Nereden başlayacağımı bilmiyorum? Üç gün önce nikahlandım yani evlendik ve olanlar, olaylar başladı.

Eşiniz hala eski sevgilisini sevseydi özür diler barışırdı. Kız onu bırakmamış ki, eşiniz terketmiş.
ve size karşı birşey hissetmeseydi sizinle evlenmezdi. İnat uğruna başka biriyle evlenilir mi? Zaten kız evlenmemiş inat edeceğine özür diler ona geri dönerdi.
Kızın mesaj atması biraz kafasını karıştırmış olabilir. Başta normal konuşmuşlar ama sonra kızın sohbeti uzatmasıyla konu biraz geçmişe gitmiş ve eşiniz saçmalamış. Kesinlikle sinir bozucu bir durum yaşamışsınız. Kız her ne kadar nişanlı da olsa aklı eşinizde. İnsan 2 sene sonra neden mesaj atar? Neyse o önemli şey zamanında isteseymiş. Üstelik hayatında başka biri varken yazması hatta sohbeti uzatması kesinlikle bunu ispatlıyor. Eşinizle iyice enine boyuna konuşun. Bunu affetseniz bile benzer bir durum yaşarsanız dönüşü olmayacağını söyleyin.

Neymis o,kirmizi dantelli mi

Kız nişanlısını sevse eski sevgiliyi yoklamaz b*ktan bir bahane için
Evli olduğunu öğrenince umudu kalmamış engellemiş

Aslında kızda masum değil ,onunda nişanlısı yara bandı konu sahibi de

İyi yapmış bence konu sahibi ,diğer kişiyi de derin uykudan uyandırmış

Umarım konu sahibi ve kızın nişanlısı bu gevşekleri AFFETMEZ

Aynen
Tüm bunları yapıp kocayla aynı eve geçerse ne anlamı kalır?

Anlarsın illa ki sevildiğini sen ne hissediyorsun? Ayrıca bizde nişanlandık ertesi gün hop mesaj eski konuştuğu bi kız eşimin yazmış hayırlı olsun vs ben aldım tabi hemen kıza yazdım bi güzel rezl ettim yani diyiceğim o ki bu tür afedersiniz kaşarlar olabiliyor malesef

Mesajlardan anladigim kadarıyla kız nişanlıyken bile eşinize 'dönmeye hazırım" imasında bulunmuş.
Kızı terk eden eşiniz. Onunla evlenmek isteseydi onunla evlenirdi.

İyi yapmışsın. Şu saatten sonra dönüşü olmamalı. Şu saatten sonra dönerseniz, insanların gözünde acınacak duruma düşersiniz. Buna hiç değmez o eşiniz olacak şahıs. Her durumda başkasını suçlayan biri o, kendinden başka herkeste suç bulan biri. Bilin bakalım bu durumdan en çok kim muzdarip olacak?

Oh iyi yapmışsın. Başta da söyledim. Bu mesele 4 kişilik ve 4 kişi de içinde bulunduğu durumdan haberdar olmalı. Kız sana yüzsüz yüzsüz "yaptığım beni ilgilendirir" diyordu, şimdi görsün bakalım başka kimleri ilgilendiriyormuş. Bu kanseri erkenden kesip atabilirsen kurtulursun. Yok eğer buraya kadar olanlarla içini soğutup devam edersen geçmiş olsun.

Çok iyi yapmışsınız benim bile içim ferahladı. Burda kızı suçluyoruz diye sanki adamı suçlamıyoruz gibi şeyler yazanlar da neyin kafasında anlamıyorum. Zaten hem boşan hem kızın yanına bırakma demiş diyenler, siz de eşinize de diyeceğinizi demişsiniz, sanki sadece kızı suçluyosunuz gibi tepkiler verenler var. Tamam feminizm kız kardeşlik ama onun yaptığı yanına mı kalsaydı? Hem size hem nişanlıya yazık. O nişanlının da bunu bilmeye hakkı var. Nişanlısını çok önemsiyorduysa eski sevgilisine nikah günü arabesk laflar etmeseydi. Eğer o kızın da yanına bıraksaydınız içiniz asla soğumazdı, nikahı bilmiyorum demesi de palavra. ayrılmayacaklarsa da aralarında huzursuzluk çıkacak ve nişanlısının tüm güveni bitecek. Kendi adıma böyle bi olay yaşasaydım ve nişanlısına söylemeseydim hem nişanlısı için üzülür hem de içimde ukte kalırdı. İyi yapmışsınız

Şimdi de '' Biz bunları aşarız, sen derdine yan. '' diyormuş. O nişanlısında azcık akıl varsa atar o nişanı. Konu sahibinde de azcık akıl varsa boşar bu herifi.

Bin pişman. Hak ettim bunları aFfett zaman ver numaramı değişecem kalan her şeyini attım yeniden.baslicaz sana.sevgimi göreceksin falan. Geçmiş olsun.bitti dedim hala uğraşıyor.kendince
şimdi mi akli basina gelmis. simdiye kadar niye atmamış o zaman. niye saklamış. o eşya ne bilmiyorum ama siz gördüğünüzde o eşyayı nerden nasil aldigiyla ilgili ne soyleyecekti acaba. konu sahibi cok iyi yapmışsınız siz. cok guclusunuz. ellerinize saglik. bırakın bu ezik adam ezik hayatına yesilcam tadında devam etsin

O kıza aşırı sinir oldum şu an.Ama siz şimdi evlenmişsiniz evlilik, sevgililik gibi değil ne yazık ki.Tek mantıklı çözüm onu karşınıza alın ve uzun bir konuşma yapın aklınızdaki soru işaretlerini falan eşinize açın.

geçmişi temiz olan insan mı kaldı birşeyler illaki kalır kalpte ama bu saçma konuşmalar ne oluyor hiç anlayamıyorum ya sen evlenmişsin cevap bile vermemen lazım . cahil cahil insanlar başka birşey değil

geçmişi temiz olan insan mı kaldı birşeyler illaki kalır kalpte ama bu saçma konuşmalar ne oluyor hiç anlayamıyorum ya sen evlenmişsin cevap bile vermemen lazım . cahil cahil insanlar başka birşey değil
Bununki kalmış işte, gitmemiş. Gidememiş. İzi kalsa yine tamam, adamın komple aklı hala eskide.

Bununki kalmış işte, gitmemiş. Gidememiş. İzi kalsa yine tamam, adamın komple aklı hala eskide.
ama böyle bir durumdada nasıl evlilik yapabilir ki hiç sağlıklı değil kendisi içinde öyle yani karşıdaki insanı bırak kendisi içinde iyi bir durum değil aslında yani yorum yapmak bile zor ALLAH kimseye böyle şeyler yaşatmasın.

Ohh ne güzel yapmışsın elin evli adamına benden sonra sevdin mi derken mükemmel nişanlısı aklına gelmemiş mi??
O kocana da ohh olsun böyle bütün kızlara açık kapı bırakırsa tekmeyi yer o kapıdan
O kız da öyle güzel hayaller kursun nişanlısıyla üstesinden gelmenin, hiçbir adam o konuşmaları sindiremez
Bu arada fotoğrafları tekrar gönderin nişanlıya büyük ihtimal kız gördü nişanlıdan önce.

Valla yaptığınızı ben katiyen yapamazdım.. Biri bana yapayım mı diye sorsa yapma derdim sen kendi ilişkine bak ve o adamdan kurtul gerisine de karışma derdim.. Ama nedense böyle içimin yağları eridi yaptığınızı anlatınca.. Demek ki benim de içimde de varmış birşeyler
O adama bir şans vermeyin bence sizi kandırmasına da izin vermeyin.. Şimdi baştan başlayalım herşeyini attım artık falan demiş size.. İnsanlar evlendikten sonra birşeylere başlamıyor evlenmeden arada bir bağ oluşuyor ki evleniliyor..öyle eski sevgiliye inat için onu unutmak için evlilikler dizilerde filmlerde falan var sadece sanıyordum sonradan böyle birşeyi ben olsam kabul etmem.. Siz boşanırsanız bu iki duygusal ergen büyük ihtimal bir araya gelir.. Aman ne yaparlarsa yapsınlar zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…