Bosver canim onundeki maclara bak gotunu yesin yok diyenlerMerhaba KK’nın güzel insanları
1.5 yıl önce hayal kırıklıklarıyla dolu evliliğimi noktaladım.İyi bir mesleğim, harika ailem ve kaliteli arkadaş çevrem var. Evlenmeye niyetim yoktu şu hâlimle gerçekten rahatım yerinde istediğim gibi harcama yapabiliyorum,gezebiliyorum yurtdışına çıkabiliyorum. Tabi bir yere kadar sultanlıkta ☺
Ee 30 yaşına gelmiş olduğumdan dolayı tekrar evlilik baskısı da oluştu. ‘DUL’ damgası olduğu için gelen taliplerde aynı koşullarda ya boşanmış, ya da çocuklu oluyor ( kimseyi küçümsemiyorum ).
Çok ısrarlara dayanamayıp birine tamam dedim. Arkadaşımla aynı yerde çalışan, aile yapılarımız benzeyen ( muhafazakar aileye sahibim ☺ ),boşanmış ve 1 kızı olan pratisyen hekim ve aramızda 8 yaş var. Görsel olarak hiç tipim değil ama ağzım yandığından artık fiziki özelliklere takılmak istemiyorum, arkadaşım şahsı çok övdüğü için karakterini göz önüne alıp görüşmeyi kabul ettim.
Ben fotolarını gördüm o beni ilk kez görecek.Gel gelelim instagramdan ekleştik ama hiç msj atmadı, numaramı istemedi öylece duruyor galiba beğenilmedim !! Olabilecek bir durum ama hayatımda ilk kez beğenilmedim. Kiii fiziken çok ön plânda olmuşumdur her zaman.
( Kendini beğenmiş gibi algılanmak istemem lütfen öyle düşünmeyin ).
Söylemek istediğim boşandıktan sonra ilk kez görüşmeyi kabul ettim ve reddedildim özgüvenim kalmadı,aslında gayet normal bir durum ama kabullenemedim,atlatamıyorum.1 hafta oldu ve ben 4 kilo verdim. Boşanırken bu kadar etkilenmemiştim. 30 yaşına gelipte böyle saçma bir nedenden kendimi yıprattığıma inanamıyorum ve bu bundan da çok utanıyorum ama durum bu maalesef
Özgüvenim geri gel
Canim Sen de dlgerklerine bak. O samimi arkadasin onla da samimi ki biliyor huyunu suyunu. Dememis mi noldu fikrin ne diye? Aracı o sonuçta? Bir de napalım yani biri sana mesaj atmadı diye herkes mi aynısını yapacak. Yeni sayfalar aç. Eğlenceli müzikleri dinle yeni insanlarla tanış. Sosyalleş unutur gidersin. O senin hayatında yokken nasılsan öyle devam et. Tanımadığın bir adamı ne de çok önemsemiş içselleştirmişsin. Kendine bunu yapma. Senden bir tane var . Unut gitsin. Yılların onunla geçmedi. Huyunu suyunu bilmezsin. Engelle gitsin yahu.. ne kıymete bindırıyorsun . Seni okuyan bir çare sanacak boşveerrrr.Asla doktor olduğu gerçeğini ön plânda tutmadım. Karşıma savcı,mühendis,uzman doktor dahil kariyeri yüksek insanlar çıktı. Çok sevdiğim bir arkadaşımın ısrarı ve çok övmesi yüzünden değerlendirmek istedim.
Onu bunu boşverin de gözünüze hitap etmeyen birini hayatınıza almayın çıldırdınız mıKızı annesiyle başka şehirde yaşıyor. Ben annelik değil ancak ablalık yapabilirim (çocukları çok severim, aram iyidir). Görsel olarak renki iri gözlü, beyaz tenli kumral biriyim. Kaşım kirpiklerim, hatlarım belirgin Esra Bilgiç’e benziyorum. 2 üniversite bitirmiş, yüksek lisansını yapmış yabancı dili olan, kamuda çalışan biriyim.Onun doktor olması benim için artı bir özellik değil ve ona göre eksik olduğumu sanmıyorum. İlk evlendiğim kişi yakışıklı hoş biriydi ama karaktersizin tekiydi.Tekrar aynı hataya düşmek istemedim.Nezaketen de olsa yüz yüze görüşmek istemesi gerekmez miydi? Sonuçta arada ortak arkadaşımız da var.Benim bu kadar etkilenmemin nedeni boşandıktan sonra ilk kez kapıyı birine açtım ve o da direk kapadı.Büyük hayal kırıklığı oldu inşAllah çabucak atlatırım,demek ki henüz hazır değilim evliliğe
Size o kişiyi öneren arkadasınızla görüşün. Belki başka bişey olmuçtur. Eger düşündügün gibiysede hiç takma canım yaa..Kızı annesiyle başka şehirde yaşıyor. Ben annelik değil ancak ablalık yapabilirim (çocukları çok severim, aram iyidir). Görsel olarak renki iri gözlü, beyaz tenli kumral biriyim. Kaşım kirpiklerim, hatlarım belirgin Esra Bilgiç’e benziyorum. 2 üniversite bitirmiş, yüksek lisansını yapmış yabancı dili olan, kamuda çalışan biriyim.Onun doktor olması benim için artı bir özellik değil ve ona göre eksik olduğumu sanmıyorum. İlk evlendiğim kişi yakışıklı hoş biriydi ama karaktersizin tekiydi.Tekrar aynı hataya düşmek istemedim.Nezaketen de olsa yüz yüze görüşmek istemesi gerekmez miydi? Sonuçta arada ortak arkadaşımız da var.Benim bu kadar etkilenmemin nedeni boşandıktan sonra ilk kez kapıyı birine açtım ve o da direk kapadı.Büyük hayal kırıklığı oldu inşAllah çabucak atlatırım,demek ki henüz hazır değilim evliliğe
Esra Bilgiç kara kaş kara göz benzemiyorsun tarifine göreKızı annesiyle başka şehirde yaşıyor. Ben annelik değil ancak ablalık yapabilirim (çocukları çok severim, aram iyidir). Görsel olarak renki iri gözlü, beyaz tenli kumral biriyim. Kaşım kirpiklerim, hatlarım belirgin Esra Bilgiç’e benziyorum. 2 üniversite bitirmiş, yüksek lisansını yapmış yabancı dili olan, kamuda çalışan biriyim.Onun doktor olması benim için artı bir özellik değil ve ona göre eksik olduğumu sanmıyorum. İlk evlendiğim kişi yakışıklı hoş biriydi ama karaktersizin tekiydi.Tekrar aynı hataya düşmek istemedim.Nezaketen de olsa yüz yüze görüşmek istemesi gerekmez miydi? Sonuçta arada ortak arkadaşımız da var.Benim bu kadar etkilenmemin nedeni boşandıktan sonra ilk kez kapıyı birine açtım ve o da direk kapadı.Büyük hayal kırıklığı oldu inşAllah çabucak atlatırım,demek ki henüz hazır değilim evliliğe
Utanacak birsey yok ki. Denemissin olmamış. Önünuzdeki maçlara bakarsınız artık :)Merhaba KK’nın güzel insanları
1.5 yıl önce hayal kırıklıklarıyla dolu evliliğimi noktaladım.İyi bir mesleğim, harika ailem ve kaliteli arkadaş çevrem var. Evlenmeye niyetim yoktu şu hâlimle gerçekten rahatım yerinde istediğim gibi harcama yapabiliyorum,gezebiliyorum yurtdışına çıkabiliyorum. Tabi bir yere kadar sultanlıkta ☺
Ee 30 yaşına gelmiş olduğumdan dolayı tekrar evlilik baskısı da oluştu. ‘DUL’ damgası olduğu için gelen taliplerde aynı koşullarda ya boşanmış, ya da çocuklu oluyor ( kimseyi küçümsemiyorum ).
Çok ısrarlara dayanamayıp birine tamam dedim. Arkadaşımla aynı yerde çalışan, aile yapılarımız benzeyen ( muhafazakar aileye sahibim ☺ ),boşanmış ve 1 kızı olan pratisyen hekim ve aramızda 8 yaş var. Görsel olarak hiç tipim değil ama ağzım yandığından artık fiziki özelliklere takılmak istemiyorum, arkadaşım şahsı çok övdüğü için karakterini göz önüne alıp görüşmeyi kabul ettim.
Ben fotolarını gördüm o beni ilk kez görecek.Gel gelelim instagramdan ekleştik ama hiç msj atmadı, numaramı istemedi öylece duruyor galiba beğenilmedim !! Olabilecek bir durum ama hayatımda ilk kez beğenilmedim. Kiii fiziken çok ön plânda olmuşumdur her zaman.
( Kendini beğenmiş gibi algılanmak istemem lütfen öyle düşünmeyin ).
Söylemek istediğim boşandıktan sonra ilk kez görüşmeyi kabul ettim ve reddedildim özgüvenim kalmadı,aslında gayet normal bir durum ama kabullenemedim,atlatamıyorum.1 hafta oldu ve ben 4 kilo verdim. Boşanırken bu kadar etkilenmemiştim. 30 yaşına gelipte böyle saçma bir nedenden kendimi yıprattığıma inanamıyorum ve bu bundan da çok utanıyorum ama durum bu maalesef
Özgüvenim geri gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?