Nereden başlayacağımı bilmiyorum? Üç gün önce nikahlandım yani evlendik ve olanlar, olaylar başladı.

Ha siz beni gözünüzde aldatan yuva yıkan nişanlıyla aynı kefeye koyup alttan alta laf vururken hakaret yok benim cümlelerimde mi var, iyiymiş
Icselletrdniz diye kisi ben degildim ki
Durumu kisisellestirmeyi tercih eden sizdinz rahatsiz olacaginiz hareketi ,soylemi yapmamanız gerek. Aynisi size donebilir çünkü etki tepki meselesi.

Ah ah daha çok vardır böyle severek ayrılanlar, birbirine inat olsun diye evlenenler. Yaa bence herkesin hayatında elbet birtane eğer evlenmedilerse unutamıcagı biri vardır..
siz mesajı nasıl gördünüz? Eş kişisi mi gösterdi peki ne dedi merak ettim.

Ayrıca kız durdu durdu nikah günü mü mesaj attı bak sen?!?!? bu nasıl bi kalp temizliğidir ki denk gelmiş ?

Ben kızda bir suc bulmadım hıncınızı kızdan cıkarmayın bilmeden yazmış. Ama eşinize diyecek bir lafım yok yerinizde olsaydım çok üzülürdüm ama bir yandan da herkesin ama herkesin geçmişte unutamadığı biri muhakkak var bu da bi gerçek.

O değilde benim takıldığım nokta eşinde hala kıza ait bir hediye mi varmış . . Ben asıl bundan huylanırdım .
Aa evet bak sinirden atladım bile dur dur demiş ki kız verilen şey geri alınmaz ama benim için çok kıymetliydi pişman olmam sanmistim fakat ben de olmasını istiyorum çöpe gitmediyse tabi demiş. Eşim olacak adamın dediği ise ben zaten kaybetmezdim ende de durabilirdi ama istiyorsan yollarım. Hatırladıkca deliriyorum. Saklamayı bırak saklamayı devam edecekmiş yani

sakinliği bilemem ama üzgünüm olgun bir tavır değil. sizin muhattabınız kocanız. tek muhattabınız hatta.
hala o kadını küçük görerek kocanızı aklamaya çalışıyorsunuz içten içe.

Kocan bildiğin kıza duygu sömürüsü yapmış.
Nikah günü insan eski sevgilisiyle konuşmaya fırsat bulabilir mi ya? Ne münasebet.. Duygu boşluğunda olursunda anlarım. Nikah günü bir telaş bir heyecan olmalı adamda, eski sevgilisine yaptığı şeyleri anlatacak zaman bulması garip geldi bana.
Soğurdum ben bilemiyorum seni.
Hemen sineye çekme ama.

Tabi bu da bakis acisi neden olmasin ama derler ya hep asla dedigimiz seyleri yaparız ondan dedim.

Kız şuan hala istenen kıskanılan taraftayım diye havalara girmiştir.
Eski sevgilisi resmen sana inat evleniyorum dedi.
Karısı kendini arayıp kocamdan uzak dur demeye getirdi.
Kendisi egosu tatmin olmuş şekilde nişanlısıyla evlilik hazırlıklarına devam eder artık
Bıktık bu eski sevgili ve koca gibi insanlardan
Kimsenin kimseye güvenesi kalmadı.

Ee sen ne yapıyorsun? Kızı azarladın kocayla aynen yola devam mı? Eşin kızdan daha fazla zarf atmış. Ona ceza yok mu?

Tapusu sende... ya kalbi nerde? soruyorum.. nasıl güvenilir,nasıl devam edilir,edilemez ki... bana kalbi lazım tapudan çok...

Tapusu sende... ya kalbi nerde? soruyorum.. nasıl güvenilir,nasıl devam edilir,edilemez ki... bana kalbi lazım tapudan çok...
Kalbi de bende tapusu da. O ayrı da
Biraz gerçekçi bakmak lazım hayata yaş almak insana çok şey öğretiyor. Hele de evladın da varsa.
aşk bi yerden sonra yerini başka şeylere bırakıyor.

Şimdiden sonraya bakması daha mantıklı geliyor bana. şu anda öfkelenmenin kendisine hiç bir faydası yok zira.
Bu da benim fikrim tabi.

Çok üzgünüm ama adam(!) hala onu seviyor. Net.

bu yorumu da gördü bu gözler...... vay hele vay......

Karşı taraftaki kızda bir sorun yok. Problem eşinizde, ilerleyen zamanlarda başka sorunlar da olacaktır. Sizinle inat uğruna da evlenmiş olabilir, sadece o an eski kız arkadaşı kötü hissetsin diye de bunu söyleyebilir. Eski kız arkadaşının eşinize yanlış isimle seslenmesi eşinizi sarsmış. Demek ki eşiniz ayrılan taraf değil gözden çıkarılan taraf.

Kız baya yüzsüzmüs esiniz drama yapmış yani onu suçlayıp vicdan yapmasini istemiş.Sonucta sizinde evli artık son kez canini acitmak istemiş.Sizin eğer niyetiniz evli kalmaksa bu konuyu kapatın ona hatırlatip ciddi bir şeymiş olarak kafasına kazımayin.Eger ben şüpheyle devam edemem diosaniz geç kalmadan boşanin.Ama karariniz her neyse arkasinda olun

Tamam da sizin muhattabınız eşiniz. O izin vermeseydi o mesajların devamı gelmezdi. Bir suçlu arıyorsanız o Eşiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…