- Konu Sahibi ALLAHvarGAMyok
ben böyleyim işte sen nasılsın canım
randevu aldın mı son durum ne?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben böyleyim işte sen nasılsın canım
kızlar bende yumurta rezervinin azlığı, rahimde tutunma probelemi ve tüplerin çıkış noktasının tıkanıklığı (yani kıscası ben hala sebebini bilmiyorum) dolayı 2 kez tüp bebek yaptırdım. asm hastanesinde bu konuda daha ihtisaslı bir hastane biliyor musunuz (örneğin erkek sorunları için hep Ankara Maya diyorlar)
test sonucun ne oldu yazmadınnnnnnnnnnn ck merak ettım
umarım gusel sonuclardır
lekelenme tutunmadır belkı
korkma hemennnnnnn
ayrıca ben yarın ılk doktorlar gorusmemı gerceklestırmıs oluyorum rabbım nasp ederse....
değerleri bu şekilde ilerleyen birini gördünüz mü hiç.bz epey endişelendik ilk başta ama insan her şeye hazırlıyo kendini bi süre sonra.
hade kızlar hepınız tup bebek yaptırdınız tecrubelerınızı paylasın![]()
senin için hayırlı olsun canım dilerim herşey yolunda gider...
Benim içinse herşey bitti test sonucum negatif çıktı maalesef mafoldumben
dün çok kötüydüm daha toparlanmış değilim aslında
:çok üzgünüm: ama yapacak bişey yok olmadı işlem bitti...
Neye üzüleceğime şaşırdım
umutlandığıma mı
tedavi sırasındaki çektiğim sıkıntılara mı
zor bela toparlayıp harcadığımız paraya mı
en az 1 sene daha birikim yapıp acaba yine mi olmayacak diye düşünüp kafayı yemeye mi
sonuçta bu 3. düşük oluyo
bi de dr genetik olduğu için şansımızın az olduğunu söylemesine mi
çok kötüyüm be güzelim moralim sıfır yani...
Dilerim ALLAH tan senin şansın bol olsun ve ALLAH sana evlat sahibi olmayı nasip etsin inşaallah opuyorumnanaktan :Saruboceq:
benim kısmetimde yokmuş...
en çokta gücüme giden herkes benden bugün için test sonucu bekliyo
telim bugün hiç susmayacak ve ben insanlarla nasıl konuşup söyleyeceğimi bilmiyorum...
selam arkadaşlar yazılanların hepsini okudum anca bitti kimi güzel kimi hüzünlü sonuçlar elde etmiş güzel Allahım hamişlerin bebeklerini kucağına almayı nasip etsin ben gibi hamile olmak isteyen arkadaşlarıma da en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip eder inşallah
gelelim benim sorunuma bizde de eşimin sper sayısı hareketliliği had safhada düşük o yüzden drum direk tüp bebek dedi ama benim tsh'ımda dalgalanmalar olduğundan ilaç kullanmaya başladım 1 aylığına ondan sonrasıda Allah kerim inşallah güzel sonuçlar veririz
ay canım benım dılerım rabbım bızede verır
herseyın hayırlısı
bakalım benım tsh falan nasıl cıkacak
umarım bndede sorun cıkmazzzz
Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.. kimsenin elini boş çevirmesin inş..
bizim sorunumuz da eşimin sperm sayısı çok düşüktü ve bende hipo hipo hastasıyım yani ilaçsız adet olamıyorum.. iki aşılama denemesinden sonra anatolia tüp bebek merkezinde ilk transferde pozitif sonuç aldık ikiz bebeklerim çok şükür rabbime.. öncesinde çok araştırdık bence sebepleri elden geldiğince en iyi şekilde yerine getirdikten sonra herşeyi rabbimize bırakıp ona tevekkül edip teslim olmak gerek..herkese kolay gelsin kardeşlerim..