• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nerede-Hangi sorundan Dolayı Tüp Bebek Yaptırdınız?

merhaba arkadaşlar bizde 2 kez tüp bebek denedik. ikiside negatif ilki erciyes üniversitesi ikinciside kayseri acıbadem.eşimde azospermi var, inş busefer olur ümidiyle ankara tüp bebeğe gideceğiz dualarınızı eksik etmeyin...:3:3:3:

iyi düşün iyi olsun canım benim tsh hep böyledi zaten o yüzden dert etmiyorum sende öle yap umarım güzel sonuçlar getirirsin de bir an önce denelere başlayıp güzel hayırlı haberler verirsin bizlere Allahın izniyle :Saruboceq:

ınş canım arkadasım ınşşşşş

merhaba arkadaşlar bizde 2 kez tüp bebek denedik. ikiside negatif ilki erciyes üniversitesi ikinciside kayseri acıbadem.eşimde azospermi var, inş busefer olur ümidiyle ankara tüp bebeğe gideceğiz dualarınızı eksik etmeyin...:3:3:3:

tedavın hayırlı olsun rabbım yuzunu guldursun ınşşşşş cumlemızın
ınş son denemen olurrrrrr
sende duanı eksık etme

Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.. kimsenin elini boş çevirmesin inş..
bizim sorunumuz da eşimin sperm sayısı çok düşüktü ve bende hipo hipo hastasıyım yani ilaçsız adet olamıyorum.. iki aşılama denemesinden sonra anatolia tüp bebek merkezinde ilk transferde pozitif sonuç aldık ikiz bebeklerim çok şükür rabbime.. öncesinde çok araştırdık bence sebepleri elden geldiğince en iyi şekilde yerine getirdikten sonra herşeyi rabbimize bırakıp ona tevekkül edip teslim olmak gerek..herkese kolay gelsin kardeşlerim..

rabbım herkese hayırlı bır evlat vermeyı nasp eylesın bızde anne olacagız allhı n ıznıylen
duamızı bırbırımızden eksık etmeyelım

BEN ANKARADA ANATOLİA TÜP BEBEK MERKEZİNDE YAPTIRMIŞTIM.EŞİMDE VARİKOSEL VE SPERM HAREKETLİLİĞİ SORUNU VARDI.BENDE DE ENDOMETRİOSİS.İLK DENEMEMİZDE HAMİLE KALDIM.İKİ BUÇUK AYLIK İKİZ ANNESİYİM ŞİMDİ.darısı tüm isteyenleirn başına İnşallah.[/QUOT

Merhaba canım baya olmuş sen yazalı ama bir sorum olacaktı sana.benimde eşimde hareket azlıgı var ileri hareket yüzde 24 birde ben endometriozis ameliyatı oldum seneler önce ve 1 yıldan veri gebe kalamıyorum hiç bir tedavi uygulanmadı bana .yalnız doktorlar aşılamayla ugraşma direkt tüp yap diyor.sen tecrübelerini paylaşır mısın durumun neydi aşılama vs yaptırdın mı

Back
X