- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
- Konu Sahibi mutedeyyin
Merhaba kızlar...
Siteyi uzun zamandır takip ediyorum..Buraya bunu yazmak için çok düşündüm.Çünkü tanıdıklarım falan var sitede,utandım aslında...
Ama bi akıla ihtiyacım olduğu için yazmaya karar verdim...
Eşimle 6-7 aydır sorunlarımız var.
2 ay öncesine kadar evi terkettim.Çok sorunlarımız oldu,detayına girmek istemiyorum.
Bababmın evine gittim,yalvar yakar,ağlaya ağla,bana geri dönmemi,bensiz yapamayacagını,oğlumuzu düşünmemi söyledi.
Çok yalvardı,10-15 gün boyunca hiç durmadan yalvardı eve dönmem için...
Evime döndüm ama bazı şartlar sunarak...
Onunla,bir daha eski defterleri açmayacagımıza söz verdik ve konu kapandı....
Taa ki,dün görümceme gidenen kadar...
Onlarda biliyorlardı durumumuzu ve çok sasırmışlardı.
Çünkü herkes bizi örnek bir çift olarak görüyordu.Bende ufak tefekte olsa,huzurum bozulmasın diye herşeye susmustum.
Bu arada 4 yıllık evliyim,3 yasında bir oglum var...
Dün görümcemlere gittik,konu acıldı ve konusmaya basladık.
Ben," önceki konuları açtıgını ve bu süre içinde hep benim hatalarımı gördüğünü,kendisinin hiç hatası yokmuş gibi davrandıgını" söyledim. Eşim,ailesine cok parar verir,her isteyene YOK demez. Bu yüzden sıkıntılarımız cok oldu.
Bende her seferinde " başkaları için benim ihtiyaçlarımı erteleme,üzme. biz anlastıktan sonra gerisi önemli degil" diyordum.
Normalde bir dedigimi 2 etmez ama bu konuda cok dertliyim...
"Benim görüşlerimi almıyor,dinlemiyor.Bizi aile yerine koymuyor.Vrasa yoksa sizin para dertleriniz" diyerek,görümceme dert yandım.Oda eşime " öyle yapma,aranız bozulursa kimsenin faydası olmaz " dedi.
Eşim ne dese begenirsiniz " o beni dinleyecek,ben onu istersem dinlerim !"
O kadar kırıldım ve üzüldüm ki...
" o zaman neden geldin,yalvardın,yakardın, beni eve cagırdın" dedim..
"Aslında gelmeyecektim ama birisi hatır koydu " dedi.
Üzüntüm bir kat daha arttı. O an orayı terk etmek istedim.Saatlerce agladım...
Görümcede, " saçmalama , aptal aptal konusup can sıkma" falan dedi...
VELHASIL,eşim bana verdigi sözlerden sadece bir tanesini yerine getirdi...
Ben ona saygıda kusur etmezken, onun verdigi sözlerin süreç işi oldugunu, ben iyi olursam o şekilde tutacagını söyledi..
" Ben her zaman ne zaman iyi olacagını,sözünde ne zaman duracagını mı bekleyecegim ? dedim.
Normalde, bana evde sürekli sevgisini belli eder.Ama dün,neden öyle davrandıgını bilmiyorum.Hiç kendini suçlu görmedi.
Hep beni suçladı.Şu an ona karşı yatıştırmaya çalıştıgım nefretim, yine hat safhada...
1-2 yerden çalısma imkanım var.Onları ayarlamaya calısıyorum.Ama iyi bir para vermiyorlar.
Bende en azından bi kaç saat evde olmayayım,kafamı dagıtayım diye düşünüyorum...
Bu süre içinde, babam beni destekledigi için,su an annemlerede gidip gelmiyor.
Bundan sonra mecburi olmadıkça bende onun ailesine gitmemeyi düşünüyorum.
Ama işler daha cıgrından çıkar diyede düşünmüyor degilim...
Öyle birşey yapmalıyımki,onu bu söylediklerine pişman etmeliyim ama ne?
İçimden bir ses " boşver,eşin normalde iyi biri.huzurunu kacırma" diyor.
Diğer bir ses de" onu hiç dinleme,kafana göre takıl,ona baglı kalma " diyor.
ÇOk kararsız bir durumdayım, ve çok kırgınım....

Siteyi uzun zamandır takip ediyorum..Buraya bunu yazmak için çok düşündüm.Çünkü tanıdıklarım falan var sitede,utandım aslında...
Ama bi akıla ihtiyacım olduğu için yazmaya karar verdim...
Eşimle 6-7 aydır sorunlarımız var.
2 ay öncesine kadar evi terkettim.Çok sorunlarımız oldu,detayına girmek istemiyorum.
Bababmın evine gittim,yalvar yakar,ağlaya ağla,bana geri dönmemi,bensiz yapamayacagını,oğlumuzu düşünmemi söyledi.
Çok yalvardı,10-15 gün boyunca hiç durmadan yalvardı eve dönmem için...
Evime döndüm ama bazı şartlar sunarak...
Onunla,bir daha eski defterleri açmayacagımıza söz verdik ve konu kapandı....
Taa ki,dün görümceme gidenen kadar...
Onlarda biliyorlardı durumumuzu ve çok sasırmışlardı.
Çünkü herkes bizi örnek bir çift olarak görüyordu.Bende ufak tefekte olsa,huzurum bozulmasın diye herşeye susmustum.
Bu arada 4 yıllık evliyim,3 yasında bir oglum var...
Dün görümcemlere gittik,konu acıldı ve konusmaya basladık.
Ben," önceki konuları açtıgını ve bu süre içinde hep benim hatalarımı gördüğünü,kendisinin hiç hatası yokmuş gibi davrandıgını" söyledim. Eşim,ailesine cok parar verir,her isteyene YOK demez. Bu yüzden sıkıntılarımız cok oldu.
Bende her seferinde " başkaları için benim ihtiyaçlarımı erteleme,üzme. biz anlastıktan sonra gerisi önemli degil" diyordum.
Normalde bir dedigimi 2 etmez ama bu konuda cok dertliyim...
"Benim görüşlerimi almıyor,dinlemiyor.Bizi aile yerine koymuyor.Vrasa yoksa sizin para dertleriniz" diyerek,görümceme dert yandım.Oda eşime " öyle yapma,aranız bozulursa kimsenin faydası olmaz " dedi.
Eşim ne dese begenirsiniz " o beni dinleyecek,ben onu istersem dinlerim !"

O kadar kırıldım ve üzüldüm ki...
" o zaman neden geldin,yalvardın,yakardın, beni eve cagırdın" dedim..
"Aslında gelmeyecektim ama birisi hatır koydu " dedi.

Üzüntüm bir kat daha arttı. O an orayı terk etmek istedim.Saatlerce agladım...
Görümcede, " saçmalama , aptal aptal konusup can sıkma" falan dedi...
VELHASIL,eşim bana verdigi sözlerden sadece bir tanesini yerine getirdi...
Ben ona saygıda kusur etmezken, onun verdigi sözlerin süreç işi oldugunu, ben iyi olursam o şekilde tutacagını söyledi..
" Ben her zaman ne zaman iyi olacagını,sözünde ne zaman duracagını mı bekleyecegim ? dedim.
Normalde, bana evde sürekli sevgisini belli eder.Ama dün,neden öyle davrandıgını bilmiyorum.Hiç kendini suçlu görmedi.
Hep beni suçladı.Şu an ona karşı yatıştırmaya çalıştıgım nefretim, yine hat safhada...
1-2 yerden çalısma imkanım var.Onları ayarlamaya calısıyorum.Ama iyi bir para vermiyorlar.
Bende en azından bi kaç saat evde olmayayım,kafamı dagıtayım diye düşünüyorum...
Bu süre içinde, babam beni destekledigi için,su an annemlerede gidip gelmiyor.
Bundan sonra mecburi olmadıkça bende onun ailesine gitmemeyi düşünüyorum.
Ama işler daha cıgrından çıkar diyede düşünmüyor degilim...
Öyle birşey yapmalıyımki,onu bu söylediklerine pişman etmeliyim ama ne?
İçimden bir ses " boşver,eşin normalde iyi biri.huzurunu kacırma" diyor.
Diğer bir ses de" onu hiç dinleme,kafana göre takıl,ona baglı kalma " diyor.
ÇOk kararsız bir durumdayım, ve çok kırgınım....

Son düzenleme: