- 4 Eylül 2013
- 1.398
- 164
- 103
- Konu Sahibi SiyahKolik
çok kaçınca da pes ediyorlar
ayarı iyi tutturmak lazım valla![]()
En iyisi bu duruma hic girmemek yalnız geldik yalnız gitcez mantığı haha

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok kaçınca da pes ediyorlar
ayarı iyi tutturmak lazım valla![]()
aynen yoruyor...:)Haha ayy cok tatlısın ya
Aynen taktik manyagı ama bende sevmıyorum bu taktik olaylarını![]()
Yaa çok özeniyorum öylelerine, ama en büyük etken kaybetmekten korkmamak sanırım. Mesela ablam korkmuyor, ama sevgilisinin ödü kopuyor. Umarım boyle devam eder ama bilemedim..Ben iliskilerin hep boyle yurudugune inanirdim. Yani mutlaka biri cok sever digeri senin durumunda alttan alan yuku tasiyan olur bu klasik bir durum derdim hep
Ama bu siralar bunun tersini yasayabilen cok insan gordum.. Karsilikli sevgi dolu , anlayisli, ikisinden birinin surati dusse yerinde duramayan, kavga etseler birinin gozu dolar digerinin cenesi titrer... Var yani.. Biz bulamamisiz sadece...
Evet bende yaşadım bunu. 10 gündür sevgilimi önemsemedim ilgilenmedim, şimdi o arayıp soruyor beni. Böyle olmak lazım demek.Aslında olay tam olarak şu
Karşındakine onu önemsediğini, sevdiğini ne kadar çok hissettirirsen o kadar rahat davranmaya başlıyor. Nasıl olsa o beni anlar, o bana darılmaz, bana kırılmaz, içimi biliyor, o benden gitmez-gidemez bla bla
Tam aksine umursamadığını gösterdiğin zaman üzerine düşüyor. kendini hatırlatmaya, önemsetmeye çalışıyorlar.
Klasik kedi- fare sendromu
Bir süre sonra iş ego sorununa dönüyor
Beni istemedi-istemeli- sevmeli gibi
Beni kendine aşık etti sonrada gitti davaları hep bu sebepten
Dozunu ayarlamak lazım :)aynen yoruyor...:)
ama taktiksiz olunca da sıkıcı
arada iyidirr iyi![]()
Yaa çok özeniyorum öylelerine, ama en büyük etken kaybetmekten korkmamak sanırım. Mesela ablam korkmuyor, ama sevgilisinin ödü kopuyor. Umarım boyle devam eder ama bilemedim..
Hayatıma giren hiç bir erkeğe ablanız gibi davranmadım. Aşka inanmayanlardanım ama hep kıymet verdim el üstünde tuttum sevgililerimi. Verdiğim kadar da kıymet gördüm. Hep el üstünde tutuldum, incinmedim. Yani şu değer verme değer görmezsin tezine hayatımın hiç bir döneminde katılmadım, katılamayacağım.Kızlar bu bir dert değil ama yazmak istedim.
Erkekler kendini az seven kızlara mı daha bağlı olur. Mesela ablamın sevgilisi; ablam sevgilisine aşık değil. Ama çok seviyor, çok bağlı, güveniyor ve mutlu. Amaaaa aşık değil. Zamanla sevmiş çocuğu ve çocukta bunu biliyor. Sevgilisi ablama manyak derecede bağlı, bir annenin bebeğine duyduğu şevkatle, aşkla seviyor. Elinde olsa başının üstünde taşır o yorulmasın diye o derecee.
Ama benim sevgilim öküz. Aşığım çünkü, seviyorum ve ona kıymet veriyorum. Bazen ablama kızıyorum, sevgilisine atmadığı trip yapmadığı surat kalmıyor ama çocuk daha bi seviyo boyle olunca. Ben aman tadımız kaçmasın diyorum ama yaranamıyorum kiii sevildiğimi bildiğim halde. Off kızlar biliyorum kime değer verirsen ondan değer göremezsin ama kendi adıma üzülüyorum bu duruma. Ben de hakediyorum böyle birşeyi.
Ablamın adına o kadar mutlu oluyorum ki, kendiside diyor zaten bundan başkası beni çekmez diye ki çekmez cidden.
Kesinlikle katılıyorum, ruh ikizini bulmayla alakalı tamamenBen iliskilerin hep boyle yurudugune inanirdim. Yani mutlaka biri cok sever digeri senin durumunda alttan alan yuku tasiyan olur bu klasik bir durum derdim hep
Ama bu siralar bunun tersini yasayabilen cok insan gordum.. Karsilikli sevgi dolu , anlayisli, ikisinden birinin surati dusse yerinde duramayan, kavga etseler birinin gozu dolar digerinin cenesi titrer... Var yani.. Biz bulamamisiz sadece...
Seviyor, sevgisini gösteriyor ama burnundan kıl da aldırmıyor ablam. Sevgilisi de gözünün icine bakıyor işte. Ben de seviyorsam gösteririm, sevmıyorsam hayatımda istemem mantıgında oldum hep.Hayatıma giren hiç bir erkeğe ablanız gibi davranmadım. Aşka inanmayanlardanım ama hep kıymet verdim el üstünde tuttum sevgililerimi. Verdiğim kadar da kıymet gördüm. Hep el üstünde tutuldum, incinmedim. Yani şu değer verme değer görmezsin tezine hayatımın hiç bir döneminde katılmadım, katılamayacağım.
Sen de aldırma madem burnundaki kıllarıSeviyor, sevgisini gösteriyor ama burnundan kıl da aldırmıyor ablam. Sevgilisi de gözünün icine bakıyor işte. Ben de seviyorsam gösteririm, sevmıyorsam hayatımda istemem mantıgında oldum hep.
Kesinlikle katılıyorum, ruh ikizini bulmayla alakalı tamamen![]()
Benim ruh ikizim, 27 yaşımda buldu beni, Seninki de tembel demek ki, geç bulacak seniOf yarama tuz bastı bu konu:) benim ruh ikizim simdiye dek gozukmedi kesin mantik evliligi yapti biriyle
AnlayamadımYazacak dizi örneği aklıma gelmiyor ya konuyla ilgili. Ötekilerini kopyala yapıştır mı yapsam. =(
Yok ya ben yapamıyorum öyle sonra vicdan yapıyorumSen de aldırma madem burnundaki kılları
Doğru olanın bu olduğuna, böyle davranırsan daha mutlu olacağına inanıyorsan öyle davran. Çok zor bişey değil.
Benim ruh ikizim, 27 yaşımda buldu beni, Seninki de tembel demek ki, geç bulacak seni![]()
Bulmamış bence :)Kızlar benimki de buldumu beni bilemedim kiAma benimki ruh öküzüm o kesin
![]()
Ne bilim öküz falan dıyorum ama sevıyorumda. Belki de evet doğru söyluyorsunBulmamış bence :)
Sana daha çok değer veren biriyle beraber olmayı hak ediyorsundur eminim ki. Birini yontmayla niye uğraşasın ki.. Zamanına yazık..