• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nerede yanlış yapıyoruz ki ?

Ben iliskilerin hep boyle yurudugune inanirdim. Yani mutlaka biri cok sever digeri senin durumunda alttan alan yuku tasiyan olur bu klasik bir durum derdim hep

Ama bu siralar bunun tersini yasayabilen cok insan gordum.. Karsilikli sevgi dolu , anlayisli, ikisinden birinin surati dusse yerinde duramayan, kavga etseler birinin gozu dolar digerinin cenesi titrer... Var yani.. Biz bulamamisiz sadece...
Yaa çok özeniyorum öylelerine, ama en büyük etken kaybetmekten korkmamak sanırım. Mesela ablam korkmuyor, ama sevgilisinin ödü kopuyor. Umarım boyle devam eder ama bilemedim..

Aslında olay tam olarak şu
Karşındakine onu önemsediğini, sevdiğini ne kadar çok hissettirirsen o kadar rahat davranmaya başlıyor. Nasıl olsa o beni anlar, o bana darılmaz, bana kırılmaz, içimi biliyor, o benden gitmez-gidemez bla bla
Tam aksine umursamadığını gösterdiğin zaman üzerine düşüyor. kendini hatırlatmaya, önemsetmeye çalışıyorlar.
Klasik kedi- fare sendromu
Bir süre sonra iş ego sorununa dönüyor
Beni istemedi-istemeli- sevmeli gibi
Beni kendine aşık etti sonrada gitti davaları hep bu sebepten
Evet bende yaşadım bunu. 10 gündür sevgilimi önemsemedim ilgilenmedim, şimdi o arayıp soruyor beni. Böyle olmak lazım demek.

Çok fedakarlık yapmayacaksın bu kesin.
Çok trip atanında çarkı birgun mutlaka dönüyor bu da kesin.

Yaa çok özeniyorum öylelerine, ama en büyük etken kaybetmekten korkmamak sanırım. Mesela ablam korkmuyor, ama sevgilisinin ödü kopuyor. Umarım boyle devam eder ama bilemedim..

İste iki tarafinda ayni sekilde olmasi lazim.. İkisinin de giderse ne yaparim diye yureginin carpmasi lazim..

Ama yok ben bulamadim boylesini bulanlari gordukce de icimden bir ses surekli haykiriyor "yanlis kisi" diye....

Kızlar bu bir dert değil ama yazmak istedim.
Erkekler kendini az seven kızlara mı daha bağlı olur. Mesela ablamın sevgilisi; ablam sevgilisine aşık değil. Ama çok seviyor, çok bağlı, güveniyor ve mutlu. Amaaaa aşık değil. Zamanla sevmiş çocuğu ve çocukta bunu biliyor. Sevgilisi ablama manyak derecede bağlı, bir annenin bebeğine duyduğu şevkatle, aşkla seviyor. Elinde olsa başının üstünde taşır o yorulmasın diye o derecee.
Ama benim sevgilim öküz. Aşığım çünkü, seviyorum ve ona kıymet veriyorum. Bazen ablama kızıyorum, sevgilisine atmadığı trip yapmadığı surat kalmıyor ama çocuk daha bi seviyo boyle olunca. Ben aman tadımız kaçmasın diyorum ama yaranamıyorum kiii sevildiğimi bildiğim halde. Off kızlar biliyorum kime değer verirsen ondan değer göremezsin ama kendi adıma üzülüyorum bu duruma. Ben de hakediyorum böyle birşeyi.
Ablamın adına o kadar mutlu oluyorum ki, kendiside diyor zaten bundan başkası beni çekmez diye ki çekmez cidden.
Hayatıma giren hiç bir erkeğe ablanız gibi davranmadım. Aşka inanmayanlardanım ama hep kıymet verdim el üstünde tuttum sevgililerimi. Verdiğim kadar da kıymet gördüm. Hep el üstünde tutuldum, incinmedim. Yani şu değer verme değer görmezsin tezine hayatımın hiç bir döneminde katılmadım, katılamayacağım.

Ben iliskilerin hep boyle yurudugune inanirdim. Yani mutlaka biri cok sever digeri senin durumunda alttan alan yuku tasiyan olur bu klasik bir durum derdim hep

Ama bu siralar bunun tersini yasayabilen cok insan gordum.. Karsilikli sevgi dolu , anlayisli, ikisinden birinin surati dusse yerinde duramayan, kavga etseler birinin gozu dolar digerinin cenesi titrer... Var yani.. Biz bulamamisiz sadece...
Kesinlikle katılıyorum, ruh ikizini bulmayla alakalı tamamen:KK66:

Hayatıma giren hiç bir erkeğe ablanız gibi davranmadım. Aşka inanmayanlardanım ama hep kıymet verdim el üstünde tuttum sevgililerimi. Verdiğim kadar da kıymet gördüm. Hep el üstünde tutuldum, incinmedim. Yani şu değer verme değer görmezsin tezine hayatımın hiç bir döneminde katılmadım, katılamayacağım.
Seviyor, sevgisini gösteriyor ama burnundan kıl da aldırmıyor ablam. Sevgilisi de gözünün icine bakıyor işte. Ben de seviyorsam gösteririm, sevmıyorsam hayatımda istemem mantıgında oldum hep.

Yazacak dizi örneği aklıma gelmiyor ya konuyla ilgili. Ötekilerini kopyala yapıştır mı yapsam. =(

Seviyor, sevgisini gösteriyor ama burnundan kıl da aldırmıyor ablam. Sevgilisi de gözünün icine bakıyor işte. Ben de seviyorsam gösteririm, sevmıyorsam hayatımda istemem mantıgında oldum hep.
Sen de aldırma madem burnundaki kılları :D
Doğru olanın bu olduğuna, böyle davranırsan daha mutlu olacağına inanıyorsan öyle davran. Çok zor bişey değil.

Bulmamış bence :)
Sana daha çok değer veren biriyle beraber olmayı hak ediyorsundur eminim ki. Birini yontmayla niye uğraşasın ki.. Zamanına yazık..
Ne bilim öküz falan dıyorum ama sevıyorumda. Belki de evet doğru söyluyorsun

Back
X