım bndede sorun cıkmazzzz

iyi düşün iyi olsun canım benim tsh hep böyledi zaten o yüzden dert etmiyorum sende öle yap umarım güzel sonuçlar getirirsin de bir an önce denelere başlayıp güzel hayırlı haberler verirsin bizlere Allahın izniyle :Saruboceq:

Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.. kimsenin elini boş çevirmesin inş..
bizim sorunumuz da eşimin sperm sayısı çok düşüktü ve bende hipo hipo hastasıyım yani ilaçsız adet olamıyorum.. iki aşılama denemesinden sonra anatolia tüp bebek merkezinde ilk transferde pozitif sonuç aldık ikiz bebeklerim çok şükür rabbime.. öncesinde çok araştırdık bence sebepleri elden geldiğince en iyi şekilde yerine getirdikten sonra herşeyi rabbimize bırakıp ona tevekkül edip teslim olmak gerek..herkese kolay gelsin kardeşlerim..

Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.. kimsenin elini boş çevirmesin inş..
bizim sorunumuz da eşimin sperm sayısı çok düşüktü ve bende hipo hipo hastasıyım yani ilaçsız adet olamıyorum.. iki aşılama denemesinden sonra anatolia tüp bebek merkezinde ilk transferde pozitif sonuç aldık ikiz bebeklerim çok şükür rabbime.. öncesinde çok araştırdık bence sebepleri elden geldiğince en iyi şekilde yerine getirdikten sonra herşeyi rabbimize bırakıp ona tevekkül edip teslim olmak gerek..herkese kolay gelsin kardeşlerim..

Allahım kucağına almayı nasip eder inşallah canım inşallah bizlerde o günleri görürüz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Back
X