Nereden başlayacağımı bilmiyorum? Üç gün önce nikahlandım yani evlendik ve olanlar, olaylar başladı.

O kız bir şekilde mutlu olur ama siz bu kafayla zor olursunuz çok ayıp yaptıklarınız
Bence o kız bu kafayla mutlu olamaz. Çok mutlu olduğu, sevdiği, güvendiği nişanlısı varken eski sevgilisine "kendini ne zaman affetireceksin?" yazıyorsa yani daha o bir şeyleri yaşamamış, görmemiştir. Sevmek böyle mi? Güven böyle mi? Tabiki sonra öğrenecek ne demek olduğunu ama o kafayla kimse mutlu olamadı. Olmuyor. Allah herkesin hakkında hayırlısını versin.

Tamamen katılıyorum.
Eşinden kalp atan kız siye bahseden adamda ne kadar sürünür bilemedim.

Benim bu noktada baktığım tek şey kızın nişanlısına da ulaşılması.

Neden? Benim esimde senin nisanlinda her an bizlere boynuz takmaya meyilliler demis iste ne güzel. Nisanli da kendi karar versin ne yapacagina. Yapilacak en mantikli seyi yapmis konu sahibi
Hic katilmiyorum. Ben olsam adami bosar yoluma bakardim. Adam ya da eski sevgilinin konu sahibine karsi bir sorumlulugu yok ki, sadece esinin var

Karşıdakı kız guzel bır sekılde cevabını vermış.Sevıldıgını hıssetmıosan hıc başlamadan bıtır.Gercı kımın sevıp sevmedıgıde bellı deıl bu devırde .

Ayrıca adınıza çok uzuldum.Malesef çagımızın hastalıgı bu .Ama nıkah kıydın dıyede boşanamazsım dıye bır kaide yok.

Hadi kız bir akılsızlık edip mesaj atmış ama cevap veren yürüyen senin eşin olmuş. Konuşmalarda kız nişanlısını övmüş, senin kocanda resmen seninle inat için evlendiğini söylemiş. Sen yarabandısın anla bunu. Adam seni o kızın yerine koymaya çalışmış ama konuşmalardan anlaşıldığı üzere başarılı olamamış, unutamamış kızı. Sen hala kızla nişanlısını hedef alıyorsun, asıl problem eşinde. Kimsenin kimseye cevap verme zorunluluğu yok, bana biri mesaj attığında ya siliyorum ya engelliyorum. Kocan bunu yapmamış, cevap vermek istemiş. Niye? Çünkü kızı unutamamış. Muhtemelen nişanlısıyla barışırlar, kız nişanlısına "bir anlık gaflete düştüm, yazdım ama sonra pişman oldum." der kendini affettirmeye çalışır. Zaten konuşmalarda ben nişanlımı sevmiyorum, aslında seni seviyorum gibi şeyler söylememiş kız, nişanlısını övmüş.
Bence de sen oturup kendi derdine yan, ayrıca boşanacağını da zannetmiyorum. Boşanmak isteyen kadın dünden beri 50 defa söylemişti ailelere. Senin niyetin bütün suçu ayrılığı kendine yediremediği için mesaj atan kıza yıkmak ve seni sevmeyen, seni yarabandı olarak kullanan kocanı aklamak. Başka hiçbirşey değil.

Aradigim yorum.

Kesinlikle katılıyorum size boşanacak insan beklemezdi hemen söylerdi ailelere tek amaç süründürmek bence

Nişanlının yerine düşünün. Sizin nişanlınız eski sevgilisinin evlendiği gün mesaj atsa eski yadigarı istese bunu bilmek istemez misiniz? Ben isterdim.
Bilmek isteyebilir.Ama bu konu sahibini ilgilendiren bir konu değil.Bence yaptığı bir suç.Özel hayata müdahale umarım bir yaptırımı vardır ve karşı taraf hakkını arar

Bilmek isteyebilir.Ama bu konu sahibini ilgilendiren bir konu değil.Bence yaptığı bir suç.Özel hayata müdahale umarım bir yaptırımı vardır ve karşı taraf hakkını arar
Karşı taraf da az kendine baksın bi. Tamam konu sahibi kocayı boşamaz, o kızın nişanlısı da nişanı atmaz. Lakin o kız egoları uğruna oturduğu yerden milletin pişmiş aşına soğuk su katıp kendi nişanlısı ile gülüm balım yaşarım mı sanmış? Öyle bir memleket yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…