Nereden başlayacağımı bilmiyorum? Üç gün önce nikahlandım yani evlendik ve olanlar, olaylar başladı.

Adam tapuyu verdigi gun mesajlasiyor kadinla ne tapusu bende yahu

Ay bosanirdim sanirim. Bir omur acaba ona inat icin mi benimle evlendi diye kendimi yerdim bosanmazsam. Bu supheyle yasanir mi.
Kiza karsi sizi dusurdugu duruma bakin. Sana inat evlendim demis resmen. Cok uzucu cidden.

Ikisi de en ufak mutsuzlukta, bosluga dustuklerinde vs. birbirleriyle iletisime gececeklermis gibi geldi bana. Devam ederseniz bu riski de goz onunde bulundurmaniz gerek bence.

Aşk bir yerden sonra bırakır başka seye ama daha ilk gün ve inadına yapilan evlilikte, ask kendini nere bırakırsa bıraksın eşinin seni nereye koyduğu önemli bence.Benim eşimin kalbinde yerim yoksa olmadığım gibi kalbi başkasına atıyorsa o evlilik cocukta olsa baska seye biraksada kendini bitmiştir...

Ya bu arada esin ne yapiyor gercekten cok merak ettim. Siz zaten bosamayacaksiniz. Bari dusunup de kendinizi yipratmayin. Hincinizi da almissiniz kizdan. Ohh miss. Onurlu gururlu evlilige devam.

Ortada çocuk yok. Ayrıca yarım kalmış aşklar hiçbir zaman unutulmaz. Sen tapusu bende dersin, o ise sen uyurken dertli dertli sigara içip hayallerinde onunla sevişir. Tabii aldatmatacak kadar şerefliyse.Sen de tapuyla aşk yaşarsın artık:)

Kadın mesaj atarken evlendiğinizi biliyor olsa da en büyük suç eşinizde. Eski sevgilisine “Ben evlendim ve eşimi seviyorum lütfen bir daha rahatsız etme.” diye cevap verebilirdi. İğrenç bir şekilde arabeske bağlayıp sohbet etmiş ve sizi küçük düşürmüş. Sizinle inat uğruna evlendiğini söylemiş daha ne olsun? Hesap soracağınız kişi o kadın değil, eşiniz.

E kendisinin yok mu ya da benim yok mu diye sorarlar adama. Yani unutmadığı biri.
Çocuk yoksa yok. Kaç yaşındalar bilmiyorum ama kız adını dula mı çıkarsın boşansın da. Bana çok önemsiz geldi bilmiyorum.

hiç de boşanmayı düşünme sonuçta seni seçmiş evlenmişsiniz.
Seni seçtim Pikachu gibi mi?
daha evliliğin en başında güvensizlik ortamı yaratan bir adama sırf beni seçti diye inadına evli kalmayı mı tavsiye ediyorsunuz gerçekten?

Boşayın gitsin, yazık değil mi size elaleme ne dert anlatacağım diye bir ömür böyle güvensizlikle yaşanır mı?
Böyle temele hiçbir şey konmaz eklenmez sallanır durur. En baştan güven problemi yaşadığınız evlilikten hayır gelmez. Her problemde bu olay gündem olur aklınıza gelir. Bence hiç kendinizi yıpratmaya değmez. En temizi en baştan ayrılmak.

O kadar çok üzüldüm ki kendimi koydum yerine evlendiğime pişman olurdum sanırım..
''Bana hedefte gostermistin hani fotoğrafıma kalp atan bir kız vardı( beni kastediyor) gittim onunla başladım. Sonra senin yüzük taktığını gördüm bende taktım hatta daha fazlasını da yaptım bugün nikah kıydık.'' bu mesajindan ötürü kendimi aşağılaylanmis hissederdim ve kendimi toparlayamazdim.. Hep ilerisini düşünüyordum acaba yine konuşurlar mi gerçekten zor bı durum. Ama bide şöyle düşün bak seninle evli belki biseyleri sende halledebilirsin mesela eşine onu tamamen unuttuabilirsin tatlı dil güler yüz ile kendine tamamen bağlayabilir sin evliliğiniz iyi gider inşallah bide böyle düşün ama kendini çok üzme hayatta herşey oluyor..

hersey adını dula çıkarmamak için yani ki dula cıksa kac yazar. dugun olmamis gayet nikah iptali yapabilir. soranlara benimle nikah kiydigi gun eski sevgilisiyle mesajlarinı yakaladım bastım tekmeyi diyebilir sonra da kendisini gercekten seven ve sevdigi biriyle evlenip mutlu olabilir. neden baskasının hikayesinde yan karakter olacağina kendi hikayesinin baş rolü olmasın? daha herseyin cok basinda yaşı genç cocuk yok verilmiş yıllar yok daha esiyle tanısalı uzun zaman olmamışki.

İroni dimi?

Ben asla sakin kalamazdım böyle bir durumda. O kadını arar konuşurdum. '' Eşyanı istemek için nikah günümüzü mü buldun, derdin ne? '' diye. Bilmediğini zannetmiyorum, mutlaka bir yerlerden haber aldı, eli ayağı durmadı. Bu kadar tesadüf olmaz. Eşinizin tavrı iç bulandırıcı, yok resmime kalp atan kızla evlendim de falan fişmekan. Nispet yapar gibi. Hala acısı çıkmamış mıdır nedir, içini soğutmaya çalışıyor. Farkettim de eşiniz mutluyum falan dememiş. Ama kadın ne tarafa şükredeceğini şaşmış. Çok normal böyle kötü hissetmeniz.

BOŞAN.
Bu adamın aklı bu kızda böylr süpheyle bir ömür geçmez. İnsan ilerde de anlaşamam diyip ayrıldığı kıza bunları yazıyorsa seni aldatır.

Aramış zaten yukarda yazmış. Kız da bir daha beni aramayın bilmiyordum evlendiğini nişanlıyım mutluyum aradım hataydı ama bu beni ilgilendirir vs demiş

Tmm şimdi işin bu boyutları var ve biz sizden kıza yaptığınızı dinledik .eşinize naptınız? Napiyorsunuz ? Elaleme rezil olcam korkusuna ( ki siz değilsiniz olacak olan kişi) sevgisiz bir adamla devam edeceksiniz hergun şüpheyle acabayla. Sorun eşinizin eski büyük aski olmasi degil su an onu unutamamış eşyasını saklıyor olması yetmeyip birde bunu kıza dile getirmesi yetmeyip sizinde aramanız. Cidden su an kendinizi hırpalamak ve o kızı aramak dışında napiyorsunuz ?eşiniz bey hayatına 2 3 üzgün pişman gibi gösterip devam edecek dimi . Olan sizin icinizde açtığı yaraya olacak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…