Nereden başlayacağımı bilmiyorum? Üç gün önce nikahlandım yani evlendik ve olanlar, olaylar başladı.

Eski sevgili olan kizda suc bulamayanlar nasil bir motivasyona sahipler, anlayamadim.
Kiz da gayet suclu, her seyden once nisanlisini aldatiyor o da.
İsteyecegi seyi bahane ederek mesaj atmis oldugu da gayet acik zira muhabbeti sevdin mi baskasini, benden ozur dilemeyecek misin'e getirmez, efendi gibi isteyecegini ister, döner giderdi.

Diger yandan esiniz asla guvenilir bir adam degil, sadece bu konu icin bile degil, hayatin her anlaminda gayet kaypak, gevsek, sorumsuz biri gibi.
Ben aklinin bu kizda kaldigini bile dusunmuyorum, sevmenin ne oldugundan habersiz, onu bunu suclayarak hatalarinin sorumlulugunu bile alamayan, gayet bencil, flortoz, sacma sapan biri iste.

Elbette kolay olmayacak sizin icin de, uzulun aglayin, ofkenizi kusun, su ana kadar yaptiklariniz yeterince icinizi sogutmustur zaten, bu saatten sonra dusunmeyin, salin.
Siz bu hikayenin en onurlu, en omurgali, bir durus sahibi, asil kisisi olacaksiniz.
Sadece bir zaman, uzuntunuz de gececek, yine mutlu olacaksiniz.
Yeter ki bu adamla devam etmeyin, lutfen.

Ay okuyamadım valla içim parçalandı daha ilk kısımdan eşiniz suçlu numarasını vs. değistirmesi gerekirdi cevap da vermemesi gerekirdi çok üzüldüm.

Bu konuda çok haklısınız. Bir insan neden hayatında biri varken hele de nişanlıyken eski sevgilisine yazar ki? Nişanlısının geçmişinden kopamamış biriyle beraber olduğunu bilmesi gerekiyordu. Umarım kararınızın arkasında durursunuz. Gururunuz her şeyden önemli

Şu an kafamı dinliyorum telefonlarına bakmıyorum eşimin henüz aileme bir şey açmadım. Biraz kendime gelmeyi toplanmayı bekliyorum

"Sende bir eşyam vardı, yadigardı" eski sevgiliyle muhabbet başlatmak için söylenen yüzyılların yalanı..
Nişanlısı gerçekten dediği kadar mükemmelse eski defterleri açmaz, geçmiş aklına bile gelmezdi. Belli ki yoklamış. Eşinizden olumlu bir şey duysa şimdiki nişanlı ex nişanlı olacakmış gibi hissettim.
Eşiniz seviyeli bir karşılık verip artık evlendiğini ve size değer verdiğini belli eden dille bir yanıt verseydi yine de sorun yokmuş.
Ama buradaki asıl sorun eşinizin yazdıklarında. İnat için evlendim minvalinde şeyler yazıp sizi düşürdüğü pozisyon yenilir yutulur değil. Bu ancak evliliğinizin fragmanı olur.

Size katılmakla beraber, ben o adamın halen aklının eski sevgilide olduğunu düşünüyorum. Evet adam kendi terketmiş, ama eski sevgilisinin bu kadar erken toparlanıp bi de üstüne nişan takacağını düşünememiş, egodan kaleleri yıkılmış. Bensiz ölür biter dediği kadın gitmiş nişan takmış ahahahah. Diyormuş ki ben ona kötülük ettim vicdan azabı duyuyorum. Kadın mutlu yahu. Neyin azabı? 3.günde yuvana ateş düşürmüşsün, karına duy o vicdan azabını. Sevmeyi bırak, vicdan azabını bile eski sevgiliye duyuyor herif, karısına o da yok. Konu sahibi inşallah iyice beller bu adamın kumaşını, adam için hala '' Resmine kalp atan kız. '' Nikahı basmış olması bunu değiştirmeyecek.

Benim anladigim o kızı senden daha cok sevmis oldugu

Şu an kafamı dinliyorum telefonlarına bakmıyorum eşimin henüz aileme bir şey açmadım. Biraz kendime gelmeyi toplanmayı bekliyorum
Ay totosunu yaydığı yerden herkes arar yahu. Bu kadarı de yetmesin bi zahmet yani. Anlıyorum sizi, bekliyorsunuz birşey yapsa da ikna olsam diye. Ama devamlı araması, ayaklarınıza kapanması ağlaması sızlaması olmasın bu. Onlar en kolayı, totoları sıkışmayagörsün, ilk yaptıkları şey o.

Iyi yapmissin,ohhh olsun.niye birtek sen uzuleceksin,onlar da ceksin.o nisanli da senin gibi baktikca acaba desin.bosver iyi olmus o kizin da huzuru bozulsun.senin ne gunahin vardi,bitmeyen ahi varmis yok bilmem ne ...zikkimin dibi artik
Nihehehe, o bitmeyen ah neden bitmiyor bunca vakit diye sorar aklı olan adam.

Boşanmayı düşünmesen bile boşanacağını söyle, gerçekten senden vazgeçmeyecek biriyse bunu ispatlasın. Ayrılmazsanız da en az 5 yıl çocuk filan düşünme, iyice bi netleşsin adamın tavrı

Kesinlikle kızın nişanlısına da gönderi o sizin huzurunuzu bozmuş kendisi hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam etmesin

Kendisi polis. Ben de sözleşmeli öğretmenim. Benim görev yerim onun yeri farklı atama için erken nikah yaptık zaten. Şimdi o görev yerinde ben.bsaska yerdeyim
O kadının mesleği neydi? O kadınla iken de aynı görev yerinde miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…