- 17 Ağustos 2025
- 263
- 66
- 13
- 20
- Konu Sahibi banalazimyasamalani
-
Kocamla beraber güleriz inşallah ayrıca ders çalışmaktan sıkıldım zaten evlilik hayatıma renk getirir falanGit dersine çalış çocuk.bu kadar kişi aynı şeyleri söylüyorsa bir bildikleri vardır değil mi? Beyin gelişimini 25 yaşında tamamlıyor.boşuna çocuk demiyorsun sana.şimdi kızıyorsun ama bir 5,6 sene sonra şu yazdığın şeylere kahkahalarla güleceksin.
Ablacğm senın dersin yok mu ya azıcık ders çalışsana. Ben karıyerım demıyorum ztn 12 yıldır ucuyorum, evlıyım unumu eledım guzum. Ama herşeyi zamanında yaşamak güzel. Sende azıcık genclıgını yaşamak istesen keşkekariyerim de kariyerim diyorsun,düşünsene nikah uçakta oluyormuş ya da evlilik teklifini senin uçakta alıyormuşum falan
1 ayda temudan 2 tane iade verdim güvenir miyim sence bi de insan olanı mı ı ıh kalsın,ünide bulamam ya ünideki erkeklerden olmazBen temudan sipariş verdim geçen biraz geç geliyor ama güzel çıktı açıkçası. (20 yaşında böyle soru sorana mantıklı bi cevap vermek içimden gelmedi açıkçası ldldldlls sevgili işlerini boşvereyim okuluma odaklanayım dese yine bulur üniversitede çünkü )
Ben temudan sipariş verdim geçen biraz geç geliyor ama güzel çıktı açıkçası.
Aklin yolu bir ahshshBasliga istinaden: temuya bakabilirsiniz.
Hayat dersten mi ibaret acabaa,gençliği hayatımın aşkıyla yaşamayı tercih ederim.Ayrıca 2 sene sonraki mesleğimi söylemeyeyim işin düşer falan aahhah bu kadar küçümseme yani hatta meslektaş bile olabiliriz dilim var,fiziğim görünüşüm de iyiAblacğm senın dersin yok mu ya azıcık ders çalışsana. Ben karıyerım demıyorum ztn 12 yıldır ucuyorum, evlıyım unumu eledım guzum. Ama herşeyi zamanında yaşamak güzel. Sende azıcık genclıgını yaşamak istesen keşke
Renklerini soldurmasın daKocamla beraber güleriz inşallah ayrıca ders çalışmaktan sıkıldım zaten evlilik hayatıma renk getirir falan
Doğru ünide okuyan erkekler haklı olarak 21-22 derken evde kalacağını düşünen vizyonsuzu napsınnnn. Sana lazım yaşam alanı değil sana lazım biraz beyin biraz da vizyonnn güzelim1 ayda temudan 2 tane iade verdim güvenir miyim sence bi de insan olanı mı ı ıh kalsın,ünide bulamam ya ünideki erkeklerden olmaz
Yahu kımse seni küçümsemiyor, ama her hafta buraya nası sevgılı bulabılırım dıye konu açtığın için vizyon ışık gelecek göremiyoruz sende. Madem fızıgın gorunusun ıyı neden buraya konu açıyorsun ablacğım, reelde yaşa herşeyi burda nası bulacaksın?Hayat dersten mi ibaret acabaa,gençliği hayatımın aşkıyla yaşamayı tercih ederim.Ayrıca 2 sene sonraki mesleğimi söylemeyeyim işin düşer falan aahhah bu kadar küçümseme yani hatta meslektaş bile olabiliriz dilim var,fiziğim görünüşüm de iyi
Aklını seveyim bacım ya bizle dalga geçiyor bu (inşallah geçiyordur yani)Aklin yolu bir ahshsh
ya sanırım auram falan düşük bi de pek denk gelmiyorum ancak hemcinslerimin arasında havalıyım ahahah dur bak çok iddialıyım bi gün davetiyemi atıcam hem sen de diyorsun yaşım daha genç imkansız diye bir şey yokYahu kımse seni küçümsemiyor, ama her hafta buraya nası sevgılı bulabılırım dıye konu açtığın için vizyon ışık gelecek göremiyoruz sende. Madem fızıgın gorunusun ıyı neden buraya konu açıyorsun ablacğım, reelde yaşa herşeyi burda nası bulacaksın?
geçen şey benim evlilik yaşım olmasın da dalga da geçebilir yaniAklını seveyim bacım ya bizle dalga geçiyor bu (inşallah geçiyordur yani)
Allah askına ahhaha dıye her mesajın sonuna gülme. Rica ediyorum. Foruma her gırdıgımde aynı konu aynı isim bu ne ayol delırıcımya sanırım auram falan düşük bi de pek denk gelmiyorum ancak hemcinslerimin arasında havalıyım ahahah dur bak çok iddialıyım bi gün davetiyemi atıcam hem sen de diyorsun yaşım daha genç imkansız diye bir şey yok
hiçbir zaman olmadı ki suni rengim var benim o da kendi halime dönünce geçiyorRenklerini soldurmasın da
İşte bak gideceğim tek yer havaalanı bana lazım yeni yaşam alanı diyor falanAllah askına ahhaha dıye her mesajın sonuna gülme. Rica ediyorum. Foruma her gırdıgımde aynı konu aynı isim bu ne ayol delırıcım
Yok ya bence geyige vursa da ciddi. Boyle koca koca diye dellenip gezenler yok mu hic? Konu sahibinin sevgilisi bile olmamış, koca bulmayi marifet saniyor.Aklını seveyim bacım ya bizle dalga geçiyor bu (inşallah geçiyordur yani)
Sana da diploma iptali lazım,bu üslupta biri psikolog olamaz bari milletin parasını sömürmeDoğru ünide okuyan erkekler haklı olarak 21-22 derken evde kalacağını düşünen vizyonsuzu napsınnnn. Sana lazım yaşam alanı değil sana lazım biraz beyin biraz da vizyonnn güzelim
aksiyon olur fena mı,ee yani sevgilim olmadı da olmayacak demek mi oluyor bu ayrıca bu devirde evet marifet koca bulmakYok ya bence geyige vursa da ciddi. Boyle koca koca diye dellenip gezenler yok mu hic? Konu sahibinin sevgilisi bile olmamış, koca bulmayi marifet saniyor.
Ev le ne cem, evlenecem. Vermezlerse gaçıcam. En iyisi gaçmak diyen ablanın genc versiyonu işte.
Sevgilin olmayinca erkeeeekk diye kudurman normal diyorum işte ben de.aksiyon olur fena mı,ee yani sevgilim olmadı da olmayacak demek mi oluyor bu ayrıca bu devirde evet marifet koca bulmak
Zaten yalandan oldugu ıcın yapmacıklığından iğreti oldugum ıcın demıstım.. of bıde acıklama yapıyorum allahım ben ne yapıyorum.İşte bak gideceğim tek yer havaalanı bana lazım yeni yaşam alanı diyor falanhe bi de ahaha deyince gerçekten gülmüyorum yalandan gülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?